Şimdi Ara

Hoşlanılan Kızın Mundar Olma Durumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı görünce bu ne alaka diyebilirsiniz ama var öyle bu durum özellikle ben çok yaşadığım için çok arkadaş kaybettim yine olunca buraya yazasım geldi. Bir kızdan hoşlanılır sonra yakın arkadaşınında yada herhangi bir arkadaşınında o kızdan hoşlandığı öğrenilir sorsan bir türlü sormasan bir türlü. Sorarsın tamam der sen konuş kızla gidersin konuşmaya arkadaşınla aran bozulur. ben aradan çekiliyim sen git konuş dersin konuşmaya g.tü olmaz sonra sen konuşsan bir türlü konuşmasan bir türlü sonra kızdan soğumaya başlarsın.Arkadaşını önemsemez gidersin adamla aran bozulur kızda beklediğin gibi çıkmaz ilişki max 1-2 ay sürer siz böyle bir durumda ne yaparsınız?

• Havalarda birden ısındı kış geliyo diyoduk tam

Edit:yeter artık kız konularından bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi End Of The Road -- 10 Ekim 2013; 15:00:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathCore.

Başlığı görünce bu ne alaka diyebilirsiniz ama var öyle bu durum özellikle ben çok yaşadığım için çok arkadaş kaybettim yine olunca buraya yazasım geldi. Bir kızdan hoşlanılır sonra yakın arkadaşınında yada herhangi bir arkadaşınında o kızdan hoşlandığı öğrenilir sorsan bir türlü sormasan bir türlü. Sorarsın tamam der sen konuş kızla gidersin konuşmaya arkadaşınla aran bozulur. ben aradan çekiliyim sen git konuş dersin konuşmaya g.tü olmaz sonra sen konuşsan bir türlü konuşmasan bir türlü sonra kızdan soğumaya başlarsın.Arkadaşını önemsemez gidersin adamla aran bozulur kızda beklediğin gibi çıkmaz ilişki max 1-2 ay sürer siz böyle bir durumda ne yaparsınız?

Asılıp yatıyorum ben genelde Şaka bi yana fazla düşünme bu mevzuları ''ince düşünene kalın girer '' unutma...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.