Şimdi Ara

Realme sınırları zorluyor: 10.000 mAh üstü bataryalı telefon tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Realme sınırları zorluyor: 10.000 mAh üstü bataryalı telefon tanıtacak
    Geçtiğimiz Mayıs ayında 10.000 mAh bataryalı bir prototip akıllı telefon sergileyen Realme, şimdi daha da büyük bir bataryaya sahip gerçek bir cihaz tanıtmaya hazırlanıyor.

27 Ağustos'ta tanıtılacak

Çinli üretici, X platformunda yaptığı paylaşımda 10.000 mAh’ı aşan bir bataryaya sahip bir telefonun yolda olduğunu duyurdu. Şirket, cihazla ilgili daha fazla ayrıntıyı 27 Ağustos’ta açıklayacak. Telefonun, Realme GT 7’de kullanılan 7.000 mAh kapasiteli silikon karbon batarya teknolojisine benzer bir batarya kullanması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Pixel 10 Pro'nun yapay zeka destekli 100x zum özelliği test edildi: İşte sonuçlar

Şirketin paylaştığı kısa tanıtım videosunda Realme Başkan Yardımcısı Chase Xu, “sınırları yeniden tanımlamaktan” bahsediyor. Ancak videoda yaklaşan telefonla ilgili herhangi bir teknik detay verilmiyor.

Mayıs ayında gösterilen konsept telefon, 10.000 mAh gibi devasa bir batarya taşımasına rağmen yalnızca 8,5 mm kalınlığında ve 215 gram ağırlığındaydı. Realme’nin şimdi neler sunacağı ve bu teknolojinin küresel pazarlara ulaşıp ulaşmayacağı merak konusu.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_to_introduce_phone_with_larger_than_10000_mah_battery_on_august_27-news-69144.php
    Kaynak:https://x.com/realmeglobal/status/1958377736776687752

• gt6 kullanıyorum 5500 mah ile normal kullanımda 2 gün çok rahat gidiyor. ortalama 8-9 saat ekran süresi veriyor ve şöyle 10000 mah üstü telefon gelirse düşünmeden alırım. donanımlar zaten gelişti. ortanın bi tık üstü donanıma sahip telefonlar çoğu kullanıcı için zaten fazlasıyla akıcı ve hızlı. ayrıca daha uzun şarj, aynı sürede daha az şarj döngüsü ile pilin uzun vadede sağlığına katkı sağlar. zamanında çin malı kavramı vardı. şimdi çinliler olmasa inovasyon denen şeyi rüyamızda bile göremeyiz
  • orta yoğun kullanımda 3 günü çıkarabilir. iyi rakam . iş seyahatlerinde sarj aleti taşımak zorunda kalmayız

• Gt2 pro modelini 1 nisan 2023 de almıştım. 13bin vermiştim fiyatı baya iyiydi. Telefondan oldukça memnundum. Telefon ekranında geçen hafta bi yeşil ışık çizgisi oluştu. Araştırdım kronik bir problemmiş ve çoğu kimsenin başına gelmiş. Ekran değişimi için güvenilir bir yer bulamadım. Ekran değişimi eski 2 telefonumda yapmış görüntü kalitesinden eser kalmadığı gibi parmak izi okuma gibi özeliklere de veda etmiştim. Yeni bir telefon almak zorunda kaldım.
    Özetleyecek olursam teknoloji gelişti ama bilinçli eskitme daha da gelişmiş. Tam garanti bitti bitecek elektronik aletler bozuluyor. Zaten ülkemizde herşey gibi telefonlarda gereksiz pahalı birde her 2-3 senede bir telefon almak insanları bıktırıyor. Garanti uzatmalarda kusura bakmayın tuzak gibi. Küçük puntalarla tamir bedeli veya karşılığında verilecek ürün aldığınız zamanki ürün bedeli kadar olur diyor. Şimdi o zaman aldığım 13bin ile hangi amiral gemisi telefon alınabiliyor.
    Neyse Realme süttün ağzımı yaktı kısaca.

• Ellerinde patlamaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt6 kullanıyorum 5500 mah ile normal kullanımda 2 gün çok rahat gidiyor. ortalama 8-9 saat ekran süresi veriyor ve şöyle 10000 mah üstü telefon gelirse düşünmeden alırım. donanımlar zaten gelişti. ortanın bi tık üstü donanıma sahip telefonlar çoğu kullanıcı için zaten fazlasıyla akıcı ve hızlı. ayrıca daha uzun şarj, aynı sürede daha az şarj döngüsü ile pilin uzun vadede sağlığına katkı sağlar. zamanında çin malı kavramı vardı. şimdi çinliler olmasa inovasyon denen şeyi rüyamızda bile göremeyiz

• İşte beklediğim telefon 10 bin üstü olup 9 mm yi geçmezse jesinlikle alınır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Realme gt2 pro kullanıyorum. 6 ay sonra ekranda ölü pixel oluştu. Bi süre sonra da yeşil çizgi. Normalde böyle yorumlar yapmam ama alacak arkadaşlar iyi düşünsün. Ucuz diye olan paranızı da çöpe atmayın.

• faniseyler kullanıcısına yanıt

Realme Gt2 pro modelini 1 nisan 2023 de almıştım. 13bin vermiştim fiyatı baya iyiydi. Telefondan oldukça memnundum. Telefon ekranında geçen hafta bi yeşil ışık çizgisi oluştu. Araştırdım kronik bir problemmiş ve çoğu kimsenin başına gelmiş. Ekran değişimi için güvenilir bir yer bulamadım. Ekran değişimi eski 2 telefonumda yapmış görüntü kalitesinden eser kalmadığı gibi parmak izi okuma gibi özeliklere de veda etmiştim. Yeni bir telefon almak zorunda kaldım.

Özetleyecek olursam teknoloji gelişti ama bilinçli eskitme daha da gelişmiş. Tam garanti bitti bitecek elektronik aletler bozuluyor. Zaten ülkemizde herşey gibi telefonlarda gereksiz pahalı birde her 2-3 senede bir telefon almak insanları bıktırıyor. Garanti uzatmalarda kusura bakmayın tuzak gibi. Küçük puntalarla tamir bedeli veya karşılığında verilecek ürün aldığınız zamanki ürün bedeli kadar olur diyor. Şimdi o zaman aldığım 13bin ile hangi amiral gemisi telefon alınabiliyor.

Neyse Realme süttün ağzımı yaktı kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honor cephesinde Power ve X70 ürünleri tanıtıldı ama Honor Türkiye uyumakla meşgul.

RealMe de güzel cihazlar tanıtacak gibi Türkiye'ye gelmeyecek.

Ne anladım ben bu işten?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.