Şimdi Ara

Hostel 2 (2007) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
10.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 film aşırı cinsel içerikliydi, korkuyla daha uyumlu olur diyemi böyle yapmışlar anlamadım
    ama bazı sahnelri baya geriyordu insanı, ve bu filmin senaristinin de baya uçuk hayalci biri olduğunuda düşünebilirz.
    parayla adam kesmek ne demek , tabi dünyada para uğruna insanlar topluca katlediliyor o daha rezil ama filmlerin insan üzerinde yoğun etkisi var. , biraz sadist biri bu filmden etkilenmesi kaçınılmaz.

• konuyu yukarı çekiyorum filme 1 ay kaldı

• İlk filmdeki gibi erotik sahneler varmı acaba???

• kısaca ööğğğğğğğğğ ilk filmde ilk bası süper süper ot modundasın sonra öğğğğğğ
  • bence ilk film tambir fiyaskoydu izlerken harcadığım zamana acıdım resmen ben gerilim filmi diye almıştım ve herşeyden önce quintin tarantino'du yönetmen ama berbattı ve neden 2. çekilmiş anlamadım
    Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR
  • İlk ki çok güzeldi filmi anlayınca kitlenmişdim ben bakalım bu nasıl olacak
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • izlediğim en sinir bozucu filmdi bence izledikten sonra kuzey ülkelerine sinir oldum

hostel part zwei bekleeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spyfox -- 8 Aralık 2006; 16:42:21 >

• berbat ötesi bi filmdi.izlediğime pişman oldum.
    Xigmatek Tauro 80+ Gold 750W PSU - Creative SBS 2.1 270 - Gigabyte Aorus M2 – Zalman Z3-Plus – Lenovo D24f-10 23.6" 144hz 1ms
  • bence süper bir flm

quote:

Orjinalden alıntı: kimyacı10

berbat ötesi bi filmdi.izlediğime pişman oldum.

• Fenaa gene kan gövdeyi götürücek desenee, ama sunu söliyim film tamamen saw özentisi!

• valla seyrettim ama pişman oldum.iğrenç ötesi ama sizlerin yorumlarına saygım sonsuz.çok sapıkça.bu tür filmler insanlara şiddetten başka bir şey vermiyor.
  • o zaman testereyi izle sapık sahnesi yok

quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

valla seyrettim ama pişman oldum.iğrenç ötesi ama sizlerin yorumlarına saygım sonsuz.çok sapıkça.bu tür filmler insanlara şiddetten başka bir şey vermiyor.

• şiddetle bekliyoruz

• bu cuma 2 gün sonra avrupada haftaya cuma ise türkiyede gösterimde sabredin az kaldı......ama benim sabrım tükendi o ayrı konu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.