Şimdi Ara

HONOR MAGIC 8 PRO [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
38
Favori
16.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten agresif ve Süpriz bir fiyat ile gelecek ise 59999TL olmalıdır. Piyasayı yerinden oynatır sansasyonel olur. Yanında hediye filan istemiyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

kesinlike haklısın şarj aleti ve büyük bataryalı versiyonu 59999tl den versin ondan sen satışlara bak.12gb olanı verse bile olur zaten. air de 49dan gelsin ağzına yüzüne çok bile. batarya ve kalınlık hariç s25 ile aynı sayılır cihaz. öyle ekstra bi cihaz değil zaten. herifler çok basit çok rahat üretiyor cihazları. 4 android versiyonu versin ben bu fiyata tamamım

Tabii ki model konusunda haklısınız; ancak Honor’un Avrupa’ya 12/512 modelini getirmesinin temel sebebinin yine fiyat olduğunu düşünüyorum. Kaldı ki bu cihaz Avrupa’da 1300 € etiketle satılıp “200 € indirim çeki + hediyeler” ile sözde 1100 €’ya alınabiliyor havası yaratılıyor. Üstüne Çin versiyonuna kıyasla eksikleri de cabası. Oppo’nun yaptığı ise net bir şekilde şunu kanıtladı: İstenildiğinde bataryadan feragat etmeden de satış yapılabiliyormuş.

12/512 model Çin’de vergisiz 760 $’a satılırken bu rakam euro bazında yaklaşık 650 € ediyor. Yani düz hesapla firma cihazı Avrupa’da neredeyse iki katı fiyata satıyor. Sonra da “bakın indirim kodu verdik, hediyeler ekledik” diye durumu güzelliyorlar. Oysa bunların tamamı zaten en baştan fiyata temiz şekilde yedirilmiş şeyler.

Ayrıca 760 $ vergisiz satış fiyatı diyoruz ama ortada telefonun gerçek maliyetini hesaplayan bağımsız bir çalışma yok. iPhone 17 Pro Max’in maliyetinin 400–500 $ civarında olduğu araştırmaları var, Honor’un maliyetinin kim bilir kaç dolar olduğunu tahmin etmek zor.

16/512 model Çin’de 890 $ iken Avrupa’da ya da Türkiye’de satılması bana pek olası gelmiyor. Çünkü diğer ülkelerde bizimki gibi ağır vergilendirme ve geçim zorluğu yok. Fiyat yükseldikçe de “Bu paraya niye bunu alayım, iPhone alırım” düşüncesi daha baskın hâle geliyor.

16/1 TB model ise 965 $ seviyesinde; vergiler düşünce yaklaşık 860 $ ediyor. Bu da düz hesapla fiyatın 76 bin TL’den başlaması demek. Tabii ne olacağını kimse kesin bilemez, artık şubatı bekleyip göreceğiz. Ama bu noktada size katılıyorum: Honor, güncelleme rezilliğinden sonra benim gözümde bitmiş bir marka.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

Katar,Arabistan vb satışta cihaz.Güzel haber cihaz fiyatları avrupaya göre daha uygun ve 16/1GB versiyonuda var.

Hediyeler daha az fiyat daha uygun.Bizde isterse 59999 satabilir bu şartlarda.

benim için psikolojik sınır 60-65 bin tl arası. fazlası olursa almayı düşünmüyorum. ama bu fiyatlarda da çıkması zor gibime geliyor ama.. hayırlısı. hediye olarakda bana şarj aletini verseler yeterli.

Ben de bu fiyatlara gelir ise hemen sipariş vereceğim ama daha üstü düşündürür beni açıkçası.

60bin iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_akcay -- 21 Ocak 2026; 20:8:44 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

700 Euro gelirse 72690

750 Euro gelirse 77830

800 Euro gelirse 83075

Daha üstü ve altı olmaz diye hesaplamadım.Euro kuru 51 kabul ettim.Bold yazdığım yere oturacak gibi bu hesapla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 21 Ocak 2026; 21:11:16 >

Oppo yurt dışında 200Euro/Pound pahalı satılıyor Honordan.Bizde vergi vs derken 20-22k fark eder.

Şu şartlarda 70 normal fiyatı olmalı ekstra indirim ile 60-65 pek hayal değil.

Hatta ben 80-85k bekliyorum,Air de satişa cikabilir eğer 75k gelirse onun fiyati olur..

60-65 zor gibi ama yılın ortasından itibaren o fiyatlara gerileyebilir fakat 80 fazla. 70-73 arası bir fiyat güçlü ihtimal gibi duruyor. 7 pro da 58-60k lardan çıkmıştı galiba ama yanında tablet hediyesi falan vardı şuan 52-54 bandında geziyor bu paralara diğer markaların orta üst segmentleri alınıyor. Honor TR ye güzel fiyatlar getiriyor global fiyatına göre 80k evet ama buraya daha altında gelmesi muhtemel çok sürpriz olursa en kötü lansman fiyatı 64.999 tl falan olur ama tahminim 69.999

Honor yetkilisi çok agresif fiyat dediği için bu fiyatları konuşmaya başladık en başta benimde beklentim 70-80 arası 80 e daha yakın olur gibi düşünüyordum.

Agresif 80-85 değildir herhalde artık :) O fiyatalara konuyu takip edenlerin %90 almaz zaten.Market analizini umarım doğru yaparlar.

Hatta Samet 80 bin olur mu diye sorduğunda sürpriz olsun ama çok agresif fiyat olacak deyince bende 75 in altını düşünmeye başladım hatta lansman biterse hediyesi ıvırı zıvırı aradan çıkarınca fiyat 70 in altına iner gibi geliyor

• Az önce Honor Malezya sayfasına baktım örnek olarak önce Honor 400 Pro modeline baktım Türk lirasıyla 25.715 TL ye denk geliyor Magic 8 Pro ise 12/512 versiyonu 49.257, 16/1 TB versiyonu 55.728 TL ye denk geliyor. Bu şekilde kıyaslarsak bizde Honor 400 Pro şuan 36 bin TL o halde aynı mantıkla ve Honor un TR ye özel fiyatlandırmasıyla M8 Pro 70k nın altında olması hatta 65 e gelmesi bile beklenebilir. Tabi ülkelerin vergilendirme sistemleri vs farklı olabilir ama düz mantık yürüttüm sadece umarım hayal kırıklığına uğramayız.

Vatan gece indirimi vs yapıyor yine bir şekilde 60-65 arasına alabiliriz 70 çıkarsa.Honor 400 ve 400 pro da yaptığı gibi bir çılgınlık yaparsa tüm fiyatlar olası.

Kesinlikle öyle. 90 bin bandında gezen Oppo Find X9 Pro iki gece önce vatanda 82.999 a düşmüştü dün gecede 79.999 a düştü. Honor da hepsiburada da güzel indirimler olmalı 70+ müşteri kaybederler aksi takdirde millet Oppo yada yada Vivo ya yürür Samsung her zamanki gibi sürünecek zaten işleri zor ama iyi fiyat gelirse millet düz 26 yada 26 plus alacağına magic 8 pro alır bakar keyfine

Aslında güncelleme olayına Hüseyin Kaan Karaca açıklık getirdi biz 7 Pro nun lansmanında Türkiye ye 3 yıl olduğunu belirtmiştik bunun sebebide Türkiye ye daha uygun fiyatlı sunabilmek diye. Tabi sonrasında gelen tüketici tepkileri üzerine yeni çıkardıkları Magic 8 lite modeline 6 yıl garantisi veriyorlar muhtemelen M8 Pro dada 6 yıl olacak

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.