Şimdi Ara

HOOBASTANK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BÜTÜN FENERBAHÇELİ ARKADAŞLARIMIN DİKKATİNE:
    D.H spor gündemi bölümüne katıldıgımdan beri fark ettiğim birşey var. Hepinizin de bildiği gibi tek işi Fenerbahçeye-Fenerbahçelilere sataşmak ve başkalarını (bütün takım taraftarları dahil) aşagılamak, alay etmek olan bu adamın açtığı topiclere iyi ya da kötü cevap yazmamanızı rica ediyorum.
    Saygılarımla.
    lütfen herkes dikkat etsin bu konuya ve cevap yazanı gördükleri anda uyarsın. Desteklerinizi bekliyorum.

• şahıs hakkında açılan topiclere tamamen karşıyım ama bunu en çok bu herif yapıyor...

ve buralara yazmaya başladığından beri fener karşıtı topicler açıyor saysam sayılmaz...başka hiç bir işi yok..

ona c.demirin dediği gibi yapcaksık...bide acığını yakaladımı yapıştırcak lafı biras aşalıcaksın işte bilgisizsin salaksın bi boktan anlamıyorsun diye tekrar geri çekilceksin!!!

• en güzeli cevap yazmamak olur. yazr yazar susar. fBli biri cevap vermezse bu onun için daha beter olur. Çünkü diğer takımlar pek ilgilendirmiyor kendisini (hatta kendi takımı bile ) bak bakalım gs-tromso topicinde msjı var. işi gücü FB. O yüzden cvp yazamyın diyorum. Teşekkürler
  • kendilerini okutmak için mecburlar feneri yazmaya baksana bunların ağbilerine hıncal uluç.fatih altaylı vs
  • +1
  • daha kolayı var bloklamak
    gerci login olmadan önce ve quote yapanlar oldumu okunuyor ama sallayın gitsin

veya en iyisi lardan kolye yapmak

hersey bir yana foruma ilk geldiğinde düzgün yazılar yazardı ve herkesin begenisini almıştı ama sonradan ne olduysa oldu ve birden değişti eger eskisi gibi olacaksa her zaman her konuda tatısalım konusalım birbirmizi kızdıralım veya her neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedoa -- 16 Eylül 2005, 12:28:42 >
  • Ben adamın herhangi bir hakaret içeren yazsını göremedim. Belgeler buluyor kendine göre birşeyleri araştırıyor ona göre yazıyor. Bazı Fbliler gibi fake nickle girip 50 tane 6-0 resmi koyup karı gibi kaçmıyor en azından. Ha Fbyi çok eleştriyor ama cevaplarının çoğunluğu sizin eleştrilerinize cevap. Tabi burası özgür bir forum isteyen istediğini yapmakta özgür ama kurallar dahilinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Ben adamın herhangi bir hakaret içeren yazsını göremedim. Belgeler buluyor kendine göre birşeyleri araştırıyor ona göre yazıyor. Bazı Fbliler gibi fake nickle girip 50 tane 6-0 resmi koyup karı gibi kaçmıyor en azından. Ha Fbyi çok eleştriyor ama cevaplarının çoğunluğu sizin eleştrilerinize cevap. Tabi burası özgür bir forum isteyen istediğini yapmakta özgür ama kurallar dahilinde

helmarch bildigin gibi değil cevap yazıyoruz sorular soruyoruz ama tık yok dönüp dolasıp aynı seyler tekrar önümüze geliyor yani tam bir kısır döngü hiç ilerlemmiyoruz bir dairenin etrafında dönüp dolasıyoruz sonuca bakıyoruz hala ilk basladıgımız yerdeyiz yanı neticede alınmıyor

ayrıca bende hakaretini görmedim

• quote:

Ben adamın herhangi bir hakaret içeren yazsını göremedim. Belgeler buluyor kendine göre birşeyleri araştırıyor ona göre yazıyor. Bazı Fbliler gibi fake nickle girip 50 tane 6-0 resmi koyup karı gibi kaçmıyor en azından. Ha Fbyi çok eleştriyor ama cevaplarının çoğunluğu sizin eleştrilerinize cevap. Tabi burası özgür bir forum isteyen istediğini yapmakta özgür ama kurallar dahilinde

bak kendin de yazmışsın kendine göre diye. Herşey yeterince acık. Neyse ben fikrimi söyledim ve arkadaşların bana katılacagını umuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

quote:

bak kendin de yazmışsın kendine göre diye. Herşey yeterince acık. Neyse ben fikrimi söyledim ve arkadaşların bana katılacagını umuyorum.

kendine göre mi? şu ortaya çıkan,Fb yönetim ve taraftarlarının yaygınlaştırmaya calistigi YALAN haberi unutmayalım.Gs'ı sözde vatan haini ilan ettiginiz olay! Hoobastank çok güzel araştırıp yazmıştı 1tane Fbli ADAM GİBİ cevap yazamadı

• quote:

Orjinalden alıntı: CoNQueRoR

Adam her şeyi kaynağını göstererek ispatlıyor tüm fenerlileri döt ediyor sonrada suçlu oluyor.

size ve kendine göre döt ediyor
    al şimdide ben seni döt ettim (kendime göre)

birşeyler yazarken daha usluplu olmak her zaman için daha iyidir saygı çercevesinde yapılacak her türlü eleştriye herkes acıktır senin gibiler hariç
  • Siz mi saygı çerçevesinde eleştiriler yapıyorsunuz adama verecek cevap bulamayınca fakeler alıp
    konuların içine ediyorsunuz saçma sapan resimler koyuyorsunuz.
  • quote:

Adam her şeyi kaynağını göstererek ispatlıyor tüm fenerlileri döt ediyor sonrada suçlu oluyor.

kim döt oluyor iyi takip etmiyorsun galiba
  • Valla kısır döngü mü bilemem ama şu kolpa olan Fransız general konusunda iyi araştırma yapmış. Ama kimse çıkıpta özür diliyorum böyle bir yanlışlık yapmışız gaza gelmişiz demedi. E tabi adamda hep bunları tekrar tekrar önünüze koyuyor. Bence de haklı bu konuda. O kadar yazılarını takip etmiyorum fakat dediğim gibi (alpyanar iyi dinle) kendinde belgeler sunuyor. Bu kendince belgelerin bir çoğu resmi sitelerden alıntı oluyor. Kimsenin inkar edemeyeceği belgeler oluyor. Ama bu arkadaşı eleştirdiğiniz kadar şu aranızda ki işkembe-i kübradan general ismi üreten Türkiye' yi daha 1915te yenik sanan dımbılları eleştirseniz belki bir yere varırız.
  • Hellmarch ....
    quote:

CoNQueRoR ....
    quote:

Siz mi saygı çerçevesinde eleştiriler yapıyorsunuz adama verecek cevap bulamayınca fakeler alıp

dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış....

• quote:

Valla kısır döngü mü bilemem ama şu kolpa olan Fransız general konusunda iyi araştırma yapmış. Ama kimse çıkıpta özür diliyorum böyle bir yanlışlık yapmışız gaza gelmişiz demedi. E tabi adamda hep bunları tekrar tekrar önünüze koyuyor. Bence de haklı bu konuda. O kadar yazılarını takip etmiyorum fakat dediğim gibi (alpyanar iyi dinle) kendinde belgeler sunuyor. Bu kendince belgelerin bir çoğu resmi sitelerden alıntı oluyor. Kimsenin inkar edemeyeceği belgeler oluyor. Ama bu arkadaşı eleştirdiğiniz kadar şu aranızda ki işkembe-i kübradan general ismi üreten Türkiye' yi daha 1915te yenik sanan dımbılları eleştirseniz belki bir yere varırız.

aman

• belgelerine belgeleri ile karşılık verdim. benim kızdıgım nokta şu. adam biyerlerden arıyor buluyor. buna lafım yok. ama önümüze getirdiği şeyler sadece kendine göre ve yanlış anlaşılmalra mahal verecek secılde yazılmış şeyler. Ben de altına zaten hem cevap yazdım hem de link koydum. onun yazdıgı yazıyı okumadan önce gidip sitedeki yazıyı bi okusunlar da aradki farkı görsünler diye. Ben bir GSli ya DA bjk li olsam onun o yazdıklarından öyle seyler cıkarırım ki Fb hakkında. ama bi de sitedeki yazıyı okusanız bana hak verirsiniz. Hem siteye yazı koyan adam salak mı ki içeriğe bakmadan koysun. FByi kötüleyecek başkalarının eline koz verecek bir yazı konur mu resmi siteye. Umarım anlatabilmişimdir kendimi
    quote:

Valla kısır döngü mü bilemem ama şu kolpa olan Fransız general konusunda iyi araştırma yapmış. Ama kimse çıkıpta özür diliyorum böyle bir yanlışlık yapmışız gaza gelmişiz demedi. E tabi adamda hep bunları tekrar tekrar önünüze koyuyor. Bence de haklı bu konuda. O kadar yazılarını takip etmiyorum fakat dediğim gibi (alpyanar iyi dinle) kendinde belgeler sunuyor. Bu kendince belgelerin bir çoğu resmi sitelerden alıntı oluyor. Kimsenin inkar edemeyeceği belgeler oluyor. Ama bu arkadaşı eleştirdiğiniz kadar şu aranızda ki işkembe-i kübradan general ismi üreten Türkiye' yi daha 1915te yenik sanan dımbılları eleştirseniz belki bir yere varırız.

• quote:

Siz mi saygı çerçevesinde eleştiriler yapıyorsunuz adama verecek cevap bulamayınca fakeler alıp

güzel kardeşim çogul kullanma eger bildiklerin varsa ispatıyla dök ortaya
    böyle çamur at izi kalsın larla bir yere varamazsınız
  • şu General hususunda çamur atıp sonrada sanki bunu kendileri uydurmamış gibi havalara girenlerin kim oldugu bellidir.bu daha onceki topiclerde tartışıldı şuan her topic'e post atan Fb taraftarı üyeler o topic'e 1 tane post atamadı hep kıvırmaca oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: winning11

+1

+1907
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.