Şimdi Ara

Hotmail 250 mb ve türkçe@@@YARDIM@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT-1: Bu İşlemlerin Sonunda Mail Adresinizdeki Mailler Eskisi Gibi yerinde Olacaktır. Hiç Bir Silinmiş Mail Olmayacaktır.!!!

NOT-2: Bu İşlemleri Yaparken MSN MESSENGER KAPALI Olması Gereklidir...!!!

- Önce hotmailinize girin
    - Option dan kişisel bilgilerinizde
    - Country: United States
    - State: Florida
    - Zip code: 33332 yapın
    - Language seçeneğinde ise ingilizce seçili olsun.

Şimdi ayarları tamamladıktan sonra aşağıdaki Üyelik Durdurma işlemine geçelim.

NOT: Önceki işlemleri önceden yapanlar, yani 250 mb. olan arkadaşlar, TÜRKÇE yapmak istiyorsanız bu aşamadan sonrakileri yapmanız gerekmektedir...!!!

Hotmail sayfası açıkken aşağıdaki linke tıklayın :

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose

- Açılan sayfadaki "Close My Account" u tıklayın. Tıklayınca mail adresiniz pasif hale gelecektir.
    - Şimdiwww.hotmail.com.tr adresine girin.
    - Mail adresinize giriş yapın.
    - Giriş yaparken "Active My Account" butonuna tıklayın.
    - Bir tane sözleşme gelecek.
    - Sözleşme gelince, adres satırının sonuna &_lang=tr 'yi yapıştırın. ve ENTER tuşuna basın.
    - Sözleşmenin TÜRKÇE olduğunu göreceksiniz.
    - Bundan sonra gelen Türkçe pencere de Kabul Ediyorum u tıklayın.
    - Sonraki sayfalarıda Türkçe olarak devam ederek geçin.
    - VEEEEEEEE HOTMAİL TÜRKÇEEEEE...

İLK BAŞTA MAİL ADRESİNİZ 25 MB. OLACAK. Daha Sonra 1-2 Hafta İçinde Otomatik Olarak Mail Adresiniz 250 MB. OLACAKTIR.

Aşşağıdaki aynen yapıyorum ancak "CLOSE MY ACCOUNT" butonunu bulamadım...Bi yardımcı olsanız pls...

• bu artık olmuo ki olsada 25 mb den öte geçemio. ben aynı işlemi 5 kez yaptım hala 25 mb
  • evet benimkide 25 mb daha yukarı olmadı??
  • Kaçıncı topic bu?Aramayı kullansanız ya da msn ile ilgili herşey'e baksanız orda da var.
  • evet bende 5 ay önce denedim 1 ay sonunda 250 mb olucak dediler ama hala 25 mb
  • O iş bitti artık, unutun 250mb'yi...
  • zamanında oluyodu da şuan olmuyor arkadaşlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

NOT: Önceki işlemleri önceden yapanlar, yani 250 mb. olan arkadaşlar, TÜRKÇE yapmak istiyorsanız bu aşamadan sonrakileri yapmanız gerekmektedir...!!!

Hotmail sayfası açıkken aşağıdaki linke tıklayın :

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose

- Açılan sayfadaki "Close My Account" u tıklayın. Tıklayınca mail adresiniz pasif hale gelecektir.
    - Şimdiwww.hotmail.com.tr adresine girin.
    - Mail adresinize giriş yapın.
    - Giriş yaparken "Active My Account" butonuna tıklayın.
    - Bir tane sözleşme gelecek.
    - Sözleşme gelince, adres satırının sonuna &_lang=tr 'yi yapıştırın. ve ENTER tuşuna basın.
    - Sözleşmenin TÜRKÇE olduğunu göreceksiniz.
    - Bundan sonra gelen Türkçe pencere de Kabul Ediyorum u tıklayın.
    - Sonraki sayfalarıda Türkçe olarak devam ederek geçin.
    - VEEEEEEEE HOTMAİL TÜRKÇEEEEE...

İLK BAŞTA MAİL ADRESİNİZ 25 MB. OLACAK. Daha Sonra 1-2 Hafta İçinde Otomatik Olarak Mail Adresiniz 250 MB. OLACAKTIR.

Aşşağıdaki aynen yapıyorum ancak "CLOSE MY ACCOUNT" butonunu bulamadım...Bi yardımcı olsanız pls...

Arkadaşım o yazıda yanlış olan yeri düzelttim. Şimdi o linke tıklamayacaksın. O linki kopyalayıp, hotmail hesabının o anda açık olan sayfasında adres bölümüne yapıştıracaksın ve sonra entera basacaksın. Bir sayfa açılacak ve orada close my account yazısına tıklayacaksın. Sanırım anlatabildim

• yuh ya yeter ya...abi herkes bi ben biliyorum paylaşıyım hemen mi zannediyo?arkadaşım bu topicden kaç yüz tane açıldı haberin yok mu?bi aramaya tıkla sana zahmet
  • Arkadaşlar ayrıca 25 MB yaptıktan sonra; tekar ülkeyi Türkiye yapın 25 MB olarak kalıyo azalmıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.