Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.942
Cevap
191
Favori
603.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
25 oy
Giriş

Bende hiç reklam yok sizde nerede çıkıyor?

Tarayıcıda çıkıyor temalar da çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum, tema uygulaması içerisinde reklam görmüştüm. Nextdns kullanıyorum ve dns üzerinden reklam engelleme hizmetini aktif ettim. Size de tavsiye ederim. Genel olarak birçok yerdeki reklamları azaltıyor/engelliyor.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Kamerayı güncellemelerle çok bozdular bir ara telefoto kamerasının sabitlemesi 100x de muazzamdı nokta haraket etmiyordu şimdi kaliteyi çok düşürdüler bence planlı eskitme olayını honor apple kadar iyi yapmaya başladı...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Şuan bu telefonu beğenme sebeplerim şebeke çekim gücü ve 4320 pwm göz koruma olayı yoksa bu konularda mağdur etmeyeceğini bilsem başka cihaza geçicem birde bataryasıda güncelleme ile birlikte kötü gitmeye başladı

Şebeke bazen saçmalıyor onun bir artısını göremedim daha. Pwm göz koruma olayını düşük parlaklıkta yapıyor gibi ve pil olarak aldığımdan beridir sınıfta kaldı. 9 pro nasıl olucak bakalım beğenmezsem honor markasına veda edicem.

Örnek:

Alıntı

metni:
    5G bağlantıyı sağlamama rağmen telefonum CA (Carrier aggregation) yapmıyor, yalnızca tek banta bağlanıyor. Türkiye'de VoNR kullanılmasına rağmen menüde bu seçenek görünmüyor. Türkiye 5G altyapısına tam uyumluluk güncellemesi ne zaman gelecek?
    Model Kodu: PTP-N49Bölge Kodu: C94 veya C185 yazın

Bu neden gerekli?

5G den daha iyi faydalanmak ve daha yüksek hız alabilmek için bu uyumluluk güncelleme gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 8 Ağustos 2026; 1:52:48 >

Honor mağazasında hangi uygulama günceleniyorsa hemen onun ayarlarına bakın ve raklamı kapatın çünkü her yerleşik uygulamaya reklam getirmeye başladılar.

Örneğin Honor Search uygulaması

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

• Merhaba değerli dostlarım, ne zamandır bu günü bekliyorum. Öncelikle bahsedeceğim konu Honor Magic7 pronun şarj döngüsü 250 olunca pil sağlığının%99'a düşmesi. Daha önce forumdaki arkadaylar bu konudan bahsettiklerinde buna çok şaşırmıştım ve benim telefonumun da pil döngüsü 250 olunca buraya yazacağımı belirtmiştim, ve şimdi o gün geldi. Şarj döngüm 250 oldu ve pil sağlığım da %99'a düştü. Bende bu durumun tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Telefonla ne oyun oynuyorum ne de telefonu yoruyorum. Klasik bir kullanıcıyım. Normalde talefonun pilini daha çok yoracak şekilde kullanan kişilerin pil sağlığı daha çabuk düşmesi gerekir. Sanırım honorda bu konuda öyle birşey yok. Yazılımsal olarak bunu böyle programlamışlar ve bu durum gerçeği göstermiyor. Benim pilimin performansında herhangi bir değişiklik de yok bu arada. Ben telefondan çok memnunum ama bu durum Honor'a karşı benim güvenimi kırdı, artık Honor çok güvendiğim bir marka değil. Ekran görüntülerini yazımın ekine ekliyorum. Bu konuda sizlerin de fikirlerini merak ediyorum, o değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.🙏🏻
    HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU]

• St22 kullanıcısına yanıt

Tahmin edilen oldu, Çin markası yine Çin işi yazılım meselesi.

255. döngüdeyim ve pil sağlığım hala %100 görünüyor. Yeniden başlattım yine aynı. Genelde pil sağlığı BMS'deki voltaj ve empedans üzerinden hesaplanır. Fakat şöyle bir gerçek var ki pil sağlığı hiçbir zaman pilin gerçek sağlığını ölçmez, sadece son kullanıcıya fikir verir. Pilin gerçek sağlığı BMS yazılım verilerini servis modunda okuyarak ortaya çıkar. Magic 7 Pro'da silikon karbon batarya var. Ayrıca birçok telefonda olmayan E2 çipi bataryanın sağlığını akıllı biçimde yönetiyor. Sırf döngü başına pil sağlığını hesaplıyor diye markayı yermek bana doğru gelmiyor. Sonuç olarak elindeki telefonun bataryası rakip telefonların bataryalarından ömür olarak çok daha uzun ve ekstra E2 çip ile pil sağlığının ai ile iyileştirilmesi benzersiz bir olay. Ayrıca hangi marka kusursuz ki? Bence Honor hala piyasayı tek başına domine eden bir marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 10 Ağustos 2026; 14:21:44 >

E2 çipi yalan demek için yalan olduğunu kanıtlamanız gerekiyor. Ben gerçek olduğunu kolay biçimde kanıtlayabilirim. Ayrıca aldığınız ekran süresi normal değil. Ben ileri seviye kullanıcı olduğum için android ve magicos telemetry parametrelerinin çoğunu kapatıp pil için özel ince ayar yaptım. Bu sayede 8.5 ila 9 saat rahat ekran süresi alabiliyorum. Ayrıca 48 saatte bir şarj ediyorum sadece rahatlıkla iki gün gidiyor pili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofem -- 10 Ağustos 2026; 14:24:16 >
    Benimde bir ara 8 9 saatlik ekran sürem vardı ama artık yok telefonda ekstra yaptığım bir şey de yok,yaptığınız ayarları paylaşırsanız sevinirim belki telefonuma bir yararı dokunur. Bu arada oyunlarda ciddi şekilde ısınma yaşıyorum sebebi nedir sizce sizlerde de oluyor mu ?

Teşekkür ederim

Ben hep 80/20 arası kullanıyorum, bir süre önce 99 a düştü sağlığı. Pilin kapasitesi yüksek ama ömrü hakkındaki bilginiz hatalı. Bu pillerin döngü sayısı Samsung pillerine göre bayağı az. Pil tam dolduğunda ne kadar akım kapasite aldığı ölçülebiliyor, 3. parti yazılım bile bunu yapabiliyor, servis modlarına gerek yok ama burada niyet önemli. Biz bu Çin niyetine tepki gösteriyoruz.

Pil döngüm 127

Pil sağlığı %100

Fotoğraf çekme sosyal medya ve normal telefon işlevini kullanıyorum.

Şarjım 3 gün kadar gidiyor.

2 günün altına hiç düşmedim.

Adımdan da belli, Emekliyim.

Telefondan memnunum.

• Arkadaşlar cihazı garantiye göndermiştim. Sanırım ekran değişecek parça bekleniyormuş. Ben de telefonsuz kalmamak adına iPhone 17 aldım bir daha Honor alacağımı sanmıyorum. Android auto’da bizi üzdü çok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.