Şimdi Ara

Horoz kargo buzdolabını yukarıya teslim etmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar , Siemens KD58VVW30N marka buzdolabı aldım çetmen mağazasından. Kargo geldi fakat merdivenler dar diyerek apartman kapısında bıraktılar. Teslim almadım. Deneyin falan dedim çıkartamayız dediler. Tekrar gelicekler tekrar çıkartmayacaklar , onun için ben kendim çıkartayım diyorum. Acaba sorun çıkar mı?? taşıma tekniği var mıdır bu dolapların ? Merdivenler dar fakat alt komşumuz arçelik aldı baba gibi çıkarttılar. Siz ne dersiniz ?

• dairenize kadar getirmek zorundalar. Kargonun insiyatifinde degildir. Dakın kendiniz çıkartmayın. Dairenize teslim etmiyolarsa iade edin. Kargonun böyle yapması normal falan degil. Siz dairenize teslim edilmek üzere satın alma sözleşmesi yaparsınız. Kargonun istediği yere taşıma gibi bir durum söz konusu olamaz. Tamamen işgüzarlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
    Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
  • Teslim almadım zaten , diğer komşularımdada benzer boyutlarda dolay var . Fakat gayet aldıkları yer çıkartmış. Tekrar gelecekler. Çıkartmazlarsa iade edeceğim malesef ..
  • satın aldığınız firmanın kata kadar çıkartma maddesi varsa kargo ile olan sözleşmesinde, kargo çıkartmak zorunda. Siz satın aldığınız yer ile görüşün, büyük ihtimalle kapıya kadar teslim vardır, onlar hallederler. Siz uğraşmayın. Eğer satınaldığınız yer yan çizerse geri iade etmek istiyorum diyin ozaman ne yapar ne eder halleder.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.