Şimdi Ara

Hotpoint Ariston Kurutmalı Çamaşır Makinesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
87.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çamaşırlar kurutmadan sonra keskin plastik kokusu oluyordu bende kurutma başlamadan önce çok az miktarda yumuşatıcı koydum :) sonuç çok çok iyi oldu, birde denemek için koku mendili aldım migrostan onu da denedim ama yumuşatıcı ekleyince daha güzel koktu. en azından plastik kokusu bitti, makinanın garantisi yok, en süperi 45 dk yıka kurut
  • Hotpoint Ariston Aqd1070f, 2012 yılı ortalarında aldım.
    Bugüne kadar herhangi bir arıza yapmadı.
    Yıkama performansına gelince daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Sürekli kaliteli deterjan kullanmamıza rağmen yıkama performansına 10 üzerinden 7 yada 7,5 verebilirim.
    Ses konusuna gelecek olursa makine gerçekten inanılmaz gürültülü çalışıyor.Sessiz fln dediğine inanmayın gerçekten baya gürültülü.Çalışırken 2 oda ötede uyuyamazsınız. Varsayalım uyudunuz, sıkarken kesin uyanırsınız:)
    Gelelim kurutma olayına,
    Kurutmasına toplam 30-35 defa kullandım.
    Evt kurutuyor ama inanılmaz buruşturuyor, Program değiştirince buruşturma olayı azalıyor fakat oldukça nemli çıkıyor.
    Başka markanın sadece kurutma makinesini kullanan bir akrabamın evinde makineden çıkardığı çamaşırları görünce bizim makinenin oldukça verimsiz olduğuna karar verdim.
    Diğer bir sıkıntı ise geçmeyen ve çamaşırlara sinen tuhaf koku. Aslında tam plastik kokusu da değil ama rahatsız edici bir koku.
    Satın alırken garantisini media marktan +5 yıl uzatmıstım. Tık demedi, o konuda hakkını vermem lazım.
    Belkide sadece çamaşır makinesi fonksiyonunu kullandığım için sıkıntı yaşamadım.
    Ben alacak arkadaslara herhangi bir marka tavsiye edemem, beyaz eşyanın şans işi olduğunu düşünüyorum.
    Performans almak istiyorlarsa,hangi marka alırlarsa alsınlar ayrı ayrı alsınlar.

• Merhaba,

pdf olarak kullanma kılavuzu elinde olan var mıdır ?

bu makinada kurutma yaparken sensör ayarı var mı ? çamaşırlar kurudıysa otomatik olarak durma gibi bir seçenek ya da ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.