Şimdi Ara

Hoparlör Yapımı İçin Yardım lütfen...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar,elimde bir tane taşınabilir anfi mevcut....http://osawa.com.tr/urundetay.php?uid=52372966150
    Bu anfiye ilaVeten 2 adet hoparlör takmak istiyorum... mdf den kabin yaparak tek kabinde 2 hoparlör şeklinde.... acaba bu hapörlerlere bir devre vs... yapmadan direk jack ile anfiye takarsam hoparlörlerden verim alabilirmiyim...? elektronik konusunda çok bilgim yok bağışlayın...

hoparlör linki...http://muzikbankelektronik.com/product_info.php?manufacturers_id=104&products_id=1489

bu konuda fikir verebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 4 Temmuz 2012; 20:49:40 >

• Amfi özelliklerinde 60 watt yazıyor. Hoparlörler ise 180 watt sorun olmaz çalıştırır çalıştırmasına da bu amfinin 8 tane büyük pil ile 60 watt güç verebileceğini pek zannetmiyorum
    edit:8 pil paralel bağli olsa ve her pil 1 amper desek 1.5vX8=12 volt 1 amper yapar bu da 12 watt eder. 8 pil seri bağlı olsa 1X8=8amper yapar o da 1.5vX8=12watt yapar. Hatam nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfr+10 -- 5 Temmuz 2012; 1:12:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sfr+10

Amfi özelliklerinde 60 watt yazıyor. Hoparlörler ise 180 watt sorun olmaz çalıştırır çalıştırmasına da bu amfinin 8 tane büyük pil ile 60 watt güç verebileceğini pek zannetmiyorum
    edit:8 pil paralel bağli olsa ve her pil 1 amper desek 1.5vX8=12 volt 1 amper yapar bu da 12 watt eder. 8 pil seri bağlı olsa 1X8=8amper yapar o da 1.5vX8=12watt yapar. Hatam nerede

cevap için teşekkürler... aşağıdaki anfi yukarıda linkini verdiğim anfiden extra haporler bağlama açısından daha verimli olur diyebilirmiyiz...?

http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/limit-audio-canta-amfi-2x50w-sarjli-57456977#product-information

• kardeş eğer elindeki taşınabilir osawa anfine 2 adet daha ekstradan kabin yapıp bağlayacağına 3 adet 12 volt 7 amper kuru akü alıp bu aküleri birbirine PARALEL BAĞLARSAN istenilen gücü elde edersin besleme yana sorun kalmaz her türlü çalışır yani ok...

Orijinalden alıntı: tda 1562q

kardeş eğer elindeki taşınabilir osawa anfine 2 adet daha ekstradan kabin yapıp bağlayacağına 3 adet 12 volt 7 amper kuru akü alıp bu aküleri birbirine PARALEL BAĞLARSAN istenilen gücü elde edersin besleme yana sorun kalmaz her türlü çalışır yani ok...

çok teşekkür ederim kardeşim...
  • sfr+10 dostum, seri bağlı pillerin voltajı artar akım aynı kalır yani 1.5x8=12Volt 1Amper Olur bu da P=VxI'dan 12x1=12Watt Yapar eğer paralel bağlarsan da volt sabit kalır akım değişir 1.5V 1x8=8Amper bu da 1.5x8=12Watt yapar
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.