Bildirim
Honor play alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu fiyata bu özelliklerde telefon bulmak imkansız.Ben kullanıyorum daha pahalıya aldım.Her kuruşu hak ediyor. -
Teşekkür ederim peki genel kullanımda oyun Vs için değil ben Video ve sosyal medya Takip etmek için eşime alıyorum bazen müzik dinlerken Video izlerken takılma gibi bi sıkıntılar nedeniyle veya başka bir nedenle keşke almasaydım dediğiniz oldumu? -
Hayır kesinlikle donmanın esamesi yok. -
-
-
Türkiye ye daha gelmedi diye biliyordum hiç bir yerde bulamadım tr ye daha ne zaman geleceği konusunda honor Türkiye instagram hesabına yazdım şuan Global de yeni satışa sunulacak denildi. Yakın misiniz hocam İzmir kipa ya eğer öyle ise akrabalar var yönlendirir aldırırım 👍👍👍🤗🤗🤗 -
Ben de siyah edition modelini kipadan aldım. -
Hocam special edititon Türkiye ye gelemedi dediler arka taraf nasıl bi foto arma şansınız varmı çok lazım almam lazım öyleyse 😂 -
-
2300₺ e bundan iyi telefon görmedim ben.
Çok yakın denebilecek Xiaomi Poco F1 var, o da servis nedenyile geri kalıyor , donanım olarak belki yarım puan yukarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSeldon -- 11 Aralık 2018; 22:59:28 > -
Evet siyah rengi.Isterseniz size satabilirim. Eşimde s9 plus vardı onu aldım. Honor play im boşta kaldı. Ama aklım hala onda. -
Hocam bu cihaz honor play special edititon Türkiye ye daha gelmedi türkiye de ki sadece honor play bi resim atarmısın -
-
Hocam bu honor türkiye gerçekten çok salak ya 😂 yeminle bu telefonu sordum türkiye pazarına gelip gelmeyeceğini belli değil diyor. Meğer gelmiş de satılıyor muş ne istiyorsun hocam fiyat? -
Özel mesajla görüşebilir mıyız? -
Hocam konu Sahibi benim sıkıntı yok
fakat ben size özelden yazmam için sms numara güncelleme falan yazdı anlamadım kısıtlı galiba bende özelden dm atamıyorum -
Telefon numaramı buraya nasıl yazayım:) -
Özelden telefonumu yazdım. Whatsapp dan görüşebiliriz. -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- android telefonda video açılmıyor
- gbox nedir
- xiaomi batarya resetleme kodu
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- honor magic 6 pro imei atılıyor mu
- snapdragon 778g
- huawei mate 70
- huawei mate 70 pro
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- huawei mate 60 pro fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X