Honor magic watch 42 mm 999Tl, 46mm 1099TL
-
-
Normalde ne kadarlardı ki ? Hala pahlı gibi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: radko
Normalde ne kadarlardı ki ? Hala pahlı gibiİkisi de dip fiyat
Huawei gt2 ile birebir aynı
Ona fazla para vermeye gerek yok bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi vatana gidip bakayım
Trendyolda 1060 liraya satılıyor. Ve şarjı maksimum 7 gün gidiyor. Yani ortalama bir kullanımda birkaç gün gider.
hocam çoğu forumda sarjının 2 hafta gittiği söylenilmiş, yanlış mı yani? 46 mm kahverengi için söylüyorum, açıkçası almayı düşünüyordum.
-
Kullanıcı deneyimleri öyleyse doğrudur. Şarj konusu en önemli olanı zaten. Ve bu konuda sıkıntı yoksa mantıklı duruyor
Vatanda baktım az önce tasarımı hoşuma gitmedi,üstelik menü geçişlerde kasıyordu.
Ayrıca sesli görüşme özelliği yoksa eğer almaya bile değmez.
yuvarlak saat tasarımı, uzun süre sarjı giden, benzer özelliklere sahip ve ekranı sürekli açık özelliği olan başka bir alternatifi var mıdır peki?
-
Mikrofon, kısa görüşmeler yapmak için idealdir.
Açıklaması var sitesinde
hocam izlediğim her incelemede anlattığınız gibi menü geçişlerinde kasma göremedim ama, gerçekten belli ediyor muydu kullanırken?
-
Kullanarak test etmeniz lazım görmeniz için,belli oluyor menü geçişlerinde. (Baktığım saat bozuk olabilir)
quote:
Vatanda baktım az önce tasarımı hoşuma gitmedi,üstelik menü geçişlerde kasıyordu.Güncellenmediği için böyle demişlerdi bana. Bu kadar kasma normal kullanımda can sıkar epey.
-
Baya can sıkar hemde
Bunu bende merak ediyorum mesela 700TLye amazfit gtr var veya 250TLye haylou ls05 var farkları nelerdir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Baya can sıkar hemdeİlginç olan LS05'i inceledim en akıcı oydu. En ucuz olan da oydu.
-
huawei watch gt2 dikkatimi çekiyor benim bundan ziyade, umarım o da girer
-
keşke android olsalar
quote:
Orijinalden alıntı: BlackLeadhuawei watch gt2 dikkatimi çekiyor benim bundan ziyade, umarım o da girer
Birebir aynı cihazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone 10 gb hediye tobi
- vodafone hediye internet
- tobi 3gb
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- turknet burger king
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X