Şimdi Ara

hoparlör.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. bikaç gündür hoparlör ve amfi araştırıyorum. karşıma bir sürü marka ve model çıktı. yardıma ihtiyacım var. öncelikle stereo amfiye ayırabileceğim para 1000 ytl kadar. ve kafamda daha önce dinlemiş olduğum arcam diwa a70 var. triangle hoparlörle dinlemiştim ve açıkçası beğenmiştim. siz amfiye alternatifleriniz yazarsanız sevinirim. nad lar var onkyolar yamaha ve marantz lar var bu fiyatlarda.

hoparlöre gelince. hiç anlamadıpım bir dal. her markanın 500-1000 ytl arası modelleri var. ve test yada reviewlarını bulmak zor. o yüzden yine sizlere danışmayı uygun buldum. cervin vega - klipsch - quadral - yamaha - wharfedale - traingle gibi bi lise oluyor. bu markaların arasında bariz üstünlüğü olan biri varmı. yada aralarında bunlaral rekabet edemez dediğiniz marka varmı eleme usulü gidelim. hepsindede dediğim fiyata aralığında ürünler var. ama seçim çok zorlaşıyor malum çok kolay değiştirilecek şeyler değil. en kötü ilerde home cinema için rear oalrak kalırlar gerçi.

• selamlar anfin ile kolonlorın uyumuda çok önemli bunuda göz önünde bulundur ben nad la wharfedale nin denon lada klipsch in çok iyi uyum sağladıklarını kendi kulaklarımla dinledim tabi senin de dinleme şansın varsa dinle bass ağırlıklı diyorsan cerwin vega nın bass ları her seride çok sert ve sağlamdır daha çok pop rock türü müzikler için 5.
    klipsch te front olarak rf52 o fiyat aralığın da f1 f2 fileb bakma bence klipsch daha önde tiss ler etkili bass lar ve biraz geride mid leri olan bir kabin ama çoğu müzik türüne uyumlu 2.
    quadral o fiyat aralığında tam bir ev kolonu ne artı bir yanı var nede eksik yani çok iyi değil cerwin yada klipsch gibi karakteristiği yok ama kötüde değil 6.
    yamaha kendi serisi amfilerle çok güzel sonuçlar veriyor başka amfilerde dinlemedim bilemiyorum ama 4.sırada bence
    traingle dinlemişssin zaten net ve berrak bir sesi vardır her sesi eşit verir 3. sırada
    wharfedale 9.6 f/p olarak ta ses olarakta net sesler olması gerektiği gibi yormayan ama netliği yüksek tiss ler ve kadife gibi bass lara sahip alttan ve derinden ve her türlü müziğe içlerinde en iyi ayak uyduran kabin bence bide pacific serisine bakabilirsin evo30 da o fiyat aralığında sanırım oda netlik konusunda usta ve geniş bir ses akustik zaevki sunar yani wharfedale 1.
    tabiki bu benim görüşüm diğer görüşlere de saygı duyarm bence sen hepsini dinlede al uyuşmamazlık olmasın bide amfilerine dikat et mümkünse aynı amfide dinle saygılar

• imzamdaki hoparlörleri yamaha rxv350 model 5+1 receiver ile sürüyorum ve gayet memnunum.stereo bir amfi ile ne sonuçlar verebileceğini düşününce ise heyecanlanıyorum.malesef şu an için stereo bir amfi alabilecek durumda değilim.diğer markaları pek dinleme ve test etme fırsatım olmadı fakat harman kardon ile wharfedale 9.6 kullanan bir arkadaş vardı buralarda.çok memnundu o da...
    rms-anfi-hoparlör
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.