Bildirim
hoparlör lütfen bi bakın arkadaşlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: reisssss
arkadaşlar sag hoparlörden ses bazen az geliyo bazen çalmıyo herşeyi denedim olmadı lütfen bi yardımcı olun driver güncelledim telofana baglayınca sorun yok bilgisayarda sorun çıkartıyor.
ses driverının ayarlarına bak hepsini sıfırla ekolayzır ayarları falan bozulmuş olabilir -
hepsini yaptım fakat ses yine az geliyor -
Sürücü işi gibi durmuyor. Sağ hoparlörün devrelerindeki parçalarda sıkıntı var gibi. Lehimli yerleri oynamış olabilir. Bu da bazen az ses gelmesine bazen de hiç gelmemesine sebep oluyor. Çünkü parça oynar halde.
Kısacası bir elektirikçiye götürüp baktırmanızda fayda var. Kendiniz yapabiliyorsanız açıp yapın. Yoksa bilen birine göstermekte fayda var. -
çok teşekürler açıp bakacam yapamazsam degiştitecegim.. -
Valla bendede böyle sorun vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açtım baktım höparlörün içine sa höparlörün kablosu yahnnş.
Yanlış yazdım.Yanmış.
Hem sorunun driver dan olduğunu pek sanmıyorum.
Bence elinde başka höparlör varsa bi dene
ama hoparrlörden degil telefon takınca normal çalıyor -
daha önce çalıyodu sorun yoktu. sürücüden olabilirmi -
acaba bilgisayarın yanında verilen sürücüyümü kursam ama oda güncel degil -
Hoparlörleri doğru girişe taktığınıza emin misiniz peki?
Anakartınızdaki ses çıkışlarını bilmiyorum bir şey diyemem ama tek değil heralde. Birden fazla giriş var. Hepsi tabiki de çalıştırmaz ama bazen modele göre girişlerden bir veya iki tanesi doğru olmasa da ses girişi olarak takıldıktan sonra hoparlörden ses veriyor ama ya tam ses gelmiyor ya da hepten gidiyor. -
evet yeşile taktım dogru yani -
Ses sürücüsünü güncelledim diyorsunuz. Telefona bağlayınca hoparlörlerden de ses çıkışı oluyor normal diyorsunuz.
O zaman aklıma iki ihtimal geliyor.
Ya anakartınızın ses kartı çıkışları bozuk yada ses sürücüleri windowsunuzdaki bir program, virüs veya başka bir şey yüzünden doğru çalışmıyor.
Bütün programları kullanırken mi bu sorun var atıyorum.
Videoyu izlerken windows media player ile kullanırken veya kmplayer ile veya mc ile kullanırken ses çıkışında sorun oluyor mu ?
Ya da müzik dinlerken winamp, aimp player dinlerkende mi aynı ses sorunu var? -
arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için usb hoparlör bilgisayar takıyodum heralde güç yetmiyodu usb adaptöre taktım sorun çözüldü. -
Usb Hoparlör olduğunu şimdi mi söylüyorsun
Neyse sorununun çözüldüğüne sevindim. -
eyvallah desteklerin için çok sagol..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X