Şimdi Ara

Hoparlörden dııt sesi kulaklıktan cızırtı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bunun hakkında çok araştırma yaptım internette benım gibi tonca konu açan var biliyorum ama hiçbirşekilde çözemedim ,
    Hoparlör fişte takılı iken jak takılı değil iken ses yok bi problem yok telefona taktığımdada ayrıyetten rahatsız edicek herhangi bir ses yok kulaklıkta öyle (telefon kulaklığı) ama bilgisayara taktığımda dıııt diye rahatsız edicek bir biçimde ses geliyor hoparlörün üstündeki ses ayarından kıstıkça sesin şiddetide kısılıyor, kulaklıkta ise parazit sesi gibi kısık düzeyde cızırtı geliyor , anlıcağınız sorun bilgisayar kaynaklı ama ne bilmiyorum driverleri denedim olmadı ön jaka arka jaka taktım tek tek fiş yerleri vesaire hepsini değiştirdim çözüm olmadı .

(ayriyetten bilgisayarda kaçak akım var diye kısa bi zaman önce topraklamada çekmiştim evim müstakil olduğu için normal topraklama çeker gibi bakır çubukla kasaya suni topraklama çektim ama evde ve prizlerde yok )

Anakart g41 ddr 3
    harici ses kartı yok
    realtek driver

Herkese iyi forumlar.

• Taktigin soket bi yere temas ediyodur yada direk kasanin metalinde bi kacak vardir. Bu senin hissedebilegin derinden cok daha dusuk. Tavsiyem avometre ile bibkontrol yapmandir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emeklipoh

Taktigin soket bi yere temas ediyodur yada direk kasanin metalinde bi kacak vardir. Bu senin hissedebilegin derinden cok daha dusuk. Tavsiyem avometre ile bibkontrol yapmandir
    Onuda bi denerim ama topraklama var kasada kontrol kalemiyle baktığımda sıkıntı yok , başka önerileri olan yokmu acaba yada başına gelip bu durum çözebilen ?
  • mmnaygn M kullanıcısına yanıt
    Kontrol kaleminin yanmasi icin asgari 110v nin uzerinde voltaj olmasi gerekir ondada seni carpar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fan çızırtı sesi
    12 yıl önce açıldı
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.