Şimdi Ara

Honor, sınırları zorluyor: Telefonlara 12.000 mAh pil geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Honor, sınırları zorluyor: Telefonlara 12.000 mAh pil geliyor
    Akıllı telefon pazarından Huawei'den ayrılarak ayrı bir marka haline gelen Honor, yüksek kapasiteli bataryalar üzerinde çalışmalara devam ediyor. Yeni bir sızıntıya göre şirket, 12.000 mAh kapasiteli bir bataryayı deneme üretimine aldı. Söz konusu kapasite, cihazlarda 3 günü aşan pil süreleri sunacak.

Telefonlara 12.000 mAh pil geliyor

Sızıntıyı paylaşan Digital Chat Station, Honor'un yeni bataryasının deneme üretim sürecine girdiğini belirtti. Markanın pazarlama tarafında 12.000 mAh olarak duyurması beklenen bataryanın 11.790 mAh nominal kapasiteye ve 43,86 Wh enerji değerine sahip olduğu belirtiliyor. Bataryanın hangi akıllı telefonda kullanılacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Bazı iddialar yeni bataryanın yaklaşan Honor Win2 serisinden, özellikle Win Turbo2 modelinden birinde kullanılabileceğini öne sürerken, Honor Power3 ihtimali de gündemde. Honor daha önce Power3 için 11.000 mAh ile 12.000 mAh arasında bir batarya üzerinde çalıştığı iddialarıyla gündeme gelmiş, ancak daha sonraki bilgiler cihazın 10.000 mAh kapasiteyle geleceğini öne sürmüştü.

Ayrıca Bkz.Honor Robot Phone'un tüm teknik özellikleri belli oldu

Ayrıca şirketin14.000 mAh kapasiteli bir akıllı telefon bataryası geliştirdiği de iddia edilmişti. ataryanın hangi modelde kullanılacağına ilişkin detayların önümüzdeki dönemde netleşmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/honors_12000_mah_battery_is_now_reportedly_in_trial_production-news-74120.php

• Samsung efendinin 5.000mah pilinden kurtulup 8.500mah'lık Poco X8 Pro Max aldım.

Çok memnunum. Telefon bataryasına bakmadan yaşamak Dünya'nın en güzel duygusu.

Batarya epey iyi gidiyormu? Eskiden mediatek telefonlara söverlerdi, şimdi rakibinden daha iyi termal ve batarya performansı sunuyor aynı segmentte anladığım kadarıyla. Kendimde son iki nesildir mediatek tel kullanıyorum çok bir eksikliğini hissetmiyorum.

• faxcon94 F kullanıcısına yanıt
    Honor, sınırları zorluyor: Telefonlara 12.000 mAh pil geliyor

Şuanda 14 saat önce şarjdan çektiğim cihazın durumunu atıyorum size.

1 saat 48dk ekran süresi

Pil %79.
    Şarj döngüsü 2

Kabaca %10 1 saat ekran süresi desek 10 saat verecek. Her şey açık. Hiçbir kısıtlama yok. 120hz.

En güzeli sizin de gördüğünüz gibi ekran kapanınca cihazın saatte pil yeme oranı %0,7

Sabah kalktığımda %0,5'di.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 12 Ağustos 2026; 14:31:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 1-2 yıl çinde test etmeden globale gelmez bunlar.

Buda benden gelsin. 5000 mah bataryalı nothing phone 2a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxcon94 -- 12 Ağustos 2026; 15:0:48 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Bekleme tüketimi saat başına sizinkine benzer. Ekran süresi sizinkinin yaklaşık yarısı kadar. Bu telefon 2 yaşından büyük bu arada. Piline göre bence başarılı. Üzmüyor ama peş peşe bekleme olmadan kullanıldığı zaman sizinki kadar ekran süresi vermez. 7-9 saat arası anca alır. Yani aslında demek istediğim mediatekler öyle cayır cayır yanıp çok pil tüketmiyor.

• 7100mah magic 8 proyu hemen hemen 2 gün gidiyor... 9 10 saat ekran süresi. normal kullanımda. oyun yok.

• İntelBaba kullanıcısına yanıt

Sadece Çin'e özel. Çünkü ABD Federal Ulaştırma Yönetmeliği 49 CFR 173.185 ve IATA kuralları bunu engelliyor. Telefonun bataryası 20 WH (5400 mAh civarı) geçerse tehlikeli madde sayılıyor. Yani özel olarak taşınması gerekiyor. Apple ve Samsung tarafında bataryaların yükselmemesinin sebebi aslında bu.

MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Çok büyük o da ya, kapasitesi güzelmiş fakat 7 inçe yakın artık bana tablet gibi geliyor.

• 5000mha 2 günü rahat çıkarıyor, bana 4-5 gün gider bu çok iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.