Gitmeseydin be. Bak bende yeni başladım bende bişiler öğrenicektim senden belki
gidiyomusun ? i cant believe that , by by
mai dur gitme sen bu foruma çk yardımcı oluyosun hem daha birkaç sorum var ama gitmek istiyorum dersen
mai nın nedenlerı çok da mantıklı değil sen forum polisimisin ki herkonudan sorumlu olucaksın seni sevenlere yada mantıklı olduğunu düşündüğün topıclere paylaşımını yapıcaksın başka ne beklenırkı forumdan. giderken yazdığı nedenler ı basit buldum. Issız, mai den başka hiçkımsenın topıc açmadığı bir forum hımm. eh inş bulur BB diyim nediyim. Ama ben faydasını görüyorum bu forumun.
quote:
Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o
böle fazla sanallaşmamamk gerek mali hade canım güle güle AYRICA DONANİMHABER 1 NO LU FORUM SİTESİDİR
Bİ DE ABUK ZUBUK LUKL YAPAN KARDEŞİM SENSİN NEDEN DERSEN Bİ isy kesersiniz lvl 49 ya da 50 çarla emulator oldunu bilmios sanki milleti kandırmaya çalışmayın yolun açık olsun
Sana diyecek bişey bulamıyorum.Mai forumda her ne kadar forumda fazla samimi olmasakta saygın bir abimizdir.Evet cidden şu son aylarda o kadar garip konular açılıyor ki ne diyeceğimi bilemiyorum yani ''Bir köpeğin ismi ne konur ki'' sizce böylesine bir forumda böyle bir yopiğin ne alakası var bildiğin gereksiz topic yani bir kere sen nerden biliyorsun onun emu olduğunu ispatın varmı?
MAİ ABİ OYUNU BIRAKMADIN İNŞ. SENİN ALPSTEKİ CHARIN DURUYOSA TEKRAR FİRE YUMRUK YAPARIZ KENDİNE İYİ BAK.
Saygılar..
gırgır topıcleri açmamaya çalışın arklar bize gerekli olanları foruma taşıyalım ben şahsen önceden açılmış çoğu konuyu hala okuyorum oyunda da uyguluyoruum.
quote:
Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o
böle fazla sanallaşmamamk gerek mali hade canım güle güle AYRICA DONANİMHABER 1 NO LU FORUM SİTESİDİR
Bİ DE ABUK ZUBUK LUKL YAPAN KARDEŞİM SENSİN NEDEN DERSEN Bİ isy kesersiniz lvl 49 ya da 50 çarla emulator oldunu bilmios sanki milleti kandırmaya çalışmayın yolun açık olsun
şş sen greecedeki king_imotep misin?
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
HOŞÇAKAL DH SİLKROAD FORUMU
YAKLAŞIK 8 AYDIR BU FORUMUN İÇERİSİNDEYİM. BAŞLARDA SADECE BİŞEYLER ÖĞRENEBİLMEK İÇİN TAKİB EDİYORDUM BURAYI AMA DAHA SONRA BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE BİRİLERİNE YARDIM ETMEYE VE BİLGİM OLAN KONULARA ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAP VERMEYE ÇALIŞTIM.
BAŞLARDA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ FORUM ORTAMI, ÜYELER, KONULAR. ZAMAN GEÇTİKÇE HERŞEY OLUMSUZ YÖNDE DİĞİŞTİ.ÇOK FAZLA ABUK SABUK KİŞİ FORUMA KATILMAYA BAŞLADI AMA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN YENİ ÜYELERİN GELMESİNDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM , BİRÇOK KİŞİ SALAKÇA KONULAR AÇIP, CEVAPLAR VEREREK BURANIN TADINI KAÇIRDI, BİR KAÇ AY ÖNCESİNE BU TÜR KİŞİLERİN SAYISI ÇOK DAHA AZDI. SAÇMA SAPAN AÇILAN KONULAR HERGÜN ARTIYOR, BİR ÇOK KİŞİNİN PAYLAŞIM AMACIYLA AÇTIĞI BİRÇOK KONU ABUK SUPUK YÖNLERE ÇEKİLİYOR.EĞLENCE OLSUN DİYE AÇILAN EN UFAK BİR KONU BİLE İNSANLARI KÖTÜLEMEK, YALANCI DURUMA DÜŞÜRMEK İÇİN FIRSAT BİLİNİYOR. İNSALAR MESAJ SAYILARINA GÜVENİP BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR, MODLAR KASITLI YADA BİLMEYEREK HERKEZE FARKLI FARKLI DAVRANIŞLARDA BULUNUYORLAR.FORUMDA ARTIK PAYLAŞIMDAN ÇOK KAVGA ORTAMI VE BİRİLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE YÖNELİK DAVRANIŞLAR VAR.
BEN ARTIK BU TÜR ŞEYLERİN OLMADIĞI BİR FORUMA GEÇİYORUM.
HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN.
NOT:EĞER BU MESAJI NEDEN BURAYA YAZDIĞIMI SORACAK OLURSANIZ. SEVENİM VAR,SEVMEYENİM VAR.SEVENLERİM MERAK ETMESİN ,SEVMEYENLERİMEDE BU MÜJDELİ HABERİ VERMEK İÇİN AÇTIM
kardes gitme diyemiyorum cünkü haklısın... topicler biraz degil baya bozuldu.. sebebi taklamakan mı desek acaba sen bosver kalan sahalar bizimdir gibi düsün. bildigini sanan cok uyduranda cok.. aklıma bisey gelmiyor byee dostum
elimizden geleni yapmaya çalışsakta bazı üyeler saçma sapan işlerine devam etmekte ısrar ediolar üye ceza alıo sanki biz cezayı ona vermemişiz gibi bide yüzsüz yüzsüz fake üyelikle foruma yazı yazıolar bu bizi zorlamaz banlamak kolaydır ancak önemli olan üyenin kendisinin bunu akıl etmesidir nedense bu tür üyeler son zamanlarda çok fazla bu kişiler yüzünden çok üye forumu bırakıo ama bu sadece burda diil bütün forumlarda böle ne yazıkkı bazı kişilerdede tabiri caizse fırlama olupta diğer üyelerin sempatisini kazanıyım mantığı var fırlama olursun ama banlandıktan sonra pek bi anlamı kalmıo biz üyeye hakettiği kadar değer veririz bu her yerde böyledir fakat buda yanlış anlaşılmasın herkese farklı bi tavır sergilemeyiz ama fırlamalık yapcam die kurallar çiğnenirse işler o zaman deişio neyse fazla uzattım işin özü herkes hakettiği değeri forumda mutlaka görür
mai_mai bu yazılar sana diildi ama malesef çoğu kişi bu tarzdaki üyeler yüzünden forumu bıraktığı için yazmak istedim hayatında başarılar ama ben burda kal devam et derim
Giiit hadi git hiç sevmiyorsan!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
HOŞÇAKAL DH SİLKROAD FORUMU
YAKLAŞIK 8 AYDIR BU FORUMUN İÇERİSİNDEYİM. BAŞLARDA SADECE BİŞEYLER ÖĞRENEBİLMEK İÇİN TAKİB EDİYORDUM BURAYI AMA DAHA SONRA BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE BİRİLERİNE YARDIM ETMEYE VE BİLGİM OLAN KONULARA ELİMDEN GELDİĞİNCE CEVAP VERMEYE ÇALIŞTIM.
BAŞLARDA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ FORUM ORTAMI, ÜYELER, KONULAR. ZAMAN GEÇTİKÇE HERŞEY OLUMSUZ YÖNDE DİĞİŞTİ.ÇOK FAZLA ABUK SABUK KİŞİ FORUMA KATILMAYA BAŞLADI AMA YANLIŞ ANLAMAYIN BEN YENİ ÜYELERİN GELMESİNDEN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM , BİRÇOK KİŞİ SALAKÇA KONULAR AÇIP, CEVAPLAR VEREREK BURANIN TADINI KAÇIRDI, BİR KAÇ AY ÖNCESİNE BU TÜR KİŞİLERİN SAYISI ÇOK DAHA AZDI. SAÇMA SAPAN AÇILAN KONULAR HERGÜN ARTIYOR, BİR ÇOK KİŞİNİN PAYLAŞIM AMACIYLA AÇTIĞI BİRÇOK KONU ABUK SUPUK YÖNLERE ÇEKİLİYOR.EĞLENCE OLSUN DİYE AÇILAN EN UFAK BİR KONU BİLE İNSANLARI KÖTÜLEMEK, YALANCI DURUMA DÜŞÜRMEK İÇİN firsat BİLİNİYOR. İNSALAR MESAJ SAYILARINA GÜVENİP BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR, MODLAR KASITLI YADA BİLMEYEREK HERKEZE FARKLI FARKLI DAVRANIŞLARDA BULUNUYORLAR.FORUMDA ARTIK PAYLAŞIMDAN ÇOK KAVGA ORTAMI VE BİRİLERİNİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE YÖNELİK DAVRANIŞLAR VAR.
BEN ARTIK BU TÜR ŞEYLERİN OLMADIĞI BİR FORUMA GEÇİYORUM.
HEPİNİZ KENDİNİZE İYİ BAKIN.
Mai mai seni iyi tanımıyorum ama pek çok topic te seni gördüm dediklerinin hepsi doğru ve sana her konuda katılılıyorum gitme demek isterdim ama bende bırakıyorum seninle birlikte bu forumu....
tamamen haklısın mai bende yenıyım bu forumda su ankı guıldım vesıle oldu burasıyla tanısmama ama gercekten ruh hastası cok burda yemın ederim mesaj yazmaya korkuyorum hemen ters bi cevap gelıyo klavye basında erkeklık yapıp insanın sinirlerini hoplatıyolar
bu filmi daha öncede seyrettim sanki daha öncede buna benzer bir başlığın vardı forumu bırakman dünyanın sonumuki ? bu kadar dramatize etmenin anlamı nedir? gereksiz başlık açılıyor diyorsun bence buda en gereksiz başlıklardan şurda bizbizeyiz ya yapmayın böyle
napalım byyyy
daha yeni gördüm ben de fazla olmasada baya bir süredir formun üyesiyim konulara girsemde fazla yazı yazmadıgım için belki fazla tanımıyor olabilirsiniz ama ben hep bilmedigim konuları ögrenmek için giriyordum konulara giripde ne yazsam gereksiz ve boş olurdu orada okumak en güzeliydi.Fakat bazı arkadaşlar vardı ismini gördügümde başlıgı daha okumadan yazdıkları mesajlara giriyordum çünkü onlar en güzel en eglenceli ve en iyi bilgiyi , ss leri koyan kişilerdi ve sende onlardan biriydin diyebilirim herşey için tşk...Umarım verdigin karalar seni mutlu eder..
gıt we donme dıyen kımse benı bulsun ozelden bı konusam ben onla delı etme adamı dogru durust konus dellendırme benı
yaw bırakın bu işleri arkadaşım sayım mı yapıosun kaç tane kandırdıgın insan war die hayret yaw
sanki girip okumuon... bu sadece senin egonu tatmin etmek için actıgın bi topictir kimseye bi faydası olmaz gereksiz topic
burda hile hurda yasak zaten pek sana gelmez isabetli bi karar olmuş tebrik ederim
elin değmişken peşinden senin kafadan bikaç kişiyide gotur bak o zaman foruma nası faydan oluyo gör
la yine bizi cok güldürdün işini yaptın gene annadın sen..
mai mai hadi sana pai pai
gercekten gereksiz bir yazı görmek istiyormusun - o zaman kendi yazanı okunu bu topic aklı olan adminler icin bir uyarıdır akılsızlar icin gereksiz bir topic
quote:
Orjinalden alıntı: feriox
bu filmi daha öncede seyrettim sanki daha öncede buna benzer bir başlığın vardı forumu bırakman dünyanın sonumuki ? bu kadar dramatize etmenin anlamı nedir? gereksiz başlık açılıyor diyorsun bence buda en gereksiz başlıklardan şurda bizbizeyiz ya yapmayın böyle
önce cümle kurmayı öğren.. daha sonra kasarsın postunu canım kardesim sazanlık yapmasanız olmaz surda
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetyapman
gercekten gereksiz bir yazı görmek istiyormusun - o zaman kendi yazanı okunu bu topic aklı olan adminler icin bir uyarıdır akılsızlar icin gereksiz bir topic
quote:
Orjinalden alıntı: feriox