NOT-1: Bu İşlemlerin Sonunda Mail Adresinizdeki Mailler Eskisi Gibi yerinde Olacaktır. Hiç Bir Silinmiş Mail Olmayacaktır.!!!
NOT-2: Bu İşlemleri Yaparken MSN MESSENGER KAPALI Olması Gereklidir...!!!
- Önce hotmailinize girin - Option dan kişisel bilgilerinizde - Country: United States - State: Florida - Zip code: 33332 yapın - Language seçeneğinde ise ingilizce seçili olsun.
Şimdi ayarları tamamladıktan sonra aşağıdaki Üyelik Durdurma işlemine geçelim.
NOT: Önceki işlemleri önceden yapanlar, yani 250 mb. olan arkadaşlar, TÜRKÇE yapmak istiyorsanız bu aşamadan sonrakileri yapmanız gerekmektedir...!!!
Hotmail sayfası açıkken aşağıdaki linke tıklayın :
- Açılan sayfadaki "Close My Account" u tıklayın. Tıklayınca mail adresiniz pasif hale gelecektir. - Şimdiwww.hotmail.com.tr adresine girin. - Mail adresinize giriş yapın. - Giriş yaparken "Active My Account" butonuna tıklayın. - Bir tane sözleşme gelecek. - Sözleşme gelince, adres satırının sonuna &_lang=tr 'yi yapıştırın. ve ENTER tuşuna basın. - Sözleşmenin TÜRKÇE olduğunu göreceksiniz. - Bundan sonra gelen Türkçe pencere de Kabul Ediyorum u tıklayın. - Sonraki sayfalarıda Türkçe olarak devam ederek geçin. - VEEEEEEEE HOTMAİL TÜRKÇEEEEE...
İLK BAŞTA MAİL ADRESİNİZ 25 MB. OLACAK. Daha Sonra 1-2 Hafta İçinde Otomatik Olarak Mail Adresiniz 250 MB. OLACAKTIR.
Aşşağıdaki aynen yapıyorum ancak "CLOSE MY ACCOUNT" butonunu bulamadım...Bi yardımcı olsanız pls...
bu artık olmuo ki olsada 25 mb den öte geçemio. ben aynı işlemi 5 kez yaptım hala 25 mb
evet benimkide 25 mb daha yukarı olmadı??
Kaçıncı topic bu?Aramayı kullansanız ya da msn ile ilgili herşey'e baksanız orda da var.
evet bende 5 ay önce denedim 1 ay sonunda 250 mb olucak dediler ama hala 25 mb
NOT: Önceki işlemleri önceden yapanlar, yani 250 mb. olan arkadaşlar, TÜRKÇE yapmak istiyorsanız bu aşamadan sonrakileri yapmanız gerekmektedir...!!!
Hotmail sayfası açıkken aşağıdaki linke tıklayın :
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose - Açılan sayfadaki "Close My Account" u tıklayın. Tıklayınca mail adresiniz pasif hale gelecektir. - Şimdiwww.hotmail.com.tr adresine girin. - Mail adresinize giriş yapın. - Giriş yaparken "Active My Account" butonuna tıklayın. - Bir tane sözleşme gelecek. - Sözleşme gelince, adres satırının sonuna &_lang=tr 'yi yapıştırın. ve ENTER tuşuna basın. - Sözleşmenin TÜRKÇE olduğunu göreceksiniz. - Bundan sonra gelen Türkçe pencere de Kabul Ediyorum u tıklayın. - Sonraki sayfalarıda Türkçe olarak devam ederek geçin. - VEEEEEEEE HOTMAİL TÜRKÇEEEEE...
İLK BAŞTA MAİL ADRESİNİZ 25 MB. OLACAK. Daha Sonra 1-2 Hafta İçinde Otomatik Olarak Mail Adresiniz 250 MB. OLACAKTIR.
Aşşağıdaki aynen yapıyorum ancak "CLOSE MY ACCOUNT" butonunu bulamadım...Bi yardımcı olsanız pls...
Arkadaşım o yazıda yanlış olan yeri düzelttim. Şimdi o linke tıklamayacaksın. O linki kopyalayıp, hotmail hesabının o anda açık olan sayfasında adres bölümüne yapıştıracaksın ve sonra entera basacaksın. Bir sayfa açılacak ve orada close my account yazısına tıklayacaksın. Sanırım anlatabildim
yuh ya yeter ya...abi herkes bi ben biliyorum paylaşıyım hemen mi zannediyo?arkadaşım bu topicden kaç yüz tane açıldı haberin yok mu?bi aramaya tıkla sana zahmet
Arkadaşlar ayrıca 25 MB yaptıktan sonra; tekar ülkeyi Türkiye yapın 25 MB olarak kalıyo azalmıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme