Şimdi Ara

HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.976
Cevap
173
Favori
316.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir Vodafone kullanmıyorum ancak çok eskiden yaşadığım bir durumu anlatayım, günümüzde sorun bu mu bilemem.

Dokunmatik telefonların olmadığı zamanlarda hem Turkcell hem Vodafone hat kullanıyordum, anlamsız şekilde Vodafone'da şarjım hızlı bitiyordu ancak şöyle bir durum vardı şehir merkezinde en üst katta oturuyorum gelen sinyal seviyeleri çok yüksekti yani çekmediğinden hızlı bitmesi mümkün değil. Daha sonra telefonun sinyal seviyesini izleyebildiğim bir PC uygulaması yükledim ve biraz takip ettim. Turkcell'de en az 10 tane istasyondan sinyal alabiliyorum Vodafone'da da ancak Turkcell'de bir baza bağlıyken kolay kolay istasyon değişmiyordu. Vodafone da ise dakikada 3 tane istasyon değiştiriyordu. Sabit durmama rağmen sanki şehirler arası yolculuk yapıyormuşum gibi telefonu yoruyordu, sorunun kaynağının bu olduğunu düşündüm ve Vodafone'a durumu açıklayan bir kayıt oluşturdum ancak umursanmadı.

• espares kullanıcısına yanıt
    Sorunun kaynağı bence aynı şekilde devam ediyor hocam. Çünkü çekim yanıyla hiç üzmedi. Turkcell tarafıyla kıyas tuttuğumda da bir fark göremedim. Üst seviye bir seyir izledi ve o şekilde gidiyor ki açıkçası bu durumdan memnunum. Lakin iş dönüp dolaşıp aşırı tüketime geliyor ki işte en belirgin fark burada oluşuyor.Hani düşüşler o kadar belirgin ki görmemek imkansız. Resmen bataryayı içiyor. Yani söylediklerinizi birebir hala yaşıyorum hocam. Bu durum göz ardı edilemeyecek kadar önemli bence. Salt bana özgü değil ki diğer dostlarımızın da düşünmesi gerektiğinden yanayım. Her ucuz etin yahnisi yenmezmiş ki bu da bize bir ders olsun.
    İlginiz ve de alakanız adına çok teşekkür ederim hocam.
    Saygılarımla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolverine55 kullanıcısına yanıt

Bende aksini söyleyecektim

Vodafone de binanın asansörün de çeken şebeke

Türk Telekoma geçince çekmemeye başladı ayar felan mi yüklemek lazım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Telefonu alalı 2 ayı geçti. Kamera adasından ses geliyor. Normal ois sesinden gelir ya, onun bir iki gömlek üstü. Video ekledim çünkü videoda bile geliyor. Karşılaşan oldu mu böyle?

• tifobakteri T kullanıcısına yanıt

Telefoto kamerası boşta kalırsa diğerlerine göre daha büyük parça içerdiğinden daha fazla ses gelir, normal.

• Grambel34 G kullanıcısına yanıt

Baz istasyonları çoğunlukla farklı yerlerde oluyor. Sayıları aynı olsa bile biri A binasının üzerindenken diğeri B binasının üzerinde. Baz ile kullandığınız yer arasında ne kadar engel var bunu değerlendirmek lazım bu yüzden bir operatörün çektiği yerde diğerinin çekmemesi normal. Bazı konumlarda da tam tersi olmalı ama fark sürekli birinin üzerinde avantajlıysa ve sorun oluyorsa bu durumda o operatöre geçmek mantıklı olabilir. Asansörler tamamen metal olduğu için faraday kafesi gibidir bu yüzden içine sinyal almaması çok normal, asansör ile değerlendirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espares -- 24 Mayıs 2025; 8:23:13 >
  • Grambel34 G kullanıcısına yanıt

Bulunduğunuz bölgede tt çekim gücü az olabilir bu durumda turkcell önerebilirim. Tabi son karar sizin

• Arkadaşlar kendi orjinal siyah kılıfını satmak isteyen varsa alabilirim.

• espares kullanıcısına yanıt

Tam da telefoto çalıştırınca ses gidiyor, teşekkürler. Telefonu ilk aldığım zamanlar bu kadar kendini etiket eden ses yoktu ama o yüzden şaşırdım.

• Whatsapp'ın bildirim sistemi hiçbir zaman stabil olmadı.

Örneğin ben hiçbir marka ve model telefonumda gruplar için doğru düzgün bildirim alamadım.

Bildirim geliyor, ekranı açıyor hatta açılır pencere olarak bile sorunsuz ama bildirim sesi asla yok, asla olmadı.

Bu telefonda da aynı ancak sorun telefondan kaynaklı değil, mesela aynı sorunu S24 Ultra'da da yaşıyorum.

Ama ilginç bir şekilde aynı masada yanımda oturan ve aynı grupta olduğumuz arkadaşımda gram sorun yok.

Çöz çözebilirsen... :)

@stillfeelthepain

Genel anlamda uygulamaların arka planda çalışmasına, otomatik başlatılmasına izin verip pil optimizasyonundan hariç tutarsanız bildirim sorunu yok.

Ancak Huawei/Honor pil süresi uğruna agresif arka plan temizlemesiyle ünlü, bu yaklaşık P8 / Emui3 zamanından beri böyle.

O dönemler beyaz listeye, kara listeye uygulama ekleyip bildirim alacağız diye uğraşır dururduk. :)

Şimdiki ara yüzü o zamanlar ile kıyaslarsanız çok yol katedildi.

Ancak bu asla hiçbir uygulamada bildirim sorunu yaşamazsınız anlamına da gelmiyor.

@muko0

Bende de var ses kamera kapalıyken aşağı yukarı hızlı hareket edince ses geliyor herkeste var galiba Sağa sola ani yön değişiminde ses geliyor mu ? Kullananlar yorum yapabilir mi ?

• RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    Dikey formatta video kayıttayken aynı sesler geliyor mu ?

• swaarthy kullanıcısına yanıt

Evet geliyor anı sağ sol yapınca

Kameralar büyük olduğu için ois alanı fazlalığından ve eksenlerinden dolayı olabilir. Bende de Vivo X200 Pro var dikey formatta yukarı aşağı yapınca aynı ses geliyor.

• Valla bende telefonu kulağa yanaştırınca bile geliyor. Çok sallamaya gerek kalmadan da tık tık oynuyor. Telefotoyu 2x 3x açınca ses kesiliyor ama işte.

Bende de öle işin garip hiç düşmedi de sert bile bırakılmadı hasar aldı desem öyle bişey yok.

Bende aynı ses var ama kamera dediğiniz gibi aktif olunca ses kesiliyor. Demek ki normal bişey . Dron Gimball i gibi düşünüyorum ben çünkü 2 dronum var ikiside motorlu gimbal kullaniyor. Cihazları kapatınca saga sola sallaniyorlar tasirken . Ois sistemi de çok hassas bir teknoloji aslında ama daha yumuşak sesler duyacağımız şekilde askıya alma parçaları kullanmak performansa mi etki ediyordu acaba diye düşünüyorum

• Telefon yoğun kullanmiyorum ama şarj bir gün ancak yetiyor oda güç tasarrufunda

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine55

Bulunduğunuz bölgede tt çekim gücü az olabilir bu durumda turkcell önerebilirim. Tabi son karar sizin

bencede en zayıf operatör vodafone.

• 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.