Şimdi Ara

HOŞLANDIĞIM KIZDAN GELEN MESAJ SSLİ[KENDİME YAKIŞANI YAPTIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ona karşı duygularımı bilen ve iyi ki seviyorsun diyen biri,buluştuğum,vizelere çalışırken keşke bitse şu sınavlar ama çalışmalıyız konuşmayı özledim seninle diyen biri.Daha önce de konu açmıştım..forumdan bi abimiz sağolsun bayağı bi destek çıkmıştı pmdenbu mesaj geldi bugün.kıza cevabım ise bu oldu ben kendime yakışanı yaptığımı düşünüyorum..zor günümde hep yanımda olan dh ile paylaşmak istedim
    HOŞLANDIĞIM KIZDAN GELEN MESAJ SSLİ[KENDİME YAKIŞANI YAPTIM]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2-3 kelime yazardim da degmez demiş ama yazmişsın

• Kıza sevgilisi köpek muamelesi yaptığında sana yazıcak yine

• Eski konuların linkini atsana bakayım

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    2-3 kelime yazardim da degmez dedikten sonra , 7 kelime yazmissin.

ayrica 2-3 kelime yazardim da degmez derken . (2-3 kelime yazardim) yazıyorsun yani yazmis oluyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

ayrica 2-3 kelime yazardim da degmez derken . (2-3 kelime yazardim) yazıyorsun yani yazmis oluyorsun

• quote:

/>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2-3 kelime yazardim da degmez demiş ama yazmişsın

2-3 şey söylerdim de anlamında söyledim.o an hiç düşünemedim bile hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guirello

Eski konuların linkini atsana bakayım

kız benden 4 yaş daha büyük

• Konu sahibi icinde sunu demek istiyorum, hocam isin sakasindayim. Siz kendinize yakisani yapmissiniz . Zorla guzellik malesef olmuyor. Kiz tersledi diye arkasindan yalvarcaginiza , kizin egosunu tatmin edeceginize, guzel bir durus sergileyerek konuyu kapatmissiniz . Insallah karsiniza sizi sevecek sizin de onu seveceginiz guzelce anlasabilcegin bir kiz karsiniza ciksr ve mutlu olursunuz iyi gu ler

• quote:

Konu sahibi icinde sunu demek istiyorum, hocam isin sakasindayim. Siz kendinize yakisani yapmissiniz . Zorla guzellik malesef olmuyor. Kiz tersledi diye arkasindan yalvarcaginiza , kizin egosunu tatmin edeceginize, guzel bir durus sergileyerek konuyu kapatmissiniz . Insallah karsiniza sizi sevecek sizin de onu seveceginiz guzelce anlasabilcegin bir kiz karsiniza ciksr ve mutlu olursunuz iyi gu ler

Teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazwsx21 -- 12 Haziran 2017; 18:20:46 >

• Helal o kadar yazmaya gerek bile yoktu.Yolun acik olsun yaptiklarini yasaman dilegiyle diyip yazmicaktin daha .d Tabi birsey yaptıysa

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Helal o kadar yazmaya gerek bile yoktu.Yolun acik olsun yaptiklarini yasaman dilegiyle diyip yazmicaktin daha .d Tabi birsey yaptıysa

• Dogru olani yapmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: murekkep yalamis

Dogru olani yapmissin

teşekkürler bakalım neler olacak

• Hocam en doğru kararı vermişsiniz zaten ilerde daha kötü sorunlar çıkardi bunları diyen birisi için yol yakinken dönmen senin açından bayaa iyi olmuş sevinmelisin bu kararından dolayı , ne yaparsan yap asla bir kıza taviz asla verme hocam gün gelir o tavizi senin uğruna kullanır

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK-İŞKENCE

Hocam en doğru kararı vermişsiniz zaten ilerde daha kötü sorunlar çıkardi bunları diyen birisi için yol yakinken dönmen senin açından bayaa iyi olmuş sevinmelisin bu kararından dolayı , ne yaparsan yap asla bir kıza taviz asla verme hocam gün gelir o tavizi senin uğruna kullanır

Aynen hocam bakalım kız benden hoşlandığını söylemişti 1 ay evveline kadar, sonra hoşlantı sanmışım oldueski sevgilisinden ayrılmıştı o zamanlar benimle konuşmadan 1 ay evvel bakalım ilerde ne olacak sizin tahmininiz nedir bu konularda tecrübesizim cidden tecrübe çok önemli.işin ilginç yanı seneye aynı klinikte stajda olacağız

• Moralini bozmak istemem ama bu davranışını devam ettirebileceğini sanmıyorum. Beni sakın yanlış ama bu yazdıklarını burada paylaşman falan o içine girdiğin beklentiyi hissettiriyor. Bu yüzden dikkatli olmanı tavsiye ederim.
  • Bu sefer utandırmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Instant Crush

Moralini bozmak istemem ama bu davranışını devam ettirebileceğini sanmıyorum. Beni sakın yanlış ama bu yazdıklarını burada paylaşman falan o içine girdiğin beklentiyi hissettiriyor. Bu yüzden dikkatli olmanı tavsiye ederim.

aynen hocam çok haklısınız ama bazen istemeseniz dahi bazı şeyler olmak zorunda,ben de istemezdim böyle olmasını ama yapacak bir şey yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.