< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Honor Magic V6 (5. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >Kesinlikle öyle hocam. Bir de kesin bunun da fiyatı iki aya düşer. Acele ediyoruz her sene ne oluyor ? iPhone hariç erken alınca ben fiyat olarak avantajlı olduğumuz bir sene görmedim.
Bir de bu Honor vs markaların en büyük sorunu aksesuar. Zaten yurtdışı alışveriş kapandı. Çirkin tek tik kılıflara mecburuz burada. Kalemi var telefonun ama getirmemişler bile. Benim bu markalarda bu olay çok canımı sıkıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
canlı desteğe sordum şimdi takasa cihaz vermek zorunluymuş, yoksa sipariş iptal olurmuş
_____________________________ -
Hocam sağ ol iyice soğuttun Samsung'dan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır. -
takas alımları ölü fiyatına,
elimdeki cihazların alım fiyatlarına baktım çok kötü.
apple watch 11 46mm = 3600 tl
apple watch ultra 3 = 14000 tl
huawei watch gt 6 pro = 3950 tl
Ya iPhone'un işte tek avutan tarafı değer kaybı minimum diğer markalara göre. Yoksa hiç istemiyorum ios'a dönmeyi.. umarım hiç beğenmem iphone lansmanını.. tek temennim o..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır. -
Benim Samsung ve Güney Kore’ye ve Güney Korelerile ayrı bir sevgim var hyundai ve kia’da çok severim…
trifold gelseydi üretimden kalkmasaydı hemen alırdım ama bu samsung tr iyice saçmalamaya başladı…
yap şunu birini 100 diğerini 130 herkes düşğnmeden alsın sağ solla yok kamu yok takas yok kupon kodu uğraştırma milleti… ilk alanın ne suçu seni sevmekten başka…
v6’nın da f8ultra’dan azıcık daha iyi olduğu bir gerçek kalınlıklarda aynı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Apple iPhone 17 Pro Max SilverHuawei Watch GT5 ProHuawei FreeClip 2/Huawei FreeArcDetaylı Samsung GALAXY NOTE inceleme -
Bu fiyatları nereden gördünüz hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
buradan hocam
getmobil
HONOR × Getmobil | Telefonunu Sat, Anında Nakite Çevirhttps://getmobil.com/sat/telefon/honor_____________________________ -
Teşekkürler hocam. Ben de şimdi müşteri hizmetleri ile konuştum. Herhangi bir alt limit de yok takas desteği için.
Fiyatlar dediğiniz gibi ölü fakat +8k takas desteği ile mantıklı olan cihazlar da mevcut hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 7 Ağustos 2026; 18:47:57 >_____________________________ -
Herkes Honora laf diyor ama adamlar bir tarih verdi aksamın da hepsiburada dan sipariş verdik sabaha cihaz geldi:))
Alacak olanların bilgisine.
Magic 8 Pro'yu lansman saatinde 3 adet aldık. 1 haftaya kalmadı önce saat hediyesi, sonra kulaklık hediyesi, bir sonraki hafta fiyat indirimi oldu. Tüm bu hediyelerden faydalandırılmadık.
Aynı fiyata Vatan tablet hediyesi ile sattı.
Telefon 76.999'dan lansmana çıkmışken vatan gece kampanyasıyla
1 ay sonra 67.999'a sattı.
2 ay sonra 62.999'a sattıldı.
Kâr etmeyelim tamam, ama 2 ayda 15 bin zarar yazması da (kulaklık saat hediyeleri vs geçtim) çok sinir bozucu.
Şu an 70,999 ama sattığını düşünmüyorum. Kılıflar bile birkaç haftadır piyasada, kaçak getirenler hariç yeni satılıyor.
Velhasıl, fiyat düşüşününü de kafaya takmasanız bile kılıf sorunundan yazılımdaki çeviri hatalarına, tema uygulamasında REKLAM çıkmasına ve sorunlu bir AndroidAuto deneyimine hazırlıklı olarak alın. Bu yazılım sorunlarının çoğunu bildirmeme rağmen çevirileri bile düzeltmiyorlar.
Cihazımı takasa kaça alırsınız diyoruz, 25 Bin veriyorlar 25Bin. Ayıp ayıp amiral gemisiydi güya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemef -- 7 Ağustos 2026; 19:16:9 >_____________________________ İmzanız kural içidir.
-
"Resmî açıklama yapıldı; 10 Ağustos itibarıyla elektronik ürünlere zam gelecek. Ayrıca RAM krizi de giderek büyüyor. Ekran kartlarında fiyat artışları şimdiden başladı ve bazı telefon modellerine de zam yansıdı." devam edeceğni düşünüyorum zaten tüm siteler bu haberi geçti
-
Fırsatları kollayıp almaya karar verdim. Malum çıkar çıkmaz alınca hem fırsatlardan yararlanamıyoruz hem fiyatta avantajı olmuyor.
Fiyatı Samsung Fold serisine göre gayet iyi. 100.000 - 105.000 TL civarına düşerse hiç düşünmeden alacağım. Zaten daha önce iş için S25 Ultra kullanıyordum ancak bu tip telefona ihtiyaç hasıl oldu. Daha kolay ve rahat çalışmak için ideal olacak. Sonrasında da kolay kolay değiştirmem artık.
Atla bursaya gel hocam incelemen içim cihazi vereyim 😁quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93
Az önce iptal ettim fold 8 siparişini.. burayı takip ediyorum bakalım her an sipariş edebilirim ama son bir canlıda görüp öyle alayım diyorum bakalım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Eyvallah hocam kral teklif
ankarada düşer yakında teknoloji marketlere yarın bir sorayım
Ekran kalitesi ve ses kalitesi nasıl ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S26u da var şuan elimde ekranı daha parlak ve net geldi bana
Ekranı açıp insta sahibinden forum gezmek çok keyifli
Sanırım katlanır cihaz harici kullanmak bana zor gelecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt