Şimdi Ara

Honor Magic V6 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
19
Favori
7.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu videoya ve 2. Linkteni kanala göz atın yeter hocam fold 8 honor v6 rakibi bile olamıyo

Average Dadyoutube
    OPPO Find N6 (VS) Honor Magic V6 - Which One is Better?
    https://youtu.be/wuMLxF9Lr9U

2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_sasuke -- 7 Ağustos 2026; 14:38:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Halihazırda 15 aydır Honor Magic 7 Pro kullanıcısıyım. Telefonumdan memnunum. Ancak değişim zamanı geldi diye düşünüyorum.

Samgung Fold 8 ile Honor V6 arasında kaldım. V6 kompaktlık ve form faktörü dışındaki tüm konularda önde olsa da bazı soru işaretlerim var. İlk soru işareti: ikinci el piyasası ve takas kampanyalarında çok düşük fiyat biçilmesi. Diğer soru işareti: kılıf ve aksesuar yokluğu.

Magic 7 Pro'yu yok parasına vermek istemiyorum. Fold 8 alıp Magic 7 Pro'yu tutmak ve birbirlerinin eksiklerini telafi etmelerini sağlamak sanki daha mantıklı. Tek cihaz kullanılacaksa V6 fazlasıyla yeterli.

MSI X670E Carbon Wifi - Ryzen 7800X3D - MSI 5070 TI GAMING TRIO OC - TZ5 Neo RGB DDR5 6000mhz CL30 - Corsair MP600 Force 2 TB - Lian Li Galahad II LCD - Superflower Leadex Platinium SE White 1000w - Thermaltake CTE E600 White - LG 48GQ900-B OLED - AOC CU34g2x - Honor M7P

Gerçek anlamda altüst edilmiş dünyada doğru, bir yanlışlık anıdır.
    -Guy Debord, Gösteri Toplumu
  • S_sasuke S kullanıcısına yanıt
    Aslında çok iyi bir kampanya Fold 8 alacaktım şimdi ikilemde kaldım özellikle batarya değişimi mükemmel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • magic V3 kullanıcısıyım, cihaz hala ilk günkü gibi sorunsuz, sizce V6'ya geçmeye değer mi?

• Uzun zamandır bekliyordum telefonu. Hatta hepsiburadadan değişim kampanyasına da bakıp sepete ekledim ama elim ödeme kısmına gitmeden sorayım dedim size. İphone kullanan oldu mu honordan önce? Kolay olur mu bu telefona geçmek? Birde reddit gibi yerlerde telefonun sorunlarını okudum. Android auto nun sürekli kopması yada uygulamalarsan bildirimlerin zamanında gelmemesi gibi sorunları oluyormuş. Siz nasıl değerlendirirsiniz? Samsung un telefonu ile kıyaslayınca ekran formatı vs olarak çok hoşuma gitti telefon

Zaten üstte doğru giderseniz bir video ve kanal paylaşmıştım. O kanala mutlaka göz atın, orada da tüm bunları detaylı şekilde anlatıyor. Sanırım videoları pek izleyen olmuyor. Adamın elinde neredeyse tüm katlanabilir telefonlar var ve hepsini detaylı şekilde karşılaştırıp inceliyor. Bu videoyu ve kanalı keşfettiğimde gerçekten çok mutlu olmuştum. Bu kadar kapsamlı ve objektif bilgi veren başka bir kanal görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_sasuke -- 7 Ağustos 2026; 16:33:30 >
  • Kalemi getirmiyorlar mı buraya ? Neden getirip satmıyorlar ?

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Oo hocam hoşgeldin.. Bir çılgınlık mı yapsak  

Teşekkürler cevap için. O kanalı bugün sabah gördüm aslında bende sonra bu konuda paylaşımı gördüm :) adam telefonu yere göğe sığdıramıyor iyice gaza getirdi beni tabi ama sormadan yinede edemezdim o bir kişi, çok fazla kullanıcısı var sonuçta :) birebir görüp bakacağım bir mağazaya gelmiştir umarım haftasonu bir bakmak istiyorum

Valla benimde midem bulandi isin dogrusu tam bekledigim formatti fold 8 ama samsung gene samsunglugunu yapti biz 2 hafta onceden siparisi gectik bekliyoruz adamlar dun aksam tanitti alim yapanin bugun elinde cihaz catir cutur kullaniyor 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur025 -- 7 Ağustos 2026; 17:55:2 >
  • bu şekilde fiyat 115000 tl oluyor böyle alınca illa takas için cihaz vermek zorundamıyız bilen var mı

edit: canlı desteğe sordum şimdi takasa cihaz vermek zorunluymuş, yoksa sipariş iptal olurmuş

Honor Magic V6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WebServisi -- 7 Ağustos 2026; 18:21:5 >

Ya kimseye vermeseler cihazı yine neyse diyeceğim. Geçen hafta arkadaş elinde fold 8 ile geziyordu Tr den bayiden almış. Tanıdığı olduğu için aldı tabii elden.. her yıl bu olay yaşanıyor zaten.. millet aldı telefonu kullandı eskitti bile.. öyle olunca bütün heyecanı kaçıyor zaten işin.. Honor iyi yaptı lansman günü hb den sipariş verenler cihazı aldı valla mis gibi ticaret..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 7 Ağustos 2026; 18:7:27 >
  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla 3 ayda bir cihaz değiştirmesek çok mantıklı da bizi aşırı zarara sokar bu.

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Uff çok kötü zaman ya 18pm tanıtımına da 1 ay kaldı.. Aslında şu an hiç bir şey almayıp 1 ay beklemek lazım..

Sağlamlık,Batarya,Kamera ultradan daha iyi

Ultranın belki tek avantajı yazılım…

E fiyatta çok iyi çıktı… fold8’i zaten demiyorum bile…

Kırmızısı efsane gold çerçeve ile birlikte….

Birde adam tanıtım günü sipariş veriyor cihazı sana güveniyor sen gidip herkesten önce hırt kadıköy esnafına koli koli veriyorsun cihazı… 10 yıldır aynı terane samsung online’dan…

Hergün farklı kod geliyor mailime… hemen birini 100’e diğerini 130’a çekerler şimdi… iyice uyuz olurum… beklicem apple lansmanına kadar…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Detaylı Samsung GALAXY NOTE inceleme
  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

Aynen 120k ya 17pm almıştım 1 ay önce fold hastasıyım beklicem bende apple lansmanını…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Detaylı Samsung GALAXY NOTE inceleme
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.