Şimdi Ara

HOOBASTANK HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aklı başında rakiplere herzaman ihtiyacımız var
    quote:

Orjinalden alıntı: ikisülö2

quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

tühh..ikisülo o da benim hakkımda topic açmıştı ne olacak şimdi? Adamı koruyiim derken yerin dibine soktun ya

Kardeşim ben kimseyi korumaya çalışmıyorum eger JEREMY HAKKINDA diye bir topic görsem orada da düşüncemi dile getirirdim benim demek istedigim aşikar şahısları tartışmaya gerek yok...Bırak HOOBASTANK veya JEREMY leri bence Hakan Şükür (ki zamanında tartıştım) Ersun Yanal Ya da Aziz Yıldırımı tartışmakta yerine göre bir o kadar manasız...

• x- Galatasaraylılara fransız aşığı derler Fenerbahçeyi Jön Türklerin ileri gelenlerinin kurduğunu bilmezdim.
    x- Galatasaraylılara fransız aşığı derler Fenerbahçeyi kuranlar arasında Saint Joseph Lisesi mezunları, öğretmenlerinin olduğunu bilmezdim.
    x- Galatasaraylılara fransız aşığı derler Fenerbahçe futbol takımının bir zamanlar St.Joseph, Robert College ve Kadıköy numune Mektebinden topladığı genç futbolcularla takımını oluşturduğunu bilmezdim.
    x- Galatasaray vatanı sattı derler Fenerbahçenin 8. başkanın dr. Nazım beyin 1918'de ülkeyi satıp kaçtığını bilmezdim.
    x- Kendilerini atatürkün takımı olarak görürler ama Fenerbahçenin 8. başkanın dr. Nazım beyin 1926'da atatürke suikast girişiminde bulunduğunu ve daha sonra suçlu bulunup idam edildiğini bilmezdim.
    x- Kendilerini atatürkün takımı olarak görürler ama resmi sitelerinde hem "atatürk ve fenerbahçe" köşesi koyarlarken başkanlarının resimlerinin olduğu sayfada da vatanı satıp kaçan atatürkü öldürmeye çalışan 8. başkanları dr. nazım beyin resmini gururla sergilediklerini bilmezdim.

hiçbirşey bilmiyormuşum ama hoobastank sayasinde öğrendim. adam için yalan attı diyeceğim ama verdiği kaynaklarda sağlam... size de oha diyorum başka birşey demiyorum. adamın her dediği doğru.

• senin de okuman yazman yok değil mi kardeş? yoksa türkçe bilmiyor musun? verdiğim linke bakmadıgını biliyorum. Bakmış olsan dah okuyor olman lazımdı. işte adam gibi okumadan gelip buraya bildik bilmedik yazıyorsunuz. o cok övdüğünüz arkadasınız niye tam vermiyor yazıları.
    bırakın bu ayakları
    quote:

Orjinalden alıntı: butterflyT

x- Galatasaraylılara fransız aşığı derler Fenerbahçeyi Jön Türklerin ileri gelenlerinin kurduğunu bilmezdim.
    x- Galatasaraylılara fransız aşığı derler Fenerbahçeyi kuranlar arasında Saint Joseph Lisesi mezunları, öğretmenlerinin olduğunu bilmezdim.
    x- Galatasaraylılara fransız aşığı derler Fenerbahçe futbol takımının bir zamanlar St.Joseph, Robert College ve Kadıköy numune Mektebinden topladığı genç futbolcularla takımını oluşturduğunu bilmezdim.
    x- Galatasaray vatanı sattı derler Fenerbahçenin 8. başkanın dr. Nazım beyin 1918'de ülkeyi satıp kaçtığını bilmezdim.
    x- Kendilerini atatürkün takımı olarak görürler ama Fenerbahçenin 8. başkanın dr. Nazım beyin 1926'da atatürke suikast girişiminde bulunduğunu ve daha sonra suçlu bulunup idam edildiğini bilmezdim.
    x- Kendilerini atatürkün takımı olarak görürler ama resmi sitelerinde hem "atatürk ve fenerbahçe" köşesi koyarlarken başkanlarının resimlerinin olduğu sayfada da vatanı satıp kaçan atatürkü öldürmeye çalışan 8. başkanları dr. nazım beyin resmini gururla sergilediklerini bilmezdim.

hiçbirşey bilmiyormuşum ama hoobastank sayasinde öğrendim. adam için yalan attı diyeceğim ama verdiği kaynaklarda sağlam... size de oha diyorum başka birşey demiyorum. adamın her dediği doğru.

• quote:

seni yanlış degerlendirmişim özrü dilerim dostum..Yukarıda söyledigim gibi bizim GS'la veya GS'lılarla bir problemimiz yok , antifenerbahceliği meziyet zannedenlere sadece bu tavrımız..Söylediklerinde haklısıın tekrar özür

Bir yanlış anlaşılma için bu kadar özre gerek yok canın saolsun...

quote:

aklı başında rakiplere herzaman ihtiyacımız var

Alpyanar sanada teşekkür ederim. Hepimizin aklı başında rakibe ihtiyacı var.Allah eksik etmesin.

• ne yazmışın sen orada. bir sürü şey zırvalamışın. aslında bütün fenerliler orada birşeyler zırvalamış. konuya kimse hoobastank kadar hakim değil belli. adam cumhuriyet sloganın nerelerden gelebileceğini anlatmaya çalışmış. siz başka konulara girmişiniz. adam diyor ankara siz diyorsunuz tencere dibim kara... bak ne demiş adam okusanıza biraz. aşağıda özellikle koyu renkli olan yerleri okuyun.

quote:

Fenerbahçe'lilere birşeyler sormak istiyorum ...

* Galatasaray'a Fransız sempetizanı, uşakları derken kendi kurucularının aynı zamanda Fransız akımlarından en çok etkilenen Jön Türkler'in de kurucuları olmalarını nasıl karşılıyorlar...

* Galatasaray Lisesinin Fransızca eğitim vermesini eleştirip işi yine Fransız sempetizanlığına getiriken kuruluşlarındaki Saint Joseph Lisesinin ve Robert College'nin rol olmasını nasıl karşılıyorlar...

* Kendilerini Atatürk'ün takımı olarak ilan ederken 8. Başkanları İttihat ve Terraki Cemiyeti'nin ileri gelenlerinden Dr. Nazım Bey'in 1918'de Mondros Mütarekesinin imzalandığı akşamı ülkeyi satıp terk etmesini ve 1926 yılında İzmir'de Atatürk'e suikast girişiminde bulunmasını ve akabinde suçlu bulunup idam edilmesini nasıl karşılıyorlar acaba ???

Bugün kendi resmi sitelerinde o adamın resmini hala bulundururlar... Gurur duyarlar mı orasını bilmem !
    Bknz.http://www.fenerbahce.org/kurumsaldetay.asp?ContentID=18 << 3. satırda orta yerde Dr. Nazım Bey (1916-1918)

* Atatürk kulübü ziyaret ederken Kulubün başkanı olan Dr. Nazım Bey'in 6 ay sonra vatanı satıp kaçacağını bilseydi ziyaret eder miydi acaba ? Fenerliler bu ziyaretin sportif mi yoksa siyasi bir ziyaret olup olmadığını düşünmüşler midir acaba ? Madem Atatürk Fenerbahçe'lidir neden 1918'den sonra kulübü bir daha ziyaret etmemiştir ?

* Kendilerini Atatürk'ün takımı olarak görürken Atatürk'ün futbolun sadece İstanbul'da oynanmasından rahatsız olduğunu ve Atatürk'ün Ankarada Güneş-Ateş'i diye bir kulüp kurduğunu ve başkanlığına Behçet Kemal Çağlar getirdiğini bilirler mi acaba? İşin en garibi ise bu kulup Atatürk'ün öldüğü günün ertesi gün yani 11 Kasım 1938'de kaptılmıştır. Acaba bu kulübün Atatürk'ün ölümünün ertesi günün neden apar topar katıldığını Fenerbahçeliler düşünmüşler midir acaba ?

Şimdi ben bu bilgileri aslında lehime istediğim gibi kullanabilirim ama derdim o değil. Fenerbahçeliler aslında Galatasaray'a saldırırken kendilerinin çok daha büyük açıklara sahip olduklarının farkında değildirler... Çünkü onlar re-public sınırları içersinde dokunulmazlıkları olduğunu düşünürler...

ha birde yiyorsa adamın şu sorularına cevap versenize. ben kimsenin cevap verdiğini görmedim. adam fenerin savaş hikayelerini istemiyor yukardaki sorulara cevap istiyor... hani nerde cevaplar hersayfayı okudum. cevap göremedim.

• biz zırvalamışız ,o hakim
    eyvallah baba. neyse sen devam et takılmana bak
  • birilerini hedef göstererek topic açmak forum kurallarına aykırı.
    izninizle şikayet ediyorum bu topiği...
  • zırvalamadığınız bir yer gösterin inanayım size şunlara cevap versenize

* Galatasaray'a Fransız sempetizanı, uşakları derken kendi kurucularının aynı zamanda Fransız akımlarından en çok etkilenen Jön Türkler'in de kurucuları olmalarını nasıl karşılıyorlar...

* Galatasaray Lisesinin Fransızca eğitim vermesini eleştirip işi yine Fransız sempetizanlığına getiriken kuruluşlarındaki Saint Joseph Lisesinin ve Robert College'nin rol olmasını nasıl karşılıyorlar...

* Kendilerini Atatürk'ün takımı olarak ilan ederken 8. Başkanları İttihat ve Terraki Cemiyeti'nin ileri gelenlerinden Dr. Nazım Bey'in 1918'de Mondros Mütarekesinin imzalandığı akşamı ülkeyi satıp terk etmesini ve 1926 yılında İzmir'de Atatürk'e suikast girişiminde bulunmasını ve akabinde suçlu bulunup idam edilmesini nasıl karşılıyorlar acaba ???

Bugün kendi resmi sitelerinde o adamın resmini hala bulundururlar... Gurur duyarlar mı orasını bilmem !
    Bknz.http://www.fenerbahce.org/kurumsaldetay.asp?ContentID=18 << 3. satırda orta yerde Dr. Nazım Bey (1916-1918)

* Atatürk kulübü ziyaret ederken Kulubün başkanı olan Dr. Nazım Bey'in 6 ay sonra vatanı satıp kaçacağını bilseydi ziyaret eder miydi acaba ? Fenerliler bu ziyaretin sportif mi yoksa siyasi bir ziyaret olup olmadığını düşünmüşler midir acaba ? Madem Atatürk Fenerbahçe'lidir neden 1918'den sonra kulübü bir daha ziyaret etmemiştir ?

* Kendilerini Atatürk'ün takımı olarak görürken Atatürk'ün futbolun sadece İstanbul'da oynanmasından rahatsız olduğunu ve Atatürk'ün Ankarada Güneş-Ateş'i diye bir kulüp kurduğunu ve başkanlığına Behçet Kemal Çağlar getirdiğini bilirler mi acaba? İşin en garibi ise bu kulup Atatürk'ün öldüğü günün ertesi gün yani 11 Kasım 1938'de kaptılmıştır. Acaba bu kulübün Atatürk'ün ölümünün ertesi günün neden apar topar katıldığını Fenerbahçeliler düşünmüşler midir acaba ?

• HOOBASTANK I NEDEN KISKANIYOSUNUZ?
    MADEM ZORUNUZA GİDİYOR SİZDEN BİRİ NEDEN ÇIKIP GS BJK yada TS HAKKINDA BİRTAKIM KONULARI ARAŞTIRIP BİZLERLE PAYLAŞMIYOR?
    KEDİ UZANAMADIĞI ETE MUNDAR DERMİŞ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.