Şimdi Ara

hoover 10 kg çamaşır makinası 999 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde bir derind dondurucusu var. Kaliteli duruyor. 2 yıldır çalışıyor 7/24 sıkıntı çıkarmadı. İtalyan markasıydı galiba bu hoover

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

http://www.hepsiburada.com/hoover-vt-1012-a-10-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-MTHOOVVT1012?productId=mthoovvt1012&categoryId=155121&sku=MTHOOVVT1012&wt_gl=cpc.elk.beyazesya.pla&gclid=CNaa3aTugMYCFWXLtAodsWwAsg 1000'e tamamlayarak 100 puan+cek satıştan 200\100 alıp 800'e mal edilir

diyelimki; toplam alışverişi bin tl ye tamamladım. yüz tl lik site çeki kullanılınca 1000-100 toplam alışveriş 900tl oldu (kredi kartından 900 çekildi diye) kredi kartı sen 1000 tl altı alışveriş yaptın bana elli tl mi bonus verir, yoksa bürüt alışveriş rakamı bin tl diye yüz liramı yükler.

• kril33 K kullanıcısına yanıt
    brütü mürütü boşver. kredi kartından 1000 tl ve üzeri çektiyse 100 yükler. kredi kartından çekilene bakar bankanın senin kullandığın çekle mekle işi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kril33

quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

http://www.hepsiburada.com/hoover-vt-1012-a-10-kg-1200-devir-camasir-makinesi-p-MTHOOVVT1012?productId=mthoovvt1012&categoryId=155121&sku=MTHOOVVT1012&wt_gl=cpc.elk.beyazesya.pla&gclid=CNaa3aTugMYCFWXLtAodsWwAsg 1000'e tamamlayarak 100 puan+cek satıştan 200\100 alıp 800'e mal edilir

diyelimki; toplam alışverişi bin tl ye tamamladım. yüz tl lik site çeki kullanılınca 1000-100 toplam alışveriş 900tl oldu (kredi kartından 900 çekildi diye) kredi kartı sen 1000 tl altı alışveriş yaptın bana elli tl mi bonus verir, yoksa bürüt alışveriş rakamı bin tl diye yüz liramı yükler.

50 yukler.
    Cihaz hakkinda yorum gelsede bilgilenseydik yok mu kullanan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annemler için bu ürüne bakmıştım.
    :Çamaşır makinesi servisi sahibi tanıdık almayın demiş.
    Niçin bilemiyorum ama.
    Bir de her yerde 999 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko 5 kg A+ Çamaşır Makinesi
    3 yıl önce açıldı
    HOOVER 9 KG YIKAMA 5 KG KURUTMA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 yıldır hoover kurutma kullanıyoruz.
    bi sıkıntı yok.

yatak yorgan yıkayacaklar için süper fırsat.
  • Hoover'de servis ağı kötü ne yazık ki. Her ürün ne kadar kaliteli de olsa arızalanabilir. O zaman da devreye servis hizmeti girer. "Bu benim için önemli değil, makinem bozulsa da çamaşırlarımı uzunca bir süre elde yıkayabilirim" diyorsanız alınır
  • 5 yıllık Hoover ÇM sahibi olarak mümkünse Hoover almayın derim. Alırken mağazadaki satıcı arkadaşa güvenip tavsiyesi üzerine almıştık. Geçen hafta arıza yaptı (1 yıl kadar önce yine arızalanmıştı), servisini çağırdık adam bize 450 TL masraf çıkardı, adama sadece teşekkür edip gönderdim. Haklıdır haksızdır bilemem, onun sorunu. Benim sorunum, ÇM gibi dayanıklı bir eşyanın 5 yıl içinde 2 defa arıza yapması. Tamam kullanıcı hatası payı da var biraz ama hem sıkıntı yaşayıp üzerine bir de tamiri için orta halli yeni bir ÇM parası vermem ben. Araştırdım aynı servis hizmetini 250 TL ye (güvendiğim) başka bir tamirciye yaptırdım, 1 yıl daha idare etsin yeter, sonrasında güzel bir makine alırız inşallah. Sonuç, Hoover'in servis hizmeti çok kötü ve pahalı. Arıza yaptığı günlerde ÇM forumunda bilgili tecrübeli arkadaşların önerisi şu oldu, bütçe 1,000 TL ve altı ise Profilo'nun çok cazip sağlam birkaç modeli var, çok tavsiye ediliyor (forumda araştırın bulursunuz, benim mesajlarımda da bulabilirsiniz). Bütçe 1,500 ve üzeri ise LG nin çok güzel modelleri var onlara bakın. Ama unutmayın, bu cihazlar ağır şartlar altında yoğun kullanılan makineler o yüzden, mutlaka kaliteli ve servise geleni yolalım mantığına sahip olmayan bir marka tercih edin. Bir de enerji sınıfı mutlaka A+++ ve kapasitesi en az 6-7 kg olsun (tambur haznesinin de geniş olmasına dikkat edin). Benim nacizane öğrendiklerim bunlar. Forumdaki Beyaz Eşya bölümünde çok bilgili ve tecrübeli arkadaşlar, danışmadan hiçbir şey almayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 9 Haziran 2015; 17:07:43 >

• artık beyaz eşyada dayanıklı olma kuralı kalkmıştır. Şimdiki düzen garantisi bitene kadar bir şekilde gitsin garanti bitti kol gibi masraf çıksın tüketici de yeni alsın.
  • güzel fiyat 10kg abi bu boru değil bu fiyata kaçırmayın
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    çamaşır makinalarının kilolarına aldanmayın. Kullanım klavuzunda sadece 1 seçenekte 10 kg der gerisi azami 3 kilo aşağısıdır.

7 kilo diye aldığım makinanın klavuzunda 7 kilo yıkayın demiyor tüller 3 bilmem neler 5

şunlar 4. tek bir şeyde 7 kilo yazmış oda basit iç çamaşır gibi şeyler.

Millet çm da kilim yolluk battaniye yıkıyor sonra niye kazan koptu niye motor yandı niye lastikler bozuldu diye ağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

çamaşır makinalarının kilolarına aldanmayın. Kullanım klavuzunda sadece 1 seçenekte 10 kg der gerisi azami 3 kilo aşağısıdır.

7 kilo diye aldığım makinanın klavuzunda 7 kilo yıkayın demiyor tüller 3 bilmem neler 5

şunlar 4. tek bir şeyde 7 kilo yazmış oda basit iç çamaşır gibi şeyler.

Millet çm da kilim yolluk battaniye yıkıyor sonra niye kazan koptu niye motor yandı niye lastikler bozuldu diye ağlıyor.

hocam fazla tıkıştırınca yırtıyorda ondan yoksa ağırlıkla ilgili değildir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    FAzla tıkıştırmak nedir.? Ben çamaşır makinası fabriksında çalıştım stajda yaptım. BEnim zamanımda 7 kilolar yeni yeni çıkıyor du.

Üretimdeki kalite kontrol elemanı sırf pazarlama stratejisi bu kilo işi demişti. İçindeki beton blok kazanı tutan yaylar falan belli kapasitesi var . Cama 7kilo yapıştırıyorlar ama kazanın içine çamaşırı üsten bir karış kalacak şekilde koyup test ediyorlar ona göre onay alıyor sınır o kadar.

o ölçüde minimum 2 kilo fire demek.

Birde çok ve ağırlaşacak eşyaları yıkarsanız makina yerinden oynuyor ise bozulacağının habercisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

FAzla tıkıştırmak nedir.? Ben çamaşır makinası fabriksında çalıştım stajda yaptım. BEnim zamanımda 7 kilolar yeni yeni çıkıyor du.

Üretimdeki kalite kontrol elemanı sırf pazarlama stratejisi bu kilo işi demişti. İçindeki beton blok kazanı tutan yaylar falan belli kapasitesi var . Cama 7kilo yapıştırıyorlar ama kazanın içine çamaşırı üsten bir karış kalacak şekilde koyup test ediyorlar ona göre onay alıyor sınır o kadar.

o ölçüde minimum 2 kilo fire demek.

Birde çok ve ağırlaşacak eşyaları yıkarsanız makina yerinden oynuyor ise bozulacağının habercisidir.

olabilir staj yapmışsınızdır ama sadece ağırlık değil mesele . sen nasılsa 10 kilo diye tüm perdeleri tıkıştırırsan hepsi yırtılır eline alırsın. kazan genişliğinede bakmak lazım.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Aeg ust serileri.profilo siemens bosch un ust serileri.mielenin hepsi.bunlar dtm dir dibine kadar.zor ariza cikarttirirsiniz.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Ben farklı birşey mi yazdım. Kilosuna bakıp makina iyi demeyin dedim. Halkımız kilosu on diye koca Battaniye atıyor sonra niye kazan düştü niye lastikleri parçalandı deyip laf ediyor.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Ne tesadüf o fabrikanın çalışanıydım her kademesini bizzat gördüm. İşin iç yüzünü iyi bilirim.

• "Arçelik full automatic 2200" var evde, 25 senedir sorunsuz kullanıyoruz, hala tık demiş değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.