Şimdi Ara

Honor Magic V3'ün küresel lansmanı yapıldı: Fiyatı cep yakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honor Magic V3'ün küresel lansmanı yapıldı: Fiyatı cep yakıyor
    Honor, geçtiğimiz ay tanıttığı katlanabilir telefonu Magic V3'ün küresel lansmanını Berlin'deki IFA 2024 fuarında gerçekleştirdi.

Honor Magic V3 neler sunuyor?

Dünyanın en ince katlanabilir telefonu olan Honor Magic V3, kapalı haldeyken 9,3 mm kalınlığıyla, normal akıllı telefonlara yakın bir incelik sunuyor ve Galaxy Z Fold 6 gibi rakiplerinin önüne geçiyor. 500.000 katlama döngüsüne dayanacak şekilde üretilen telefon, alüminyum alaşımlı 7 serisi çerveler ile güçlendirildi.derecelendirildi.

Ayrıca Bkz.HONOR Magic V3 katlanabilir telefon tanıtıldı: Sınıfının en incesi

Honor Magic V3, Snapdragon 8 Gen 3 çipsetinden gücünü alırken, 16 GB RAM ve 1 TB'a kadar depolama alnı seçenekleri sunuyor. Telefonda, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,43 inç büyüklüğünde OLED dış ekran ve 7,92 inç büyüklüğünde OLED iç ekran yer alıyor. Dolby Vision, HDR Vivid ve kalem desteği bulunan cihazın ekranı 5.000 nit tepe parlaklık seviyesine çıkabiliyor.

Honor Magic V3'ün küresel lansmanı yapıldı: Fiyatı cep yakıyor
    Arka tarafta sekizgen şekilli bir kamera adası bulunan Magic V3, OIS destekli 50 MP 1/1,56 inç ana sensör, 40 MP ultra geniş açılı lens ve 3.5x optik yakınlaştırma yapabilen 50 MP periskop telefoto kamera ile eksiksiz bir çözüm sunuyor. Görüntülü görüşmeler için ise dış ve iç ekranda 20 MP çözünürlüğünde iki kamera bulunuyor.

Honor Magic V3 Avrupa fiyatı

66W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarjı destekleyen 5.150mAh büyüklüğünde bir pil paketiyle gelen telefon, kahverengi, siyah ve yeşil olmak üzere üç renk seçeneği ile Avrupa'da 2000 euro fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Bu rakamın, Çin'deki 1240 dolarlık başlangıç fiyatının hayli üzerinde olduğunu belirtelim.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/09/05/honor-magic-v3-global-launch/

• 2000 euro mu? :D

• Burada 100 bin olur o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    1500 dolarlık telefonun tr fiyatı 100.000 TL

2000 bin dolarlık fiyatı ile tr 100.000 TL çok iyimser kalıyor

• V2 alınır geçilir ya 2000 euro ne

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Üzerine eklenecek fahiş vergilerle bırak Türkiye'de ulaşılabilir olmasını, bir çok bölge ve ülke için bile çok yüksek fiyat.

• 1250 dolarlık çin lansman fiyatını görünce globalde 1450 dolar, Türkiye'de de 75bin tl civarında çıkar diye bekliyordum. Global fiyatı coştu resmen. Şuanda lansmana özel 300euro indirim ve yanında hediyeler var ama yine de çok pahalı. Bakalım Honor Türkiye'nin magic v3'ü getirecek vizyonu var mı? Getirirse ne kadara getirebilecek göreceğiz. Şuanda Z fold 6 eğitimci/öğrenci/iş ortağı indirimi ile 76bin tl'ye geliyor. Eğer honor magic v3 bu fiyata gelirse alırım. Yoksa ZFold'un slim edition'ını bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsugayu -- 6 Eylül 2024; 15:20:20 >
  • Aynı fiyata Huawei Mate XT alınır, ona da 2000 $ olacak deniliyordu.

• tsugayu T kullanıcısına yanıt

adam 100 tane bile satamayacağı ürünü neden getirsin ?

• Taşıt kredisi anca paklar bunu :) :) :)

• 8g4 çıkacakken 8g3 nedir...

Benim için telefonda işlemci BAŞTA gelir.

• tsugayu T kullanıcısına yanıt

Yerinizde olsam magic V2 alırdım. Şu anda Vatan'da gece indirimiyle 57k fiyatı var. Marka V2 için 400000 kere katlamaya dayanıklı diyor. Her gün 100 kere açılsa 10 yıllık bir kullanım ömrü sunar. Belki bu biraz abartı ancak Honor'un katlanabilir cihazları gerçekten iyi. Magic v3'ün olayı çok başka bir şey tabi orası ayrı ama cidden pahalı çıkmış. Ülkemize gelse bile fiyatını kestirmek veya bir aralığa oturtmak zor. Diğer taraftan Z Fold slim versiyonun batarya olarak çok zayıf olacağını düşünüyorum. Ayrıca Samsung, ince, hafif ve taşınabilir cihazlar üretmede Honor kadar başarılı değil. Örneğin; Z Fold 6 slim'in katlanmış halinin kalınlığı, magic V2 ile aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Geçen bahsettim demediklerini bırakmadılar :))

Snapdragon en yeni işlemcisini tanıttıktan sonra fold ve flip serileri çıkması lazım. En pahalı en gösterişli telefonları demode olacak işlemci ile 1500-2000 euro paralara satmak çok mantıklı değil.

• Bu konuyu bir başka arkadaşla konuştuk burada, kendisi mantıklı bir açıklama yaptı, ben de eyvallah dedim.

Açıklama şu idi: Katlanır telefonlar henüz amiral gemisi ürünler değil, hala daha deneysel (experimental) olarak bakılan ürünlermiş. Dolayısıyla en son en güncel donanımdan ziyade kendi ürün sınıfında olan mevcut donanımı kullanıyorlarmış.

Ama açıkçası bana kalsa bi 2 ay veya max 3 ay bekleyip o senenin en yeni işlemcisi ile çıkartılsalar alayül ala olur. (yeni işlemciler genelde ekim ayı civarında çıkıyor)

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Globalde satılan cihazlar. Satışa çıkıp tüm dünyada son kullanıcıyla buluşan cihazların deneysellik özelliğinin kaldığını düşünmüyorum. Artık deneysellik kısmını geçmiştir. Samsun fold 6 diğerleri fold 3 olarak kaç yıldır satışa sunuyor. Kaçıncı nesilleri oldu artık.

Yılbaşında katlanır telefonları yeni işlemciler ile tanıtsalar ve yaz aylarında düz amiral gemisi telefonlarını tanıtsalar daha mantıklı olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.