Şimdi Ara

Hostel 2 (2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
0
Favori
10.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk film çok etkileyiciydi.Bu arada bu filme gitmek isteyen arkadaşlara söylemek istediğim bir şey var.Bu film korku filmi DEĞİL ! . Filmin türünü tam olarak ifade edemesek de şimdilik KUSKUNÇ diye bir terim dolaşıyor internette Ne demek KUSKUNÇ ?İlk filmden bir sahne anlatayım mesela; Psikopatın teki elinde pürmüzle, kurbanının gözünü yakmaya başlıyor.Göz o kadar iğrenç bir hale geliyor ki yerinden çıkıp sallanıyor tam o sırada zavallı kızı kurtarmaya geliyorlar.Ama çok geç olmuştur artık gözü vucuda bağlayan damarı kesmekten başka bir seçenek yok, adam eline makası alıp damarı kesiyor ve güya kızı kurtarıyor.İşte o damar kesildiği anda fışkıran irin ve kanı görünce kusmamanız için hiçbir neden yok

İşte böyle bir film bekliyor sizi eğer mideniz kaldırıyorsa gidin izleyin derim.Ben şahsen bu tür filmlere 2004 yılında Testere'nin 1.filmini izleyerek başladım.Ve dün akşam Testere3'ü izlemiş biri olarak Otel2'yi de vizyona girer girmez izleyeceğim.

• Fimi korkmak ve gerilmek için aldım ama her ikisinide yaşayamadım. Bence tarantino böyle filmlere girişmesin beceremiyor.
  • walla testere nin yeri ayrı ben ilk çıktığı gün izledim testere 3 ü şimdi 4. sünü bekliyorum bu arada kızı kurtarmaya geliyorloar demişsin sadece bizim kahraman adamımız gelio kurtarmaya benden kaçmak bu arada o göz kesme sahnesi testere 3 deki domuz parçalama sahnesinden daa berbattı

quote:

Orjinalden alıntı: sirena

İlk film çok etkileyiciydi.Bu arada bu filme gitmek isteyen arkadaşlara söylemek istediğim bir şey var.Bu film korku filmi DEĞİL ! . Filmin türünü tam olarak ifade edemesek de şimdilik KUSKUNÇ diye bir terim dolaşıyor internette Ne demek KUSKUNÇ ?İlk filmden bir sahne anlatayım mesela; Psikopatın teki elinde pürmüzle, kurbanının gözünü yakmaya başlıyor.Göz o kadar iğrenç bir hale geliyor ki yerinden çıkıp sallanıyor tam o sırada zavallı kızı kurtarmaya geliyorlar.Ama çok geç olmuştur artık gözü vucuda bağlayan damarı kesmekten başka bir seçenek yok, adam eline makası alıp damarı kesiyor ve güya kızı kurtarıyor.İşte o damar kesildiği anda fışkıran irin ve kanı görünce kusmamanız için hiçbir neden yok

İşte böyle bir film bekliyor sizi eğer mideniz kaldırıyorsa gidin izleyin derim.Ben şahsen bu tür filmlere 2004 yılında Testere'nin 1.filmini izleyerek başladım.Ve dün akşam Testere3'ü izlemiş biri olarak Otel2'yi de vizyona girer girmez izleyeceğim.

• Konusunu tahmin etmek güç değil filmin sanırım...

Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir
  • heyecan ile bekliyoruz dehşete dewam

BU ÜLKEYİ YOBAZLARA BIRAKMAYIZ ,,ATA'M....
  • ilki kötüydü ikincisi dahada kötü olacak gibi.

SÖZ KONUSU VATANSA,GERİSİ TEFERRUATTIR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Bu ne kadr guzel fılmmıs bole(cd.1)

noluor yaw ne guzel gıdıodu fılm noldu bırden(cd.2)

ilk fılmı ızlerken

Aynen!!O kızın Gözunu kestiği sahne yokmu!!!
    Ve bunun gibi bircok sahne!!Bu filmi kardeslerime izletmedim ben izledikten sonra!

• _____________________________
  • Kızın gozünün kesildigi sahne hakaten güzeldi sonrada goz oyle sallanıyordu ne romantikti

sinemada izledim ve parama acıdım!!
    tek begendiğim sahne adamın kadını ve alexi ezdiği sahneydi!!!

ama şöyle bir kanı vardır,1. si güzel olan filmin 2. güzel olmaz die...
    belki burada onermenin tersi doğru cıkar 1 i guzel olmayan filmin 2 si güzel olur

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • hostel bana saw'ın kopyası gibi geliyor ne bilim hiç ilgimi çekmemişti hostel. 2. çıkıyormuş oda bişe ifade etmiyor.
    ABD CIKARLARINA KALKAN OLMAYACAGIZ - ABD'NİN FÜZE KALKANI PROJESİNE HAYIR
    BEŞİKTAŞ

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • Hostel filmi Testere filminin posteri kadar deger tasımaz bence kotu bir yapım sadece kan var baska hicbirsey yok filmde.

• gelsin bu sefer sinemada izliycem
    testereden sonra böyle filmler iyice arttı yahu!

• quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

bide teksas katliamı var...
    testereden sonra böyle filmler iyice arttı yahu!

Teksas Katliamı Testereden sonra cıktı diyorsan yanılıyorsun arkadasım Teksas Katliamı cok eski bir seridir bu yapılan yeni filmi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.