HONOR MAGİC 7 PRO [ANA KONU] (19. sayfa)

-
-
İlk defa karşılaşıyorum bu durumla. Avrupa ve Çin cihazlarının kodunu bulmaya çalışıyorum ama bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vallahi benim kafamda karışık uzman birisi bir şey dese bizde anlayacağız da kendi sistem yazılımında 5850 yaziyor 2 APK yükledim onda da 5270 yazıyor gördüğünüz gibi hangisi doğru hangisine inanalım şaştım kaldım
Model kodu olan PTP-N49 için arama yaptığımda pil Honor'un global sitesinde 5850Mah olarak gözüküyor hocam. Benim yanlışım var demek ki, uygulamalar yanlış gösteriyor. Pil 5850Mah doğru, cihazda yazan kısım doğru kısaca.
Edit:
https://www.honor.com/global/phones/honor-magic7-pro/spec/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draqpit42 -- 17 Şubat 2025; 12:7:7 >
Hocam böyle bir şey olacağını düşünmüyorum koskoca marka akıl edemeyecek mi böyle Bir durumu? Lansmanı 5850 mah yapmazlardı ben bataryada sorun olduğunu düşünmüyorum. Önceki mesajlarda bir forumdaş bahsettiğiniz durumu açıklamıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Onu da yükleyip bakayım teşekkür ederim
-
Çin Modeli :PTP-AN10
Avrupa Modeli:PTP-N49
Aslında karışıklık tam olarak da burada. :)
Bu cihazın Çin, global ve Avrupa olarak üç farklı modeli olması gerekmiyor mu?
Ben de aynen sizin gibi Çin Modeli :PTP-AN10, Avrupa Modeli:PTP-N49 diye buldum.
Bu durumda PTP-N49 model 2 farklı pil kapasitesi ve aynı model koduna mı sahip?
Mesela İngiltere sitesi aynı model kodunu 5270mAh olarak listeliyor.
https://www.honor.com/uk/phones/honor-magic7-pro/spec/
https://www.honor.com/uk/support/phones/honor-magic7-pro/
Veya Almanya;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 17 Şubat 2025; 15:46:28 >
-
geçen hafta cuma günü vatandan aldım telefonu. 3 gündür kullanıyorum. s25+'a geçmiştim s23'ten bir hafta önce. fiyatlandırmayı beğenince deneyimlemek istedim. kutudan çıkan kılıfın biraz daha kaliteli olmasını beklerdim. magic 6 pro ya göre çerçevelerin mat olması ve kavisin azaltılması olumlu olmuş benim zevkime göre. 1000 mah fark olmasına rağmen s25+'a göre ekstra bir batarya performansı hissetmedim. yavaş şarj ederek deneyeceğim bu hafta. magic os one ui'a göre daha ham bir arayüz ama genel olarak beğeniyorum. genel toplamda fiyatının hakkını verebilen bir telefon bence.
-
-
Honor güzel işler yapmaya devam ediyor
Telefon uygulaması açıkçası bana yetersiz geldi. Açar açmaz herhangi bir arama butonu yok. Birini aratarak aramak için illa kişiler kısmına tıklamak gerekiyor.
Sesli asistan yardımıyla "son cevapsız çağrıyı ara" veya "x kişisini ara" desteği de yok sanırım veya ben beceremedim bilen var mı komutla işlem yaptırma desteğinin olup olmadığını?
-
S25 plus mi magic 7 pro mu sizce fotoğrafta ?
-
Uygulamadan açamayanlar tarayıcıda aç kısmından görebilirler
Dostlar kılıf tavsiyeniz var mı? İçinden çıkan kılıf gerçekten çok kötü. Elden kayıp düşmeye çok uygun bir kılıf maalesef.
-
Numara tuşlarıyla baş harflerinden arama oluyor, eski Nokia'lardaki gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X