Şimdi Ara

Honor Magic V6 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
19
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı durumu düşündüm ancak beyaz 5gr daha hafif ve 0.25mm daha ince. Hissedilir bir fark olmayacağını düşünüyorum bu nedenle ben de siyah sipariş etmeyi düşünüyorum.

Honor sitesinde özellikler bölümünde beyaz renk için farkı belirtmişler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mehmet56u M kullanıcısına yanıt

Bu tebliğ bildiğim kadarı ile sadece ithalat öncesi 250 Dolar altı maliyet olan telefonlara yönelik, 250 Dolar üstündekileri etkilemiyor. Bir yanlış bilgi varsa lütfen düzeltin.

Alıntı

metni:
    Buna karşılık 250 doların üzerinde maliyetle ithal edilen orta ve üst segment akıllı telefonlar düzenlemeden etkilenmeyecek.

Kaynak:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zahidow Z kullanıcısına yanıt

HB da kalmamış.

Hocam, TR’de bu yasa işlemez :) Ekran kartlarına zammı hemen geçirdiler. Hadi “işledi” diyelim; CEO’lar bile zam yapacaklarını açıkladı. Samsung da satışların çok olduğunu ama zararlarının daha fazla olduğunu söyledi, ardından diğer ürticilerde zarardayız açıklaması geldi çip ve RAM krizinden dolayı. Hatta çip üreten firma zam duyurusu yaptı YouTube’da da zam geleceğini söyleyen birçok kişi var. Elektronik sektörünü yakından takip eden ve bilgi verenlerin çoğu az çok bu durumu görmüştür. Bunlara dayanarak zam gelceği düşüncesindeyim extra dolar sorunuda var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 ağustosta hepsiburada dan sipariş ettim, 7 Ağustos sabahı geldi. Siyah olanı aldım. Çok şık telefon ve akıcılık yağ gibi. Şarji bayağı iyi gidiyor. Multi task işlemler için 10 numara diyebilirim. 3 farklı uygulamayı zincir olarak bağlayabiliyorsunuz ve sonrasında tek tıkla açılıyor yine, uygulamaları takılmadan kullanabildim. Ön kamerası pek iyi değil ama arka kamerası gayet iyi. 4k 60fps video çekiyor. iPhone dan geçtim rehberi ve SMS Keri kablo ile telefonları birbirine bağlayıp aktardım. Fold8 ultra sınıfta kalıyor, fiyat performans olarak bu telefonun yanına yaklasamaz. Aİ muhabbeti gayet kullanışlı. Ekranı bölmek istemezseniz uygulamaları harici pencere gibi açabiliyor küçük bir şekilde çok pratik. Samsung bu telefonla yarışamaz bence. Marka takıntım yok, araştırıp buldum cihazı ve aldım. Şarjın 80de sinirladim, öğlen 1den akşama kadar aktarimlar vs elimden düşmedi telefon şuan sarjim 22 ordan hesap edebilirsiniz. Telefon kılıfı, adaptoruydu bir sürü ekstrasi var yanında da. Kaskoda hediye veriliyor 18bin TL değerinde ki. Gayet iyi fiyatta çıktı bence.

• S_sasuke S kullanıcısına yanıt

Yapay Zeka veri merkezleri için kaydırilan Ram bellek üretiminin mobil ram üretimini kısıtlaması nedeniyle zam olasılığı yüksek tabikii de. Benim merak ettiğim yasa ile görmediğim bilmediğim birşeyler mi var mıydı.

Kişisel görüşüm Yapay Zekâ için sayısı onu bulmayan küresel dev şirketlerin 2028 kadar verilmiş aşırı ram ön siparişi bu şekilde devam ederse tüm bilişim, mobil ve elektronik sektörlerini, dolaylı yoldan on milyonlarca çalışanı olan firmaları bu yıl sonu daha çok gelecek yıl işsizlik, iflas dahil çok sıkıntı zamanlar bekliyor. Elbette bu durumda tüketiciler de aşırı pahalı ürünlerle karşılaşacak, bir çok orta ve üst segment alınamaz durumda olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_sasuke -- 9 Ağustos 2026; 1:3:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_sasuke

Cihaz dış kutusunda jelatin varmıydı hocam yoksa patpapat poşetemi koymuşlar kutuyu ve cihazda kırılmaz cam varmı üzerinde hem dış hem içte
    Hb kolisi
    Koli içinde cihaz kutusu
    Cihazin kutusu patpata sarılı idi
    İç ekranda film var diş ekranda siyah bir film vardı sökünce filmsiz kaldık. Lazer kesim yaptırıp taktırırım diye düşünüyorum.

Neden sordunuz efendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grambel34 -- 9 Ağustos 2026; 1:42:16 >
  • Grambel34 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ben kesim yaptırıp dış ekrana taktırdım ama telefoncu, iç ekran içinde koruyucu cam olmadığını söyledi. Pazartesi Honor’un WhatsApp desteğine soracağım. Eğer onda da yoksa lazer kesim yaptırıp taktıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_sasuke -- 9 Ağustos 2026; 1:43:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_sasuke

Teşekkürler hocam. Ben kesim yaptırıp dış ekrana taktırdım ama telefoncu, iç ekran içinde koruyucu cam olmadığını söyledi. Pazartesi Honor’un WhatsApp desteğine soracağım. Eğer onda da yoksa lazer kesim yaptırıp taktıracağım.
    Neden sordunuz patpat durumunu özel bir sebebi var mi
    V6 için gelmiş mi cihazlara ölçü güncellemesi her telefoncu dakı lazer kesim cihazlarinda yoktu

Hocam, adam makineye koyup önümde kesti. Hem dış hem de iç ekranın ölçüleri vardı. İç ekran için de keseyim mi diye sordu, ben de “Yok, var diye biliyorum” dedim. Baktı, “Bu cihazın ekranında yok” dedi. Ben de Honor’a sorup duruma göre yaptıracağımı söyledim.

Diğer sorunuz için de, “Acaba cihaz bana mı böyle geldi?” diye düşündüm. Normalde ben kutunun jelatinli olması gerektiğini biliyordum. Ama üzerinde bandroller var ve onları açmadan kutu zaten açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grambel34 -- 9 Ağustos 2026; 1:51:7 >
  • İç ekranda var benim bana öyle geliyor kenarlarından tirnakliorm elime takılıyor kendiniz sokmeyin takmayın tarzında uyarı vermişti kurulumda 2 3 tane normal güncelleme yaptım cihaza 2 tane de Google play sistem güncellemesi aldı Android güvenlik yaması 1 ağustos 2026 Google play sistem güncellemesi 1 temmuz 2026

Hep aynı muhabbet. Çıktığı fiyatın üstüne satılmış zam yemiş 1 tane android telefon ben görmedim duymadım. İnanmayın bunlara. Bu ürünler üretildi, hammaddeleri aylar öncesinden tedarikli; bunların böyle zamlardan etkilenme şansı çok çok düşük. Çünkü arkalarında ne çıkarsa kapış kapış giden APPLE gibi bir marka yok.

Kendi AMİRAL GEMİSİ Magic 8 Pro'ya 25.000 TL verdiler. Müşteri sadakati bu kadar ön planda HONOR da :D Neyse ben M8Pro ile devami bu cihazın da fiyatı düşünce bi deneriz belki. Gerçi HONOR almaya tövbeliyim ama bakıcaz.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.