Ben Bugün sabah Şifremi sıfırladım ve şifrem mailime geldi...(şifre mağduruydumda bu sefer oldu) girdim oyuna 2 saat falan oynadım çıktım... Akşama doğru şifremin geldiği mail hacklendi Şu an hackeleyen adam ko oynuyorsa işim yaş ben ise bu şifremi tekrar değiştirip yeni actıgım gmail ime göndermek istiyorum fakat şifre sıfırlamada bu olmuyor! İllaki kayıt olurken girdiğin adresi yaz diyo Ben şifremi resetleyip gmail ime nasıl gönderirim ?
Yardımlarınızı Bekliyorum,
Saygılar..
cidden işin yaş...hotmail hesabının çalındığını bildirceksin yönetime...
OKé fakat yönetim mailini bulamadım
valla dostm ister yonetime bildir ister baska yere..
senin bi charin hacklendiyse sana ne gm nede baska birisi yardim eder.
onlemini ona gore alicaksin derler.simdiye kadar kac kisi charini geri almis bu yontemle sorarım size.
bence bayaa büyük bi sorun ama... seni hackleyeni sende hackle
Charım hacklenmedi hotmail hesabım hacklendi ve bu mailde charımın şifresi yatıyo eğer adam bakarsa char onun olucak ben bunu anlatmaya çalıştım yani kayıt olduumda görünen xxx@hotmail... imi nası xxx@gmail... yaparım onu soruyorum size
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir59
valla dostm ister yonetime bildir ister baska yere..
senin bi charin hacklendiyse sana ne gm nede baska birisi yardim eder.
onlemini ona gore alicaksin derler.simdiye kadar kac kisi charini geri almis bu yontemle sorarım size.
ya arkadasım o gelen mesajı silemezmesin ??(adam sifreni de mi deiştirdi?)
Hotmail hesabına hala girebiliyo musun girebiliyosan gizli sorunu şifreni cevaını alakasız şeyler yap bilgisayarında da geniş çaplı bi trojan(truva atı) taraması yap...
Giremiyorum adam herşeyi değiştirmiş gizli soru cvbı sallamaydı yani alakasızdı zaten... Şfiremi değiştirmiş giremiyorum hotmail dondurma demişsiniz bunu nası yaparım ? Acil yardımınız gerekli!
nasıl siteye mesaj atabiliriz
Arkadaşlar KO YÖNETİCİLERİNİN E-MAİL İ KİMSE BİLMİYOMU ÇOK ÖNEMLİ Bİ DURUM BU !
Ben Bugün sabah Şifremi sıfırladım ve şifrem mailime geldi...(şifre mağduruydumda bu sefer oldu) girdim oyuna 2 saat falan oynadım çıktım... Akşama doğru şifremin geldiği mail hacklendi Şu an hackeleyen adam ko oynuyorsa işim yaş ben ise bu şifremi tekrar değiştirip yeni actıgım gmail ime göndermek istiyorum fakat şifre sıfırlamada bu olmuyor! İllaki kayıt olurken girdiğin adresi yaz diyo Ben şifremi resetleyip gmail ime nasıl gönderirim ?
Yardımlarınızı Bekliyorum,
Saygılar..
lvl?
Umarim knight'la alakasi olmayan birisidir dostum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme