Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
236.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yan karakterler konuşurken senkron sorunu mu var bana mı oyle geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cybrtrk

    bence oyunu kutulu alacak olanlar bile almasın hatta youtube kanalları bile protesto etsin kimse almazsa hiçbir youtuber video çekip streamer yayını yapıp oyunu hype etmezse belki mesaj veririz ama boş laf bunlar geçen gün twitterda gene horizonu gistte deneyip abi çok güzel ya diye fotoğraf atan "ünlü youtuber"lar vardı ama türkçe olamayacak diye yazınca postun altına hiç cevap vermediler yarın bi gün çıkar gene millet horizon zero dawn en çok satan oyunumuz derler o yüzden artık buna alışmalıyız bence ya hiç oyun almayacaz ki fiyatlar yükselecek belli ya da ingilizce öğrenecez çünkü çok maliyetli türkçe çeviri

    Bizim milletimiz, ergenlerimiz, alır, oynar, youtube cı ergenlerde iyi bir şekilde oyunun reklamını yapar, biz bir protestoyu bile doğru düzgün yapamayız.,birlik olamayız maalesef.
    Mesele ingilizce bilmek değil, ben ingilizce oyunları alıp oynayabiliyorum, diğer oyun firmalarının ingilizce oyunlarını oynamaya devam edeceğim. Tabii hiç ingilizce bilmeyen arkadaşlarımız var, onlar için üzülüyorum, ps Türkiye bizleri kandırdı, birçok kişi sırf Türkçe exc için konsol aldı. Mesele ps Türkiye nin yaptığı adilik. Oyunu çevirmek, uğraşmak ağır geldi ve saçma şeyleri bahane edip yapmayacaklarını utanmadan bildirdiler. Nioh oyunu da Türkçe alyazı olmayacak, ona rağmen alacaktım, ama horizonda da olmayacağını öğrenince ikisini de almaktan vazgeçtim. Fiyatı 10 lira da olsa kesinlikle almayacağım! Bundan sonra sony özel oyunlarında TR altyazı yoksa almayacağım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • wither kullanıcısına yanıt
    Maliyet bahanesi bana da saçma geldi. Şurda Türkçe olmadığı için oyunu almaktan vazgeçen 10 kişinin oyun parasını bana verseler çeviririm oyunu. Fakat kârlı olacağını düşünüyolarsa da niye çevirmezler o da ayrı konu, hiç kimse babamızın hayrına çalışmıyor sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    Ya ne maliyeti hocam. Onların ki uğraşmak istememeleri. Bu forum da kim di unuttum ama hala devam eden Fallout 3'ün GOTY Edition için TR Altyazı çevirisini yapan arkadaş vardı. Hadi bunu geçtim yüzlerce karşılık beklemeden çeviri yapan insanlar var. Kaldı ki bu karaktersiz sony çalışanları alacakları parayı da alıyorlar. Her neyse artık bıraktım konsol üzerinden oyun oynamayı zaten. Açarım pcden indiririm torrent kafa rahat ha benim dilime sahip beğendiğim oyun da varsa alırım o ayrı. Ama bana değer vermeyene ben niye vereyim.
    Son olarak tekrar söylüyorum umuyorum Scorpio ile Sony'nin bu şerefsizlikleri yok olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madara Uchiha -- 5 Şubat 2017; 20:26:59 >
  • PS4 ve Pro arasında ne gibi grafiksel farklar olacak açıklandı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pro'da deneyimlemişler beğenmişler ama ps4 içinde olumlu yorumlar var yani çok büyük fark yok ama olan farkta bazılarını cezbedebilir.



  • HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]
  • hepimiz sony türkiye binasi önünde toplanip konsollarimizi benzin döküp yakalim
    belki o zaman alt yazi destegi gelir oyuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    PS4 ve Pro arasında ne gibi grafiksel farklar olacak açıklandı mı?

    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Daha neler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Daha neler

    Xbox one vs Ps4 karşılaştırması o yanlış olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Öl Burak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    PS4 ve Pro arasında ne gibi grafiksel farklar olacak açıklandı mı?

    http://www.psu.com/news/32134/horizon-zero-dawn-ps4-vs-ps4-pro
  • Şu video hem oyunun yapısı hem de içerik adına çok güzel bilgiler vermiş. Kısaca,

    -Oyunda foto mod yer alıyormuş, şahsen yeni öğrendiğim bir bilgi bu
    -Bazı noktalarda bonfire bölgeleri var, orada quick ya da manuel save yapılabiliyor
    -Hatırlarsınız Assassin's Creed'de haritadaki detayları ve görevleri açabilmek için yüksek yerlere tırmanırdık, Horizon'da da uzun boyunlu Brachiosaurus görünümündeki makineler bu işe yarıyormuş. Kafasına tırmanarak o makinenin gezdiği bölgedeki detayları haritada açıyoruz
    -Corrupted (bozulmuş) makinelerin olduğu bazı bölgeler var, oraları temizleme görevleri gözüküyor
    -Zırh ve silahlar üzerinde geliştirme imkanı mevcut, Witcher 3'deki slot sisteminin oldukça benzeri bir sistem
    -Yine Witcher 3'deki gibi etraftan gerekli itemleri bularak tuzak ve iksir yapma imkanı da yer alıyor
    -Taşıma kapasitesi geliştirme işi biraz ilginç olmuş, genelde RPG oyunlarında ya çanta bulur ya da stat geliştirerek tüm taşıma kapasitesini arttırırız ama burada her şey için ayrı ayrı geliştirme yapmak gerekiyor. Yani genel bir kapasite yok, silahların çantası ayrı, zırhların ayrı, cephanenin ayrı, iksirlerin ayrı vs.
    -Yetenek ağacı da üç kısımdan oluşuyor. Prowler (gizlilik unsurlarını artıran kısım), Brave (silahların vurduğu hasarı artıran kısım), Forager (bir şeyleri hazırlama ve çevreye uyum ile alakalı kısım)
    -Haritanın bazı bölgelerinde, gerçi sabitler mi yoksa hareket halindeler mi bilmiyorum ama seyyar satıcılar da yer alıyor. Bunlardan zırh, silah, cephane kaynak araç gereçleri, tuzak, iksir ve hazine kutuları satın alabiliyor ve eşya satabiliyoruz. Hazine kutusu ilginç tabii, direk açabildiğimiz bir kutu mu yoksa bir hazinenin yerine gösteren harita mı bilemiyorum
    -Zırh tipleri birbirinden oldukça farklı görünüm ve özelliklere sahipler, bu konudaki beklentim daha yüzeyseldi ama oldukça özenmişler. Mesela satıcıdan alınabilen dört farklı zırh var, üçü uncommon (yeşil) bir tanesi rare (mavi) seviyesinde. Bunlardan biri dayanıklılığı artırılmış ve kutsal mekanlarda test edilerek tüm elementlere karşı dirençli hale getirilmiş. Bir diğer uncommon zırh ise gizlilik yapabilmeyi kolaylaştırıp, daha zor fark edilmeyi ve duyulmayı sağlıyor. Üçüncü uncommon zırh direk yakın mesafe saldırılara karşı koruma sağlıyor. Son rare seviyesindeki zırh ise gizlilik seviyesini artıran zırhın gelişmiş versiyonu.
    -Silah çeşitliliği olarak sadece yay var gibi gözüküyor ama yetenek ağacında ağır silahları daha rahat kullanabilmeyi sağlayan bir yetenek vardı ve orada Aloy, elinde kocaman ve yanlarından alev çıkan bir silah tutuyordu. Eğer dev bir ok ya da mızrak atmıyorsa bu silah, oyunda barut var mı sorusunun da cevabı olabilir zira Aloy için yapılan tasarımların birinde beline taktığı ateşli bir silah da görünüyordu, bir sürpriz çıkabilir.





  • Oyunun haritası da ortaya çıktı. GTA5'den büyük olduğu söyleniyor, Witcher 3'de GTA5'den çok az bir farkla büyüktü, sanıyorum aşağı yukarı Witcher 3'ün haritası gibi bir büyüklüğü var.

    Bu zamana kadar tanıtımlarda gösterilen kısım bu açık alan.

    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]

    Bunlar da açık olmayan kısımları,

    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]
    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]
    HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU]





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Source





    Türkçe getirmedikleri bir oyuna bir de utanmadan röportaj mı yapıp yayınlamışlar dalga geçer gibi? Böyle devam etsinler, size bi daha nahh baklava...




  • 1,5 saatlik oynanış videosu. Genel olarak oynanış dinamiklerine bakıyorlar. Oyun hakikaten muhteşem geliyor beklediğimden çok çok iyi ve detaylı bir yapım.




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu ille de alacaklar hk psnden alsın; trden almak gibi saçmalık yapmayın
  • Bekliyoruz bakalım sabırsızlıkla
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.