Şimdi Ara

Hoşlandığım kıza çikolata aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hoşlandığımı söylediğim bir ara gece yarılarına kadar konuştuğumuz ama bana güvenmediğinden sevgime karşılık vermeyen bir kız var. Aylarca da konuşmadıj. Bu aralar arkadaşları davet ediyor ben de kırmıyorum takılıyorum. O da konuşuyor arada. Aklıma hepsine çikolata almak geldi, para da var. Neyse aldım çikolataları ben. Bir de toplu fotoğraf çekindik. İlk defa bir erkek çikolata ısmarlamış onlara falan. Herkes yedi çikolataları. Benim hoşlandığım kız aldı götürdü çikolatayı. Neden yaptı ki bunu? Daha önce en son aldığım şey 2014 doğum günündeydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Erkeğin veya Kadının Bir Kıza Çikolata Vermesinin Anlamı

Çikolata, yüzyıllardır romantik jestler ve sevgi gösterileriyle ilişkilendirilmiştir. Bir erkeğin bir kıza çikolata vermesinin genellikle şu anlamları vardır:

• İlgi ve Beğeni: Bir erkeğin bir kıza çikolata vermesi, ona ilgi duyduğunu ve beğendiğini gösteren ince bir işaret olabilir.
    • Romantik Niyet: Çikolata, geleneksel olarak romantik bir hediyedir ve bir erkeğin bir kıza çikolata vermesi, romantik bir ilişkiye ilgi duyduğunun bir göstergesi olabilir.
    • Teşekkür ve Takdir: Bir erkek, bir kıza teşekkür etmek veya takdirini göstermek için çikolata verebilir.
    • Üzüntü ve Telafi: Bir yanlış anlaşılmayı telafi etmek veya üzüntüsünü ifade etmek için bir erkeğin bir kıza çikolata vermesi de yaygındır.

Bir Kadının Bir Erkeğe Çikolata Vermesi

Bir kadının bir erkeğe çikolata vermesinin de çeşitli anlamları olabilir:

• Dostluk ve Değer Verme: Bir kadın, bir erkeğe çikolata vererek ona değer verdiğini ve dostluğunu ifade edebilir.
    • Romantik İlgi: Bazen bir kadın, bir erkeğe romantik duygularını göstermek için çikolata verebilir.
    • Teşekkür veya Takdir: Bir kadın, bir erkeğe teşekkür etmek veya takdirini göstermek için çikolata verebilir.

Genel olarak, birine çikolata vermek, düşünceli ve tatlı bir jesttir. Hem erkekler hem de kadınlar, çikolatanın sevgi, takdir ve ilgiyi ifade etmek için kullanabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesin verecek.

Kalbini..

• kardeşine verecek oda hiç.bi kız bana çikolata almamıştı diyip annesine verecek anneside hiç bi çovuğum bana çikolata almamıştı deyip hüzünlenecek kızı odaya kilitleyecek kızı bidaha göremeyjen

• Cikolatayi kirilma diye aldim eve gelince de cope attim direk.

• ow yeaah. çikolatayı anı olarak saklıyacak. 10 sene sonra çıkarıcak diycek ki ''bu çikolata varya bunu sen bana almıştın hatırladın mıııı yemeye kıyamadım''. sonra siz

yeaah baby. gidip onu babasından istemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 10 Nisan 2017; 17:15:52 >

• senin aklına bu düşünceleri sokmak için aldı kafana şüphe soktu sene cebe attı onun ağına düşme koaşarak uzaklaşşş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlara güven olmaz ne yaptıkları belli olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim zenginsin galiba çukolata aldığına göre
  • beklentiyi bu kadar yüksek tutma hocam sonuçta *kızlardan* bahsediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

Cikolatayi kirilma diye aldim eve gelince de cope attim direk.

Gurl aslında görl diye okunuyor. Demek kızsın he. Hain

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

Orijinalden alıntı: Angarali gurl

Cikolatayi kirilma diye aldim eve gelince de cope attim direk.

Gurl aslında görl diye okunuyor. Demek kızsın he. Hain

Kizim ama dhde daha cok kiz vardir konudisinda takilan tek benim sanirim

• Güncel...

• Uppala

• Up

• hocam şimdi 2014 döğüm gününde bir şey aldım demişsin 3 senedir görüşüyorsunuz ve 3 senedir bir üst seviyeye çıkamadın durum bu mu? Kızdan ne kadardır hoşlannıyorsun ne zaman açıldın
  • 2015 başında açıldım. Konuşmaya devam ettik ama biraz kaba davrandım. Çocukken yaşadığı hastalıkla falan dalga geçtim sonra konuşasım da gelmedi. Benimle ilgili atarlı Whatsapp durumları falan yaptı (ergen :D) sonra da engel attı. Kafasına göre açıp tekrar atıyordu. Konuşmadım ama hiç, reelde de konuşmadım. Bu konuyu açtığım gün az-biraz konuştuk. Gerçekten çok tatlı birisi. Başka kızlarla ilişkim oldu ama bu kıza bağlandığım kadar bağlanamadım. Ayrıca en önemlisi bu kızın kız bir sevgilisi vardı ve sosyal medyada sürekli "lesbian" post atıyor. Acaba sebep bu muydu diye dusunmuyor degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

2015 başında açıldım. Konuşmaya devam ettik ama biraz kaba davrandım. Çocukken yaşadığı hastalıkla falan dalga geçtim sonra konuşasım da gelmedi. Benimle ilgili atarlı Whatsapp durumları falan yaptı (ergen :D) sonra da engel attı. Kafasına göre açıp tekrar atıyordu. Konuşmadım ama hiç, reelde de konuşmadım. Bu konuyu açtığım gün az-biraz konuştuk. Gerçekten çok tatlı birisi. Başka kızlarla ilişkim oldu ama bu kıza bağlandığım kadar bağlanamadım. Ayrıca en önemlisi bu kızın kız bir sevgilisi vardı ve sosyal medyada sürekli "lesbian" post atıyor. Acaba sebep bu muydu diye dusunmuyor degilim.

Az önce ne okudum ben?
  • *Meteora* kullanıcısına yanıt
    Tamamen gerçek olay :(

• hocam sonradan eşcinsel yada biseksüel olmuş birisinden uzak durun derim tamam hadi doğuştan öyle olanlara eyv laf yok da sonradan bunu içgüdü olarak değilde tercih olarak biseksüel olan biri feleğin çemberinden defalarca kez geçmiştir uzak durun bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.