Şimdi Ara

Hopi Alışveriş Rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Noldu hopi patlamış görünüyor Beklenen buydu zaten.
  • şuan boyner ve morhipoda paracıklar alt limitsiz kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

bu hopi denilen şey, 1 mayıstan itibaren yürürlüğe sokulan reklam sms'lerini önleyici kanuna karşı tüketicilere tekrar reklam sms'i göndermek için yapılmış bir pazarlama taktiğidir (sizi üye yapan mağaza personeli tabletinden "sözleşmeyi okudum" tikini işaretliyor bile senin yerine)sen 100 liralık ürünü 75 liraya aldım sanıyorsun ama zaten o ürünün fiyatı, maliyeti hiçbir zaman ne 100 lira oldu, ne de 75 lira.. şu an yapılan sadece "kardan zarar"dan başka bir şey değil, ki bu da hedeflediği müşteri bilgileri sayısına ulaşana kadar. O sayıya ulaşabilmek için de çalışanlarına prim dağıtıyor. şu kadar müşteriyi hopi'lersen sana şu kadar prim diye.. o yüzden mağaza personelleri müşteri görünce saldırıyorlar

Bu olay çok vahim. Boynerin bütün sitelerindeki gizlilik sözleşmelerine baktım, ilk maddeyi millet sonrasını okumasın diye bilinçli olarak "üçüncü kişilere satmıyoruz" şeklinde yazmışlar, sonra koca bir paragraf içinde sıralamış yok turkcell, yok bilmemne yok kart, pazarlama, anket falan filan alayına satarım diyor. Bunların 6563 sayılı kanundan haberleri yok anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 1 Temmuz 2015; 9:32:30 >

• joyce84 J kullanıcısına yanıt
    paracık biriktirebilirseniz tabi.
  • Hopisi olanlar bos bir vakitlerinde profil kismindaki 50 kusur soruluk bir anket var onu tamamlarlarsa sana ozel hopi firsatlari cikmaya basliyor. bana gecen gun kisiye ozel 0,25 hopiyi 50 lira ustu alisveriste 90 kati kullanma kampanyasi gelmis. 50 liraya 22,5 lira indirim demek. Bittikten sonra farkettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynerde kupon kullanınca hopi geçerli oluyor mu? 250 ye 50 hopi veren kampanya mesela ürün tutarı 250 üzerinde ama çeklerle 250 altına iniyor bu durumda 250/50 hopi yinede geliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.