Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn 2 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Horizon Zero Dawn 2 | ANA KONU

    Ses aktörü, Horizon Zero Dawn 2’nin geliştirildiği sinyallerini verdi Horizon Zero Dawn'ın Frozen Wilds genişleme paketinde Tatai karakterini canlandıran aktris ve müzisyen Janina Gavankar, ikinci oyunun geliştirlme aşamasında olduğunun sinyallerini verdi.

    Guerrilla Games’in 2017 yılında piyasaya sürdüğü ve 10 milyon kopya satan Horizon Zero Dawn çıktığı dönem oldukça övgü almıştı. Bir devam oyunu beklentisi içinde olan oyuncular için ise ne Sony ne de Guerrilla Games bugüne kadar resmi bir açıklama yapmadı. Ancak şirketlerin sessizliğini bozan bir gelişme, ilk oyunun Frozen Wilds genişleme paketinde Tatai karakterini canlandıran aktris ve müzisyen Janina Gavankar tarafından gündeme getirildi.
    Paylaşılan bir videoda, Gavankar’ın bir hayranıyla sohbet ettiği görülebiliyor. Aktrisin; Star Wars Battlefront II’deki Iden Versio rolüne ait bir cosplay ile Yıldız Savaşları Kutlama etkinliğine katılan hayranına sarf ettiği, “Horizon: Zero Dawn 2 geliştiriliyor ve ilk oyundan çok çok daha iyi olacak.” sözleri oyunla ilgili sessizlik perdesinin aralandığı yorumlarına neden olmuş.

    Ayrıca Bkz."Star Wars: Episode IX'un ilk fragmanı ve ismi yayınlandı"
    Aktris hayranla yaptığı konuşmada, “Oyun inanılmaz. Devam oyunu görünce ne dediğimi anlayacaksın. Bazı sırlara sahibim. Heyecandan kalbin duracak.” ifadelerini kullanırken oyunla ilgili daha fazla bilgi paylaşmaktan kaçınmış, ancak devam oyununda önemli bir rol üstleneceğinin de sinyallerini vermiş.


    Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da oyunun bir PS5 oyunu olacağını tahmin etmek yanlış olmayacaktır. Çıkış tarihine yönelik tahminler ise en erken 2021 yılını işaret ediyor. Yapılan sızıntıların doğru olduğu varsayımdan hareketle Guerrilla Games’in iki oyun üzerinde çalışan bir stüdyo haline geldiğini de söylemek yanlış olmayacaktır. Zira şirketin halihazırda bir “çok oyunculu” proje üzerinde çalıştığı biliniyor. Proje kapsamında açılan iş ilanlarında oyunun, eski Rainbow Six Siege geliştiricisi liderliğinde hazırlandığı bilgisi paylaşılıyor.

    Guerrilla Games İş İlanı Horizon Zero Dawn 2'nin Geliştirildiğini İşaret Ediyor

    Horizon Zero Dawn geliştiricisi Guerrilla Games'in yeni açmış olduğu bir iş ilanı devam oyununun yolda olduğunu işaret ediyor.

    Bitki örtüsü tasarlayacak teknik sanatçı ilanında şöyle bir açıklama var: "Guerrilla Games'te kendini Horizon'ın etkileyici ortamlarını oluşturmaya adamış dört ekibimiz var. Bu ekiplerden biri yemyeşil ve etkileyici bitki örtüsünün oluşturulmasına odaklanmıştır. 3D modelleri en baştan oluşturuyoruz ve bu şekilde oyunun dünyasını giydirecek ekiplerimiz üst kalitede grafikler sunabilsinler."

    Henüz resmi olarak duyurulmasa da Horizon Zero Dawn 2'nin geleceğine dair daha önce bir çok haber ortaya çıktı. Hatta en son aktris Janina Gavankar (Star Wars: Battlefront 2 - Iden Versio / Horizon: Zero Dawn - Tatai) Horizon Zero Dawn'un devam oyununun geliştirildiğini söyledi.

    Aldığı olumlu eleştiriler (Metacritic) ve satış miktarı (2019'un başları itibarıyla 10 milyon adet) ile asıl devam oyununun gelmemesi sürpriz olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 5 Kasım 2019; 10:22:32 >







  • Konusu açılmamıştı değil mi?
  • İlk oyun ile ilgili benim hoşuma gitmeyen detaylar vardı. 2. oyunda bunların geliştirilmesi daha iyi bir oynanış ile gelmesini isterim. İlk oyunu bitirenler son sahneden oyunun devamının geleceğinin sinyallerini almışlardı zaten. E iyi de sattı. Bugün bir oyun markası yaratmak kolay değil ama horizon ile bu marka oluşturuldu. Devam etmemesi için hiçbir sebep yok.

    Genel olarak benim oyunla ilgili sıkıntılarım :

    -Oyunun açık dünyası bir kere. O kadar boş ve keşiften uzak hissettiriyordu ki bir süre sonra fast travel hariç bir yerden bir yere hiç gitmedim. Sürekli saklanmaya aman başıma bela almayayım demekten gizlene gizlene gitmekten gına gelmişti. Yarı açık dünyanın bu oyun için daha iyi olacağını düşünüyorum.

    -Yakın dövüş sistemi herkesin fikir birliği edeceğine inanıyorum, geliştirilmeli. Sadece ok atıp durmak oynanışı tekdüzeleştiriyordu.

    -Oyun zorluğu bana ağır gelmişti. İyi oyuncular için bu problem değildir ama normalde başladığım oyun çok zorlamıştı. Bitmek bilmeyen uzun robot savaşları da yorucuydu. Birini tam haklıyorsun oo bu düşman robot iyiymiş ilk defa gördüm diyorsun hop bir tane daha denk geliyor uğraş babam uğraş.

    -Robot çeşitliliği ve npc karakterler arttırılmalı. Farklı düşman tipleri çok daha iyi olur.

    Grafikleri zaten çok güzeldi bu konuda sıkıntı olmaz. Müzikleri de iyiydi baya. Hikayesi zaten güzeldi. Bunları düzeltirlerse 2. oyun ilk oyunu baya gölgede bırakabilir. Ben ilk oyuna 7,5 vermiştim kendi puan kıstasıma göre. Bu iyi bir puandır. Hiçbir oyuna da 10 vermem zaten. En yüksek 9,4 vermiştim.




  • Şu oyundan iki isteğim var:
    1-Lütfen Türkçe altyazı koysunlar bu sefer.
    2-Yakın dövüş silahları eklesinler artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre ilk oyun ps4 e çıkmış ps5 oyunuydu, mükemmel bir görsellik ve tok vuruş hissi, dinozor robotların tasarımları, okla vururken dağılan parçalar, gece ayışığında ormanda ateşböcüklerini izlemek, egzotik kuşları dinlemek, "siz ne yaptınız yahu" diyerek oyunda bir yere dakikalarca baktığımı bilirim. Dost Kayaoğlu diye oyunlardan anlamayan bir tip her fırsatta oyunu kötüledi, millette bu şişkoya inandı, en son Kingdom Hearts 3 oynamak için takım elbise giydiği videodan sonra abonelikten çıktım zaten. Diyeceğim şu ki, ilk oyunu oynamak için tereddütü olan varsa hiç beklemesin hemen alıp oynasın, tek eksiği herkesin dediği gibi türkçe dil seçeneğinin olmaması.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guerrilla Games'in genel müdürü ve kurucu ortağı Hermen Hulst, PlayStation'ın Worldwide Studios'un yeni başkanı.


    Kaynak :https://www.gamesindustry.biz/articles/2019-11-07-guerrilla-games-hermen-hulst-is-playstations-head-of-worldwide-studios
  • İlk oyun gayet güzeldi fütursuzca durmadan 2-3 günde bitirdim umarım daha da üstüne koyarak güzel bi ürün ortaya çıkar yine bu şekil oynayabilceğimiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok önceden açmıştım konusunu, oradan devam edebilirsin.

    https://forum.donanimhaber.com/horizon-zero-dawn-2-spoiler-icerir--124774457#124774457

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Konuyu şikayet edermisiniz? Konu kilitlensin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.