Şimdi Ara

Hoşlandığımı nasıl belli ederim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olayı kısa tutmaya çalışıcam üniversitede sınıfım değişti yeni sınıfa geçince 3-4 kızın sürekli baktığını hissettim 1'i çok hoşuma gidiyordu bende ona yazmaya başladım 1 hafta sonunda telefon numarasını aldım ve konuşmaya başladık artık sürekli mesajları o atıyor cevap vermeyince art arda mesajlar vs. atıyor fakat korktuğum şey friendzone'a düşmemek bi kaç kez kafeye gidince sınıftan bi kaç arkadaşı gelince başbaşa kalmak istiyorum dedim birde msajlarda bazen belli etmeye çalışıyorum fakat tam olarak nasıl yapabilirim zaten en geç 1-2 haftaya açılmayı düşünüyorum

• Sana şimdiden tavsiye . Şuan zaten friendzonedasın dostum denemeye bile kalkışma . Tecrübeyle sabit . Ne hareketler ne laflar duydum kızlardan . Ama olayı açıklığa kavuşturunca arkadaş kalalım oluyor inan bana .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl_Şaman

Sana şimdiden tavsiye . Şuan zaten friendzonedasın dostum denemeye bile kalkışma . Tecrübeyle sabit . Ne hareketler ne laflar duydum kızlardan . Ama olayı açıklığa kavuşturunca arkadaş kalalım oluyor inan bana .

nerden anladığınız friendzone olduğunu ? bugün bi konuşma geçti özel işim var dedi ne işi inşallah sevgili değildir dedim olabilir nedenki dedi bende bence olmasın dedim yok değil merak etme dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

Sana şimdiden tavsiye . Şuan zaten friendzonedasın dostum denemeye bile kalkışma . Tecrübeyle sabit . Ne hareketler ne laflar duydum kızlardan . Ama olayı açıklığa kavuşturunca arkadaş kalalım oluyor inan bana .

nerden anladığınız friendzone olduğunu ? bugün bi konuşma geçti özel işim var dedi ne işi inşallah sevgili değildir dedim olabilir nedenki dedi bende bence olmasın dedim yok değil merak etme dedi

Eğer bir kız(türk kızı yani) sevgili olacaksa zaten tanıştıktan max 1 hafta sonra oluyor o iş hocam . Eğer illa ki denemek istiyorsan mesajlarında gittikçe daha da netleştir durumu ve kız senden o kadar uzaklaşacaktır. Tecrübeyle sabit.

• quote:

quote:

quote:

Eğer bir kız(türk kızı yani) sevgili olacaksa zaten tanıştıktan max 1 hafta sonra oluyor o iş hocam . Eğer illa ki denemek istiyorsan mesajlarında gittikçe daha da netleştir durumu ve kız senden o kadar uzaklaşacaktır. Tecrübeyle sabit.

benden adım bekliyo olabilirmi bende sınıfa geldiğim ilk gün bana bakmasından cesaretlendim kafamı eğip mesaj atarken bana bakarken vs. yakalamıştım şimdi siz böyle diyince tüm cesaretimi kaybettim

• Hayırlısı olsun be kardeşim
  • Niye bu kadar zorlaştırıyosunuz kardeşim.
    Sinemaya falan davet et baş başa birgün geçir sonra söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benden adım bekliyo olabilirmi bende sınıfa geldiğim ilk gün bana bakmasından cesaretlendim kafamı eğip mesaj atarken bana bakarken vs. yakalamıştım şimdi siz böyle diyince tüm cesaretimi kaybettim

Sana kendi olayımı anlatayım ordan kendine göre yorumla hocam

1. kız aynı sınıfta benimle . İlk geldiğim günden beri bakışıyoruz (üniye başlayalı2-3 gün olmuş) sonralarında sınıfta sürekli yanıma gelmeye başladı . Cici bici hareketler durduk yere samimi samimi davranışlar felan(ama sınıfta başka kimseyle öyle değil) . Hani bir tek ben varım koskoca sınıfta sabahleyin gelip dibime oturuyor vs vs . Sonra baya iyiyiz bu kızla hergün iyice sıkı fıkıyız (ben ama belli çizgimi bozmuyorum genel olarak arada sadece küçük nüanslarla belli ediyordum durumu) bende dedim biraz daha belli edeyim senin gibi sonra kız soğuk davranmaya başladı . Nedenini sordugumda (niye öyle davrandıgını) sevgilimden ayrıldım kafam karışık vs vs . dedi bende bu durumdan sonra sallamadım kızı .

2.kız ilkokuldan beridir tanıdıgım çok hoş ve güzel bir kız . Bu kızla aynı üniye denk gelmişiz . İlk gördüğünde beni waaovvvv oldu kız şaşırdı . Çok değişmişsin Kızıl_Şaman vs vs. dedi - bende dedim nasıl yani ne açıdan? Kendine has bi havan var , dikkat çekiyosun vs vs. Bu kızla biraz daha içli dışlıyız 1. kızdan . Herneyse ondan sonraları kızla her görüştüğümde ( yanına felan çağırıyor . Çok ısrar ediyor eninde sonunda gidiyorum . Bazen ilk mesajları o atıyor bazen ben .) bugün yakışıklı olmuşsun gibisinden şeyler diyor , gelip saçımı düzeltiyor felan filan . Hatta ve hatta kızla bir kere görüştüğümde gayet normal bir şekilde merhabalaşmak için öpüşürsünüz ya . Kızla konuşuyoruz olay doğum günüme geldi aa şu zaman doğum gününmüydü felan dedi kız birden öptü felan garipsedim ama bozmadım durumu böylece kızla 3 dk içinde 6 kez felan yanaktan yanağa öpüşmüş olduk . Ama sonralarında ben kıza kesin bir şekilde durumu açıkladıgımda arkadaş kalalım vs . dedi . Şimdi burdan kendine göre yorumlayabilirsin .

Umarım çok uzun olmamıştır . Gerçi olduysa da oku senin yararınadır

• Belli falan edemezsin. Kendimden biliyorum. İçinde bir şey varsa açık açık söyle gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Belli falan edemezsin. Kendimden biliyorum. İçinde bir şey varsa açık açık söyle gitsin.

öyle olucak gibi
  • Hocam çok acele etmemek gerekiyor bu konularda, ama geç de kalmamak gerekiyor. Arasını bulman lazım. Hazır hissettiğinde güzel bir plan yap, 2 kız 2 erkek falan bir yerlere gidin eğer daha rahat olacaksan. Bana kalırsa başbaşa olsanız daha iyi olur, güzel zaman geçirin eğlenin, sonrada duygularını yavaş yavaş açıkla kıza. Zaten gönlü varsa olur, yoksa olmaz bunu biliyoruz.

@Kızıl_Şaman, Hocam bende sadece çevremdeki kızları dengesiz zannediyordum, demek ki yalnız değilmişim. Malesef böyle garip şeyler oluyor. Mesela bir kız vardı, ilk günler bakıştık falan, biraz zaman geçti yanıma oturmaya başladı. El kol şakaları falan yapmaya başladı, yakınlaşmalar temaslar falan oldu. Sonra 2 gün geçti soğuk davranmaya başladı falan derken, tekrar sıcak davranmaya başladı. Bir gün çıkışta 4 kişi takıldık 2 kız 2 erkek. Yan yana otururken birden sarıldı falan. Elini tuttum sarıldık öpüştük falan böyle. Her şey birden gelişti yani, öbür günde öyle devam etti. Sonraki gün soğuk davranmaya başladı yine, bazı şeylerden emin olamıyorum falan dedi. (Beni sevip sevmediğinden emin olamıyor sanırım burdan bunu anlıyorum ben) Böyle garip garip şeyler işte. Biraz uzun oldu gece gece.

• friendzone'da değilsin bence. kıza belli etmişsin ufaktan tepkisine göre ister sadece konuş istersen moonwalk yap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gripholion

Hocam çok acele etmemek gerekiyor bu konularda, ama geç de kalmamak gerekiyor. Arasını bulman lazım. Hazır hissettiğinde güzel bir plan yap, 2 kız 2 erkek falan bir yerlere gidin eğer daha rahat olacaksan. Bana kalırsa başbaşa olsanız daha iyi olur, güzel zaman geçirin eğlenin, sonrada duygularını yavaş yavaş açıkla kıza. Zaten gönlü varsa olur, yoksa olmaz bunu biliyoruz.

@Kızıl_Şaman, Hocam bende sadece çevremdeki kızları dengesiz zannediyordum, demek ki yalnız değilmişim. Malesef böyle garip şeyler oluyor. Mesela bir kız vardı, ilk günler bakıştık falan, biraz zaman geçti yanıma oturmaya başladı. El kol şakaları falan yapmaya başladı, yakınlaşmalar temaslar falan oldu. Sonra 2 gün geçti soğuk davranmaya başladı falan derken, tekrar sıcak davranmaya başladı. Bir gün çıkışta 4 kişi takıldık 2 kız 2 erkek. Yan yana otururken birden sarıldı falan. Elini tuttum sarıldık öpüştük falan böyle. Her şey birden gelişti yani, öbür günde öyle devam etti. Sonraki gün soğuk davranmaya başladı yine, bazı şeylerden emin olamıyorum falan dedi. (Beni sevip sevmediğinden emin olamıyor sanırım burdan bunu anlıyorum ben) Böyle garip garip şeyler işte. Biraz uzun oldu gece gece.

İşte bende o durumda bulunduğum için uğraşmayı sevmem . Direk bıraktım kızı . Şimdi gitti şişman dobişkonun tekiyle takılıyor (oğlanın adı banu alkan a çıktı sınıfta yalnız ) o kadar tripli kezban davranışlı bir çocukla takılıyor . Bende iyi ki başımdan savmışım diyorum .Bilmiyorum sevgililer mi değiller mi ama açıkcası umrumda bile değil .

Ayrıca geç kalmak ve erken davranmak diyorsun ya . Her zaman erken davranmak gerekiyor . Çünkü bu kız aklı ilk vakitlerde karar veriyor duruma . Yani beklersen şansın o kadar azalıyor diyeyim.

• FriendZone yolculuğu başlıyor kemerlerinizi bağlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam çok acele etmemek gerekiyor bu konularda, ama geç de kalmamak gerekiyor. Arasını bulman lazım. Hazır hissettiğinde güzel bir plan yap, 2 kız 2 erkek falan bir yerlere gidin eğer daha rahat olacaksan. Bana kalırsa başbaşa olsanız daha iyi olur, güzel zaman geçirin eğlenin, sonrada duygularını yavaş yavaş açıkla kıza. Zaten gönlü varsa olur, yoksa olmaz bunu biliyoruz.

İşte bende o durumda bulunduğum için uğraşmayı sevmem . Direk bıraktım kızı . Şimdi gitti şişman dobişkonun tekiyle takılıyor (oğlanın adı banu alkan a çıktı sınıfta yalnız ) o kadar tripli kezban davranışlı bir çocukla takılıyor . Bende iyi ki başımdan savmışım diyorum .Bilmiyorum sevgililer mi değiller mi ama açıkcası umrumda bile değil .

Ayrıca geç kalmak ve erken davranmak diyorsun ya . Her zaman erken davranmak gerekiyor . Çünkü bu kız aklı ilk vakitlerde karar veriyor duruma . Yani beklersen şansın o kadar azalıyor diyeyim.

Aynen bende pek takmıyorum, zaten zamanında çok canım yandı bu işlerden. Bir daha birine hak ettiğinden çok değer verip, çok sevip üzülmek istemiyorum. Düşünüp kendimi üzmek istemiyorum. Akışına bırakıyorum, hayırlısı olsun diyorum geçiyorum kız konularında. Geç kalmak konusu değişiklik gösteriyor, mesela bir kız bana çok erken olmadı mı sence de demişti. Bende evet erken oldu ama senden bir beklentim yok, duygularımı bilmeni istedim sadece demiştim. Yani kişiden kişiye değişebiliyor ancak söylediğin şey doğru erken davranmayı tercih ederim bende.

• quote:

quote:

quote:

Aynen bende pek takmıyorum, zaten zamanında çok canım yandı bu işlerden. Bir daha birine hak ettiğinden çok değer verip, çok sevip üzülmek istemiyorum. Düşünüp kendimi üzmek istemiyorum. Akışına bırakıyorum, hayırlısı olsun diyorum geçiyorum kız konularında. Geç kalmak konusu değişiklik gösteriyor, mesela bir kız bana çok erken olmadı mı sence de demişti. Bende evet erken oldu ama senden bir beklentim yok, duygularımı bilmeni istedim sadece demiştim. Yani kişiden kişiye değişebiliyor ancak söylediğin şey doğru erken davranmayı tercih ederim bende.

Genelleme yapacak olursak çoğunda erken davranmak yararına oluyor . Gerçi benim şuan kız arkadaşım yok . Yakın bir zamanda da yapmayı düşünmüyorum. Neden ? Çünkü insanı yıpratıyor ciddi anlamda . Gerçekten uyumlu olabilen birini bulmadığın sürece gerek yok . Duygular zaten gelip geçici olur . Kısacası kızlara pek değer vermiyorum artık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Genelleme yapacak olursak çoğunda erken davranmak yararına oluyor . Gerçi benim şuan kız arkadaşım yok . Yakın bir zamanda da yapmayı düşünmüyorum. Neden ? Çünkü insanı yıpratıyor ciddi anlamda . Gerçekten uyumlu olabilen birini bulmadığın sürece gerek yok . Duygular zaten gelip geçici olur . Kısacası kızlara pek değer vermiyorum artık

En iyisini yapıyorsun. Bakalım umarım hayırlısı olur hakkımızda. Gönlümüze göre olur her şey.

• Gripholion kullanıcısına yanıt
  • quote:

olayı kısa tutmaya çalışıcam üniversitede sınıfım değişti yeni sınıfa geçince 3-4 kızın sürekli baktığını hissettim 1'i çok hoşuma gidiyordu bende ona yazmaya başladım 1 hafta sonunda telefon numarasını aldım ve konuşmaya başladık artık sürekli mesajları o atıyor cevap vermeyince art arda mesajlar vs. atıyor fakat korktuğum şey friendzone'a düşmemek bi kaç kez kafeye gidince sınıftan bi kaç arkadaşı gelince başbaşa kalmak istiyorum dedim birde msajlarda bazen belli etmeye çalışıyorum fakat tam olarak nasıl yapabilirim zaten en geç 1-2 haftaya açılmayı düşünüyorum

Kıza sakın açılma bunu yaparsan eğer ipleri onun eline vermiş olursun şu an sana top atıp kıvranmanı istiyor ego tatmini diyoruz türk kızlarında cok yaygındır..yapman gereken onun yaptıgıdır aynı davranısları sergile hata ona baska kızlarla olabılme ıhtımalinin oldugunu yansıt ( gözünün önünde başka bi kızla dolaşabilirsin en basiti) böylece seni elde etmek isteyecek ..ve msjlarında kıza yaz fakat bunu aşık oldugunu sevdıgını belli ederek yapma ..son bir söyleniş istersende ona kimi sevdiğini sor sevgilin var mı deme kimi seviosun de söylemesede artık bu yüksek ego ve komplekslerinden kurtul ve biraz büyü de rencide et sonucu iyi olacaktır saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: masa70

quote:

olayı kısa tutmaya çalışıcam üniversitede sınıfım değişti yeni sınıfa geçince 3-4 kızın sürekli baktığını hissettim 1'i çok hoşuma gidiyordu bende ona yazmaya başladım 1 hafta sonunda telefon numarasını aldım ve konuşmaya başladık artık sürekli mesajları o atıyor cevap vermeyince art arda mesajlar vs. atıyor fakat korktuğum şey friendzone'a düşmemek bi kaç kez kafeye gidince sınıftan bi kaç arkadaşı gelince başbaşa kalmak istiyorum dedim birde msajlarda bazen belli etmeye çalışıyorum fakat tam olarak nasıl yapabilirim zaten en geç 1-2 haftaya açılmayı düşünüyorum

Kıza sakın açılma bunu yaparsan eğer ipleri onun eline vermiş olursun şu an sana top atıp kıvranmanı istiyor ego tatmini diyoruz türk kızlarında cok yaygındır..yapman gereken onun yaptıgıdır aynı davranısları sergile hata ona baska kızlarla olabılme ıhtımalinin oldugunu yansıt ( gözünün önünde başka bi kızla dolaşabilirsin en basiti) böylece seni elde etmek isteyecek ..ve msjlarında kıza yaz fakat bunu aşık oldugunu sevdıgını belli ederek yapma ..son bir söyleniş istersende ona kimi sevdiğini sor sevgilin var mı deme kimi seviosun de söylemesede artık bu yüksek ego ve komplekslerinden kurtul ve biraz büyü de rencide et sonucu iyi olacaktır saygılar...

yüzyüze söylemeyi düşünüyordum böyle daha etkili olabilir diye kız biraz fazla alıngana benziyor rencide olayından sonra hiç bakmamazlık yapmasın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.