Şimdi Ara

Horoz kargo sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
16.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw agalar horoz kargo ile eşya aldım.takip numarası verdiler.lan ne nalet bir site bu nasıl sorgulama yapılıyor.daha önce kullanan varmı anlatsın bir zahmet

Sonuç:Tamam beyler buldum alıcı kısmına sadece isimi girince olay bitiyor.bana mal bir takip numarası verdiler girip duruyordum sağa sola yanlış çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 9 Şubat 2013; 19:53:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

http://kurumsal.horoz.com.tr/web_2008/Web_KURUMSAL/_genel/frmGenelSorgu.aspx?lng=tr

hacı onu bende biliyorum da o sayfanın içerisi karışık işte normal kargolarda bir rakam dizisi girersin olay biter bunların ki kabir sorgusu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Nasıl bir ürün aldın merak ettim? Horoz Kargo'yla çalışan bilindik bir alışveriş sitesi tanımıyorum. Traktör falan mı aldın?

döküm ağırlık seti aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Nasıl bir ürün aldın merak ettim? Horoz Kargo'yla çalışan bilindik bir alışveriş sitesi tanımıyorum. Traktör falan mı aldın?

nasıl bişey aldın link atarmısın uygunsa bizde alırız dökümler iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

quote:

quote:

gg den 75846259 arat

• quote:

quote:

quote:

quote:

gg den 75846259 arat

güzel fiyat vallahi bunlara kolay kolay bişey olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gg den 75846259 arat

güzel fiyat vallahi bunlara kolay kolay bişey olmaz

yok aga döküm işte ne olacak

• Bende N11'den bişey aldım 6gün önce. Alışverişimin 3. günü kargoya verildi.
    Nitekim 6günlük zaman zarfında kargodan hala ses soluk yok. AYrıca takip etme şansınızda yok kargoyu.

N11 ve Horoz kargo ikilisi çok büyük işler yapıyo.
  • Bu kadar aptal bir kargo şirketi sitesi görmedim kargo takip 'e girdim kanser etti beni.bu kadar dandiklik olmazki hiçmi diğer sitelere bakmıyorsunuz
  • Bana verilen takip nosu ile hiç bir işlem yapamıyorum. Bir daha bu firma ile çalışan yerlerden alış veriş yapmayacağım.
  • onat kullanıcısına yanıt
    Ben de bu kargoyla çalışan firmadan bir şey aldım sorgulama ekranında sadece alıcı kısmına alıcı kimse ismini yazarsanız çıkıyor bilgiler, kod bir işe yaramıyor. Bu arada gerçekten iğrenç bir sitesi var.
  • aynen boş beleş bir site yapmıslar kargo takıp zor
  • Alıcı ve teslimat no yazıyorum. Hata veriyor ve müşteri bilgisi isteniyor.
  • ankara telefonlarının bozuk olduğu, bir şekilde ulaştığında da ilgili kimseyi bulamadığın, kargo
    şirketi olmaya niyet etmiş ama bir fırın ekmek yemesi gereken şirkettir, horoz lojistik.
  • 2013'deki konuyu hortlattım ama konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. 4 senedir hiçbir şey değişmemiş. Bende sorgulama yapamayınca internette araştırırken burdaki konuya ulaştım. Arkadaşın dediği gibi sadece isim yazınca çıkıyor. Böylelikle adres kısmında olan yanlışlığı da görüp düzelttirme imklanım oldu. Horoz lojistik perakende taşımacılık konusunda rezalet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.