Şimdi Ara

hotbird kanalları ve Türksat1c[Acil yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uydu açıkken gece bir anda kapanmış ve tüm kanallar silinmiş uydu çalışmıyordu ama ben sisteme reset attım düzeldi daha sonra arattırma yapotım türksat1c ye ama olmadı 5 kez falan denedim en sonunda 230 kanal buldu fakat kalite 10 da neden bu böyle ama tüm kanallar çekiyor.
    şimdide hotbird deki kanallar binlerce arama yaptım ama olmuyor kanal bulamıyor. yoksa derece bölümü yanlışmı bizim hotbird 13 derece doğu ama yoksa başka bir yerdemi olacak
    herkesin ramazan bayramı mübarek olsun...

###SAMSUNSPOR###
  • Bizde de Hotbird çekmiyor. Zıt yönlere bakan 2 anten var.

Hotbird yerine ismini unuttuğum bir uydu vardı. A harf ile başlıyordu. Astra mı ne. O çekiyor. Hotbird'deki çoğu kanalı içeriyor zaten.

Orjinalden alıntı: K®ATOS

ya olmuyore bozulmuş mu bi yapamadım astra da kaç kanal var ve hangi yonde kaç derecede?

Ben hiç özel derece, yön vs. ayarı yapmam. Yani girmedim hiç. Otomatik tarıyor.

Ayrıca ismi tam olarak Astra olmayabilir, A harfi ile başlıyordu ve karizmatik bir ismi vardı. Ya zaten tarama-ayarlama bölümünde uyduların listesinde gezinirken, hangi uydunun üstüne gelirsen altta frekans ve sinyal bilgileri gösteriliyor (Modelden modele değişebilir ama bizimki Next & Nextstar DCI 2005). Hotbird var listede ancak üstüne geldiğimde alttaki sinyal bilgileri rezalet, çekmiyor bile. Ancak Astra gibi bir isme sahip o uyduya geldiğimde yeşile vuruyor, %90'lara geliyor sinyal gücü.

Kanallara gelince. Ya Hotbird'deki kanalların çoğu var. Erotikten tut da Discovery Channel gibi belgesel kanallarına, RTL'den tut da 4Fun.TV, MTV gibi birçok müzik kanallarına kadar.

Uyduya şu an bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 12 Ekim 2007; 22:24:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.