Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.215
Cevap
57
Favori
236.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • US PSNde $20a dustu 80 TL olarak en dusuk su an us psnde plusa da ihtiyac yok almak icin.

    http://psn4.com/search/Horizon+Zero+Dawn
  • lyldz kullanıcısına yanıt
    var hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frozen Wilds bolgesi muthis. Oyun oldukca zorlasmis. Karla kapli yollar, alanlar mukemmel. Bu kadar guzel kar modeli yapilmamisti simdiye kadar. Hava tamamen kapanip kar bastirdiginda olusan ambiyans muthis.



    Ama Frozen Wilds cok da uzun bir ek paket degil maalesef. Cok guzel ama kisa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc yi iki gün önce bitirdim. Tam 20 saat sürdü, ana oyunu 82 saatte bitirmiştim bununla birlikte 102 saate çıktı. Yan görev barındırıyor ama yan hikaye tadında bir dlc, yeni gelen silahlar ve kıyafetler çok işlevsel; özellikle sesizlik temelli oynuyorsanız modifikasyonla beraber sesizlik değeri barı +75 e kadar çıkıyor ve robotlar burunlarının dibindekini görmüyor. Gerçi ne kadar sessiz olsanız da silent strike ile bir demonic longleg in canının ancak üçte birini yada yarısını götürebiliyorsunuz (very hard da oynuyorum). Benzer şekilde ateş ve buza karşı dayanıklı yeni Banuk kıyafetleri de öyle; hasar korumaları modifikasyonla +150 civarına çıkıyor, silahlara değinmeyeyim en iyisi :) bir buz silahı mod. ile +558 delici hasar veriyor, o halde eski haritaya gidip buza karşı zayıf olan güçlü bir makineyi tek vuruşla indirebilirsiniz. Tabi zorlukta öyle, bazen yanlış kıyafet seçimi yüzünden defalarca tek vuruşla öldüm. Oyunun benim gibi bitirdikten sonra oynamak isteyenler ucuzlayınca alsın sonuçta bir yan hikaye, level 30 u çok geçmeyip de sonlara yaklaşmamış olanlar (dlc deki silahların ve görevlerin istediği seviye 30-45 level arası ) ile yeni alacak olanlar mutlaka alsın. Bu arada dlc meşhur Yellowstone da (ABD) geçiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 26 Kasım 2017; 6:02:50 >




  • Dlcyi ultra Hard da bitirdim yeni ayı benzeri fireclaw ve frostclaw ları öldürmesi baya zor olmuş. Thunderjaw daha kolay bunlara göre. Hem az dmg alıp hemde canı ve vuruşu çok fazla. Uğraşması sarıyor gerçekten. Yeni kıyafetler ve silahlar 2. Ultra Hard bitirişimde +4 moda kadar çıktı. 4 mod ile silahlar ölümcül vuruşlara çıkıyor genel olarak. 4 modlu yeni ice hunter kıyafeti ile buz sıçan kuşlar dmg vuramıyor. aynı şekil Scorch benzeri ismi olan yeni köpekvari robot da kafa atmadığı sürece fire dmg vuramıyor.





    Oyunu gerçekten sevmiş ve yeni hikayeyi bölgeyi görmek isteyen biriyseniz kesin almalısınız. Yoksa gerek yok açıkçası. Süre kısa ve ana hikayeye pek artısı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Horizon var ve ana hesabımda, Wild Frozen için ayrı bir hesap açıp satın alsam ve bu hesabı sec olarak kendim kullanıp diğer hakkı satsam bu şekilde oynayabilir miyim ana hesabımda DLC'yi?
  • Bu oyunun bağımlısı oldum şuan. Daha hic fast trawel kullanmadım desem :) görevin ne kadaruzaklikta oldugu hic önemli değil, kendimi doğa gezisi yapiyorgibi hayal düşünüyor ve yolda da onume cikan hersey ile iletisime geçiyor, robotları talan ediyorum. Belkide oyunun daha %20 sindeyim ama Level im 32 oldu bile. Nasil taktik yapacağınızı bildikten ve acele etmeden yan görevleri tadinda yapinca ve fast trawel kullanmadan, yani oyundan zevk alarak ilerledikten sonra oyun zor gelmiyor hatta keyif veriyor robotlar ile kapismalar. Her robot karşılaşmasında mutlaka menüyü açıp zayif noktalarını tekrar tekrar okuyup ona gore hareket ediyorum ve hem cok. Keyig veriyor saldırması hemde robotu tabiri caizse ağlatıyorum :)

    Sadece anlamadigim birşey var oda bazi craftlar icin ornek veriyorum tavşan fare falan istiyor. Bunları bukuo geliştirmeleri yaptim hatta bazıları artik en sonda ancak suan istediği balik tavsan kurt gibi seyleri yakalamama ragmen hala sanki elde etmemişim gibi craft yapmama izin vermiyor ve eksik hala o canlilar uyarisi veriyor. Bu sorunu nasil asabilirim. Ok ile yada kılıç ile değilde baska bir sekilde öldürmek bu durumu veya topladığım hayvan ganimeti değiştiriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Oyun acayip keyifli bir oyun sadece böyle ara videolarda biraz daha aksiyonlu sahneler olsa daha iyi olurmuş ( Cod ara sahneleri gibi). Doğada gezinmesi çok zevkli özellikle havanın güneşli olduğu anlarda gez gez doyulmuyor

    Birde keşke mızrak çeşitleri olsaydı yada geliştirdikçe falan şekli değişseydi.

    Guerilla Games, Killzone'dan sonra beni çok şaşırttı valla çok güzel bir oyuna imza attılar.
  • Killzone şişirmesinden sonra kesinlikle şaşırttı. Başkalarını bilemem ama ben her yeni killzone çıkışında hayal kırıklığı yaşadım. Ilk killzone videosu ile yaptiklari aptalca davranış ve kandirmadan dolayı. Ancak bu oyun benim için oynadığım her saniye bir pazar gezintisi gibi. Tadını cikara cikara oynuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Killzone bildiğin balondu. Horizon'da ise çok iyi iş çıkarmışlar. Horizon'daki başarılarını umarım bir sonraki Killzone oyunundada gösterirler.
  • Olini öldürmekle iyi mi yaptım kötü mü ya.. içime öküz oturdu
  • Oyun az önce bitti.

    Guerilla Games bu sefer gerçektende çok iyi bir iş çıkarmış. Killzone felaketlerinden sonra bence bu oyun çağ atlama gibi birşey. Ana karakteri olsun, yarattıkları o dünya olsun, robot hayvan türleri falan hepsi çok iyiydi. Çok güzel harmanlamışlar.

    Oyundaki tek eksik ara videolarda aksiyon sahneleri daha fazla olabilirdi. İkinci oyunda umarım bu açığı kapatırlar.

    İkinci oyunun sinyalini bariz çaktılarda. Kz'nin yerini aldığını düşünürsek Horizon 2, Ps5'in lansman oyunlarından olabilir.

    (Sony TR'nin bu oyunda yerelleştirme yapmaması ise kepazelik)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 3 Aralık 2017; 2:3:23 >
  • Horizon Zero Dawn | Complete Edition - Çıkış Fragmanı | PS4

  • Horizon Zero Dawn Soundtrack | White Vinyl Edition Box Set | PS Gear

  • şu oyuna nasıl türkçe eklemediler hala aklım almıyor
  • Arapça alt yazı geldiyse Türkçe de gelir ama sanırım 1-2 güncelleme daha alması lazım bunların üstüne. Ondan Benin gibi oyunu bitirip tekrar dlc ile de bitirmek isteyenler yaza kadar beklesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden oynarken ciddi ciddi küfür ettim Sony TR'ye. Kesinlikle Türkçe desteği olması gereken bir yapımdı. Bu saatten sonra umarım devam oyunlarına gelir demekten başka çare yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuysuzPanda

    Olini öldürmekle iyi mi yaptım kötü mü ya.. içime öküz oturdu

    İyi yaptın ben de öldürmüştüm, herif ailesi için onlarca kişinin öldürülmesine yardım ediyordu sonuçta, bir şekilde bizden yardım istemiş olsa neyse... Aloy da farkındaydı zaten,
    cezanı çekmelisin dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 7 Aralık 2017; 8:28:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu ayıla bayıla oynasam da bir Audiophile olarak sesler cinnet geçirttirmek üzere.

    Aloy hep sola dayalı durduğu için, daha doğrusu kamera sağ omuzdan Aloyu takip ettiği için ses hep Soldan geliyor.

    Gerek ses sitemim de gerekse gerekse kulaklıkta. 3-5 kombinasyon denedim, sesi alma çeşidi olarak 10 farklı yöntem denedim, en son kontrolcüye dahi bağladım kulaklığı yok aynı şey.

    Sesin %60 - %70 civarı soldan geliyor. Bazen karakter ortalanınca düzeliyor. Ayrıca seste ufak bir delayda var. Ses kanalları arasında da denge çok iyi değil, örneği sudan geçiyorsunuz su sesinden neredeyse sağır oluyorsunuz, suyu 1 metre geçiyorsunuz artık su sesi yok. Çoğu konuşmada lipsync problemi var. Dudaklar ya geç ya erken hareket ediyor.

    Dedim sorun bir tek bende mi, Eurogamer ve ACG incelemelerinde bahsetmişler bu problemden. Inbalance problemi diyorlar. Gerisi şak şak şak demiş tabi millette kulak olmadığı ve 15 liralık kulaklıkla TV çıkışına bağlayarak bütün işlerini hallettikleri için.

    Çünkü kimse dikkat etmiyor sese kolay kolay. İyi bir kulağa sahipseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Bu arada lyp-sync problemini neredeyse herkes dillendirmiş o ayrı bir konu.

    Oldukça yoruyor kulakları, sahnenin dışına çıkmanıza sebep oluyor. Diğer hiç bir oyunda yok bu. Mesela Gears falanda kamera hafif bir köşeye kayıktır (sol yada sağ) AC'de de mesela öyle. Ama bu keskin stereo ayrımı hiç birinde yok. Oyunun yarısından fazlasını soldan dinlemek kusturdu artık.

    Yok mu şu karakteri ortalamanın bir yolu ?




  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.