Şimdi Ara

Hoporlor ve Kulaktıktan ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha 20 dk öncesine kadar bir şey yoktu kardeşim bilgisayara kulaklık takmış jak girişini kulaklık için kasanın ön tarafından bağlamış ve sürekli jakı takınca giriş yaptığıma dair Realtek HD Audio Manager açılıyor neyse bir şeylere tıkladım bunu yapmamaya başladı :D şimdi ise kolonlardan ses gelmiyor kulaktık taktım ondanda ses gelmiyorum neyi kapattım bilmiyorum var mı kısa çözümü bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..

• bloaded B kullanıcısına yanıt
    Ses yöneticinizin arayüzünde varsayılana sıfırla gibi bir seçenek olmalı onu kullanarak düzeltebilirsiniz ya da ses sürücüsünü tamamen kaldırıp bilgisayarı yeniden başladın üretici web sitesi üzerinden sisteminize uygun sürücüyü indirin kurun eğer yazılımsal bir problemse bu şekilde çözülecektir.
  • seçenek bulamadım bana araştıracağım biraz üşengeçlik var suan üstümde :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloaded -- 7 Aralık 2013; 16:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloaded

seçenek bulamadım bana araştıracağım biraz üşengeçlik var suan üstümde :p

ssenin üzerinde üşengeçlik varsa buradan evine gelip biz yapmayacağız herhalde bu yorumun üzerine sinirlendim ve çözümü vermeyeceğim araştır üşengeçliğini kır yoksa sessiz otur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.