Şimdi Ara

Hoşlandığım kız bana aşağılayarak baktı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah amfide kimse yoktu. Girdim işte montumla çantamı sıraya yerleştiriyordum. Yukarı baktım. Kimse de ışıkları açmamış, az ışık var bir kız geliyor. Ben de hoşlandığım kızın erken geldiğini biliyordum. O mu diye bakmaya başladım. Tam o sırada biri ışıkları açtı. Ben günaydın deyip konuşsam mı konuşmasam mı diye düşünüyordum. Yanımdan geçen bir kız “günaydın Maraz Alinin sağ kolu” dedi, ona cevap verirken ne yapacağımı iyice şaşırdım. Hoşlandığım kıza bakarken donmuştum o da bana bakıyor, hafiften gülümsediğimi sonradan fark ettim. Neyse kız “bir şey mi diyecek acaba bu salak” bakışı attı. Kulağında da kulaklık vardı. Bir şey demeden yürüdüm. Keşke az bir şey çekici olsaydım. Kız genelde gülümseyerek gezer ama ben romantik romantik bakınca yüzü düştü.

Aralık ayının son haftası fakülte banklarında 3 kızla tanıştım. Sadece benim yanım boştu yanıma oturdular. Aynı sınava girecektik alttan alıyorum o dersi. Not istedim verdiler, sonra konuşmaya başladık. Ben biraz çekingen davrandım sınava çalışma ayağına ama zaten kalacağım da belliydi, adımı falan sordular, hocayla yaşanan komik olay anlattılar. O günden 2 hafta öncesine kadar görmedim. Bir tanesini beğendim ve hafiften hoşlanmaya başladım. İşte hoşlandığım kız bu. Aria Alexander'a çok benziyor yüz olarak.
    2 hafta önce perşembe amfide kafamı sıraya koymuştum ders arasında, gözlerim açık. O da yanımdan geçti ama görmedi yada görmezden geldi.
    Geçen perşembe de yine kafamı sıraya koydum ders arasında, gözlerim açık bu sefer aklıma komik bir şey gelmiş hafiften gülümsüyorum, o da baktığım yerden geçiyordu, ona baktım o da baktı 3 4 saniye sonra devam etti.

Neden ben Tanrım neden ben? Böyle bir hayatı hak edecek ne yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 6 Mart 2018; 17:30:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden liseliler böyle konular açardı, anladıgım kadarıyla o liseliler büyümüş üniversiteye başlamış ama halen kafalar aynı..

• Kız da haklı şimdi. Ben kimim ki? Bir arabam bile yok. O minyon boyuyla, şirin ötesi suratıyla, gülümseyerek etrafa pozitif enerji saçan bir tatlılık abidesiyken ben maymuna benziyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 6 Mart 2018; 21:38:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

Kız da haklı şimdi. Ben kimim ki? Bir arabam bile yok. O minyon boyuyla, şirin ötesi suratıyla, gülümseyerek etrafa pozitif enerji saçan bir tatlılık abidesiyken ben maymuna benziyorum.

Aferin sana kardeşim..

Böyle kendini yerin dibine sok..

Böyle vajinası sidiklileri de ilahlaştır...

Aferin sana sakın kendini sevme..

Zaten etrafıma bakıyorum kızların yanında hep brad pittler geziyor...

• Abba sever kullanıcısına yanıt
    Aradığım cevap, kızların %99'u paranın kölesi. Okula son model bmw ile gelirsen, cebinde dünyanın parası olursa kızların büyük çoğunluğu senindir. İstediğin kadar çirkin ol..

• Hocam kızla bugün konuştuk zaten.

https://forum.donanimhaber.com/hoslandigim-hanimefendi-ile-konustum--131741209

• Helal olsun hocam ama tespitim doğru hayırlısı olsun hocam mutlu olursunuz umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.