Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
56
Favori
239.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun bildiğin farcry ın biraz daha süslü ve grafiksel anlamda güzel hali.
    Neden böyle bir yol tercih edilmiş anlamadım.
  • Görünen o ki oyun beklentileri fazlasıyla karşılamış. Özellikle 4K tv kullananlar için ekstra görsel şölen olacağı belli. Oyunun Türkçe çıkmasını isterdim fakat benim için çokta önemli olduğunu söyleyemem. Sony Türkiye ye fazla yüklenilmemesi gerektiğini düşünüyorum MS Türkiye göz önünde bulundurulduğunda başarılı işler çıkardıkları ortada. Sadece bir exc. oyun Türkçe çıkmadı diye bu kadar büyütmek bana saçma geliyor. Ayrıca tatmin eder veya etmez konuyla ilgili kendilerince açıklamada bulunmuşlardı. Tekrar aynı sorunun orada sorulması gereksiz olurdu (en azından benim düşüncem bu yönde kimse katılmak zorunda değil). Hiç bir oyun basını kendilerine kaynak sağlayan kişilerin yaptıkları işi fazla eleştirici tarzda sorular yöneltmek istemez. Türk oyun basınından takip ettikleriniz varsa ve hala takip etmek istiyorsanız bunları yapmak zorundalar. Yoksa ne oyunları ve donanımları yabancı basınla aynı anda inceleyebilirler nede yurt dışındaki her fuara davet edilirler. Kutulu oyun fiyatları gerçekten çok uçuk rakamlarda. Artık kutulu oyun almak hiç mantıklı değil. Genelde oyunların ilk çıkışlarının eksik yapıldığı ve yama ile tamamlandığı, digital fiyatların daha ucuz olduğu hatta çeşitli şekillerde dahada ucuza temin edilebildiği düşünülünce Türkiye şartlarında tek seçimin digital olduğu açıkça anlaşılıyor. Bunun haricinde TL nin bu kadar değer kaybetmesi göz önünde bulundurulunca ucuza satılıyor dediğimiz psn storelar da bile çoğu oyun fiyatı Türkiye dekine denk gelmeye başladı. Maalesef Türkiye de oyun oynamak fazla lüks oldu.

• 119 dolar şuan 432 lira civarı bişey yapıyor,Türkiyeden Koleksiyoncu sürümünü almak daha mantıklı(500 TL).Umarım çok az getirmezler.
  • O fiyata kargo dahil değil hocam 650 TL üstü olur US fiyatı.

Bizim Koleksiyoner Grubumuz var,çoğu alacak.Max. 50 tane gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

O fiyata kargo dahil değil hocam 650 TL üstü olur US fiyatı.

Bizim Koleksiyoner Grubumuz var,çoğu alacak.Max. 50 tane gelir.

Aynen.Kargo+vergi ekleyince çok tuzluya geliyor.Overgame.com da satışa çıkar mı acaba? Ben de almayı düşünüyorum,aloy u çok güzel yapmışlar. :)
  • Yurtdışından almak artık çok zor.
    Oyunu Overgame getirir büyük ihtimalle,2.seçenek Hepsisony başka yere biraz zor gider belki D&R...
    N11'deki sayfalarını takip et indirimle daha ucuza alabilirsin
  • quote:

Yurtdışından almak artık çok zor.
    Oyunu Overgame getirir büyük ihtimalle,2.seçenek Hepsisony başka yere biraz zor gider belki D&R...
    N11'deki sayfalarını takip et indirimle daha ucuza alabilirsin

Şuan n11de 20 lira kuponum var,belki başka indirimler de yapar n11 daha uyguna gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellie_Williams -- 21 Şubat 2017; 4:31:18 >
  • Bu işler tehlikeli ama sen bilirsin ben almıyorum artık hepsini sattım ama sana tavsiyem şimdi almaman çünkü fiyatı illaki düşer Amazon'da.
    Mesela Batman'ı ben 270 TL ye aldım Fransa'dan oyun çıktıktan 4-5 ay sonra,gruptakiler 400+ para verdi.Mesela Uncharted 4 şuan 60 Euro felan Almanya'da ilk çıktığında 450 TL idi mesela.
    Limited Edition'da uygun 299 TL imiş onu da düşünebilirsin.
  • bütün far crylardan bi tutam almışlar blood dragon + fc3 + primal ulan 269 ne bu arada yerelleştirilmemiş bir oyun için?

• quote:

Bu işler tehlikeli ama sen bilirsin ben almıyorum artık hepsini sattım ama sana tavsiyem şimdi almaman çünkü fiyatı illaki düşer Amazon'da.
    Mesela Batman'ı ben 270 TL ye aldım Fransa'dan oyun çıktıktan 4-5 ay sonra,gruptakiler 400+ para verdi.Mesela Uncharted 4 şuan 60 Euro felan Almanya'da ilk çıktığında 450 TL idi mesela.
    Limited Edition'da uygun 299 TL imiş onu da düşünebilirsin.

Şu an amazon.comdan oyunların koleksiyoncu sürümlerine bakıyorum,haklısınız çoğu çıkış fiyatının %50 altında şu an.En iyisi beklemek o zaman.
  • Çok güzel görünüyor fakat bana da çok far cry'ı anımsattı, şahsen gına geldi far cry oyunlarından.

Bu arada takas olayları dışında kim artık kutulu oyun alıyor artık bilemiyorum, dijital alıp, family share yaparsınız, parayı da bölüşürsünüz arkadaşlarınızla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tha Alumni

last of us 2 , god of war 4 , days gone , death stranding , detroit become human..Bu oyunlara da Turkce eklemez bunlar,sonucta turkiyede cok satmiyor,zarar ederler altyazi eklerlerse.Yersen..

tlou ve gow u tr desteği ile oynayamazsak ziyan olucak resmen
  • biliyorum türkçe muhabbeti sıktı ama oyunun bu denli kaliteli olduğunu görünce türkçe olmadan oynamak istemiyorum, bir şekilde tekrar baskı yapalım gerek sony türkiye gerekse oyun firmasının face ya da twitterine az çok etki eder, sony türkiye ye yazan ve cevap alan var mı acaba ??
    türkçe olsun şu oyun , birileri birşeyler yapsın
  • ya şu far cry'a benziyor, withcer'a benziyor diyen boş beleş CAHİLCE yorum yapanlar

call of duty battlefield'a benziyor
    need for speed grid'e benziyor
    fifa pes'e benziyor
    nba live nba2k'ya benziyor
    uncharted tomb raider'a benziyor

e bu mantıkla bu oyunların hiçbiri çıkmasın o zaman

hepsinden 1 tane yapsınlar sonsuza kadar onu oynayalım?

nasıl bir cehalat içinde yüzüyorsunuz belli değil yemin ederim

yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

ya şu far cry'a benziyor, withcer'a benziyor diyen boş beleş CAHİLCE yorum yapanlar

fifa pes'e benziyor

yazık

Ya insanlar baktı oyunun beklentileri çok yükseldi e türkçede değil ozaman hadi eksi taraflarını bulalım ve almamak için bir neden olsun modunda şuan

• Oyun resmi çıkmadan spot'a düşüyor ama fiyatı spotçular uçuruyorlar. Onun yerine psn'den alayım diyorum o da herkes oynuyor biz psn'den alanlar resmi açılma saatini bekliyoruz. ikilem arasındayım :D
  • Arkadaşlar özellikle İstanbuldaysanız takas yapan dükkanlar var. Elinizde elbet oyunlar vardır. Oyunları bitirdikten sonra bir köşede duruyor. Oyunlar pahalı sonuçta oyunlarla takas yaparsanız hem bütçeniz rahatlar hem oyunları ilk çıktığı gün oynayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

ya şu far cry'a benziyor, withcer'a benziyor diyen boş beleş CAHİLCE yorum yapanlar

fifa pes'e benziyor

yazık

Şu forumda gereksiz yorum yapanlar yüzünden oyun konularını okumuyorum neredeyse. Her oyunda birileri çamur atmak için sebep arıyor. Exc oyun ise zaten kaçınılmaz.

Herkes pro yorumcu memlekette

UFC bildiğin Fight Night'ın tekme atmalı, güreşmeli hali olmuş ya

• Evet oyunm türkçe olmamasını uzun zamandır eleştiriyoruz ama bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez aldığı puanlar çok iyi...bu arada hepimiz tr psn den almayalım falan diye yazıyoruz ya witcher daki gibi olursa ne yaparız ucuz diye baska psn lerden oyunu alanlar witcher 3 e tr altyazı eklenince eldekileri hep satışa çıkardı forum us ve endo psn den witcher kaynıyor kısaca oyunu alırsam tr psn den alırım kardeşlik yapıyorum ana hesaba alıyorum al sat bana gelmiyor...

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.