Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
236.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben ana oyunu tr psn den almıştım ama şimdi kart sorunu hatasından dolayı alamıyorum,enpara değil hep yanlış diyor,dlc yi rus psnden alsam oynayabilirmiyim acaba ? yoksa ana oyun tr psn diye dlc de tr psn olmak zorundamı?bilen yardımcı olursa sevinirim.
  • Geç cevap yazdığım icin kusura bakmayın, bildirim gelmediğinden cevapları farkedemedim.
    Dlc yi bir saat kadar oynadım ama anladığım kadarıyla ana oyunun sonu ile bağlantılı değil, yeni yan görevler ve makineler içerip leveli 60 a çıkarıyor. Dlc yi benim gibi hikâyenin devamı icin almak isteyenler biraz daha beklesin, sonu gelince yazan çıkacaktır, en azından ben yazarım. Yeni yetenek ağacı pek faydalı değil, sadece binek üzerindeyken yerdekileri toplama fikri güzel olmuş, önceden bu bayağı yorucuydu, on metrede bir in bin yapıyorduk. Malzemeleri tüccarlar a gitmeden metal shards a dönüştürme fikri ise berbat, önceden hiç olmazsa çantada yer kalmayınca satış yapacak tüccar arayıp yeni şeyler keşfediyorduk, açık dünya bir oyun için bu hiç de uygun olmamış. Oyunun zorluğu arttırılmış, ben very hard da oynuyorum, şayet taktik yapmazsanız yeni makineler tek dalabiliyor, ancient armory falan da kâr etmiyor yani, bunu sevdim souls serisi gibi olmuş. Tam tadını çıkarmak için ultra hard daha iyi olacaktır, böylece tam bir taktik avantaj icin makineyi görünce, hemen bodoslama dalmayip data kısmına giriyor özelliklerini öğreniyor ve ona göre silah ile kıyafet kuşanıyor, bir de potion içiyoruz.
    Bu arada bana platin sonrası mail dahil hiçbir şey gelmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 8 Kasım 2017; 8:04:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dlc güzel horizonu çok seviyorum dlc de çok iyi olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 9 Kasım 2017; 0:37:58 >
  • Dlc'yi farklı bir hesaptan aldıktan sonra kendi ana hesabımızdan oynayabiliyor muyuz ? Bitirdikten sonra satacağım yüksek ihtimalle Dlc'yi.
  • Spawn2 kullanıcısına yanıt
    Diğer hesabı ana hesap olarak etkinleştirerek kendi hesabınızda oynayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds - Övgü Fragmanı | PS4

  • Frozen Wilds ana hikayesini bitirdim, güzel olmuş
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Ana oyun bölümlerinden çok, daha güzel olmuş yapılma zamanlarına bakarsak 2. Oyun ps5 de anca görürüz ama onun daha da mükemmel olacağı bu dlc ile anlaşılmış oldu. Aslında 2. Oyun bile yapmadan online mod geliştirseler çok iyi giderdi. Birlikte avlanmak, nazı görevleri beraber yapmak, bir yeri savunmak veya ele geçirmeye çalışmak çok iyi olurdu. Büyük bir alan da deathmatch bile enteresan olabilirdi. Tuzaklar kurup makinalar dan silahları almak onları override yapıp kendi, safına katmak çok iyi olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna dün akşam başladım. Başlarda sayılırım ama oyun çok fena sardı. Çok güzel bir evren yaratmışlar.

    Ana karakterimiz Aloy'un çocukluğu ayrı tatlı, yetişkin hali ise ayrı güzel :). Guerilla Games en sonunda kendini aşmayı başardı umarım bu oyundaki başarısını artık Killzone serisinede yansıtabilir.

    İlerledikçe beni neler bekliyorum merak ediyorum.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 18 Kasım 2017; 20:59:28 >
  • Ilk haftasinda platinleyecek kadar hayrani oldugum bir oyun oldu Horizon ki platin olaylariyla hic ugrasmam normalde.

    Dlc ye de basladim. Nasil ozlemisim o ana menudeki muzigini. Dlc muthis. Oyun zaten sanat eseri ne anlatalim ki daha.

    Bir de not geceyim ana oyunu standard PS4'umde bitirmistim, DLC'ye Ps4 Pro'da basladim. Supersample farki cok etkili olmus. PS4'un en iyi grafiklere sahip oyunu UC4 ile birlikte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Kasım 2017; 22:29:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mukemmel grafikleri ve bana gore oldukca ilgi cekici bi konusu olmasina ragmen oncelikle yapay zekanin dandikligi,kombat sisteminin cok zayif olmasi ve yan gorevlerinin sigligindan dolayi acik dunyasinin cok bos kalmasiyla potansiyeli harcanmis bi oyundu ama nedense muthis bi hype etkisiyle hakettiginden cok daha fazla ilgi gordu sony exc'i olmasa kisa surede unutulurdu diye dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazonda 20$ a düşmüş almak isteyen arkadaşlara duyurulur.

    http://amzn.to/2z1jqL5
  • Killzone'dan sonra Guerilla Games bu oyunla zirveye çıktı hiç beklemediğimiz bir türe bulaştı ve altından çok iyi çıktı tabiki dört dörtlük bir oyun değil kesinlikle eksiklerini ikinci oyunla kapatırlar büyük ihtimal PS5 Neslinde gelecek devam oyunu.

    O gece, gündüz döngüsüne bayılıyorum, o muhteşem detaylara ve atmosfere bayılıyorum yapay zekaya tırt denmiş lakin robotların yapay zekası gerçekten çok iyi hangi zorlukta oynadığınıza bağlı. İkinci oyunda çığır açıcak yeni nesil grafiklerini düşenemiyorum bile PS5 asıl 4K gücünü kullanıcak umarım PS5 erken çıkmaz 2020'den önce çıkmasını istemem zira sağlam bir nesilin olmasını isterim.

    Standart PS4'de grafikler böyleyse PS5'de bunun kaç katı olur kim bilir :)
  • DLC'yi Sec ya da Pri olarak alabiliyor muyuz? Farklı hesaptan alınca ana hesabımdaki oyuna otomatik eklenir mi?
  • DLC almaya gerçekten değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yokujin

    DLC almaya gerçekten değer mi?

    Güzel, yeni silahlar ve kıyafetler ekleniyor, benzer silahların daha güçlüleri de. ana görev tadında yan görevler var. Ana oyunu bitirdiysen hemen almana gerek yok ama yeni başlayacaksan yada 30 level seviyelerindeysen kesinlikle alınır.
  • Horizon Zero Dawn Dijital Deluxe Sürümehttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA01021_00-HRZDLX0000000000

    The Frozen Wilds dahil mi? Deluxe vs yi görünce emin olamadım.. Alma planım var da bilen arkadaşlar bi şeederse sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima

    Horizon Zero Dawn Dijital Deluxe Sürümehttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-CUSA01021_00-HRZDLX0000000000

    The Frozen Wilds dahil mi? Deluxe vs yi görünce emin olamadım.. Alma planım var da bilen arkadaşlar bi şeederse sevinirim

    dahil değil




  • oyunda ng+ var mı?
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.