|
Aynı durumu düşündüm ancak beyaz 5gr daha hafif ve 0.25mm daha ince. Hissedilir bir fark olmayacağını düşünüyorum bu nedenle ben de siyah sipariş etmeyi düşünüyorum. |
|

|
Aynı durumu düşündüm ancak beyaz 5gr daha hafif ve 0.25mm daha ince. Hissedilir bir fark olmayacağını düşünüyorum bu nedenle ben de siyah sipariş etmeyi düşünüyorum. |
|
|
|
Bu tebliğ bildiğim kadarı ile sadece ithalat öncesi 250 Dolar altı maliyet olan telefonlara yönelik, 250 Dolar üstündekileri etkilemiyor. Bir yanlış bilgi varsa lütfen düzeltin.
Kaynak: Ucuz telefonları etkileyebilir: Akıllı telefon ithalatında gözetim hamlesi https://www.donanimhaber.com/telefon-ithalatinda-yeni-donem-gozetim-bedeli-250-dolar-oldu--208010?hl=tr-TR#:~:text=Bu%20nedenle%20d%C3%BCzenleme%2C%20%22T%C3%BCrkiye'ye%20giren%20her%20telefon,iptal%20edilmi%C5%9Fti.%20250%20dolar%20s%C4%B1n%C4%B1r%C4%B1%20nas%C4%B1l%20uygulanacak%3F< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Yapay Zeka veri merkezleri için kaydırilan Ram bellek üretiminin mobil ram üretimini kısıtlaması nedeniyle zam olasılığı yüksek tabikii de. Benim merak ettiğim yasa ile görmediğim bilmediğim birşeyler mi var mıydı. Kişisel görüşüm Yapay Zekâ için sayısı onu bulmayan küresel dev şirketlerin 2028 kadar verilmiş aşırı ram ön siparişi bu şekilde devam ederse tüm bilişim, mobil ve elektronik sektörlerini, dolaylı yoldan on milyonlarca çalışanı olan firmaları bu yıl sonu daha çok gelecek yıl işsizlik, iflas dahil çok sıkıntı zamanlar bekliyor. Elbette bu durumda tüketiciler de aşırı pahalı ürünlerle karşılaşacak, bir çok orta ve üst segment alınamaz durumda olacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grambel34 -- 9 Ağustos 2026; 1:42:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_sasuke -- 9 Ağustos 2026; 1:43:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grambel34 -- 9 Ağustos 2026; 1:51:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hep aynı muhabbet. Çıktığı fiyatın üstüne satılmış zam yemiş 1 tane android telefon ben görmedim duymadım. İnanmayın bunlara. Bu ürünler üretildi, hammaddeleri aylar öncesinden tedarikli; bunların böyle zamlardan etkilenme şansı çok çok düşük. Çünkü arkalarında ne çıkarsa kapış kapış giden APPLE gibi bir marka yok. |
|
Kendi AMİRAL GEMİSİ Magic 8 Pro'ya 25.000 TL verdiler. Müşteri sadakati bu kadar ön planda HONOR da :D Neyse ben M8Pro ile devami bu cihazın da fiyatı düşünce bi deneriz belki. Gerçi HONOR almaya tövbeliyim ama bakıcaz. |
|