Şimdi Ara

honor buff nasıl oluyo lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu honor buflar nasıl kazanılıyo bu %10 atac raiting filan bulları varya honor buf onlar nasıl oluyo yarıdm edermisiniz lütfen

• Academy sayesinde.Menzun ettiğin öğrencilerden honor point kazanırsın bu honor pointlerlede buff alırsın.
  • ben bunu sormuyorum o verdğin üst konulardada bulmadım benim sorduğum ahani moving speed %20 atack %5 filan yazıyo ya böle taç simgesi filan geliyo onlar nasıl oluyo
  • Honor Rank var storge'de orda belirli bir sırada olunca veriliyo o bufflar. Yani academy'den en çok mezun verenler alabiliyo.
  • saol teşekkür ederim arakadşaım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jandark02

saol teşekkür ederim arakadşaım

Önemli değil her zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki süresi ne kadar? her alışta puan gidiyor mu?
  • honor buffları serverda en çok honor puanına sahip 50 kişiye verilir hergün 00:00da değişir yani 50. kişide 309 honor var siz 310 honor puanı yaparsanız siz sıralamaya girersiniz buff sizde olur ve 309 puanı olan kişiden buff silinir.Sıralamanın mezun sayısı ile alakası yoktur honor puanıyla alakası vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

honor buffları serverda en çok honor puanına sahip 50 kişiye verilir hergün 00:00da değişir yani 50. kişide 309 honor var siz 310 honor puanı yaparsanız siz sıralamaya girersiniz buff sizde olur ve 309 puanı olan kişiden buff silinir.Sıralamanın mezun sayısı ile alakası yoktur honor puanıyla alakası vardır

başka bi açıklamaya gerek yok herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

honor buffları serverda en çok honor puanına sahip 50 kişiye verilir hergün 00:00da değişir yani 50. kişide 309 honor var siz 310 honor puanı yaparsanız siz sıralamaya girersiniz buff sizde olur ve 309 puanı olan kişiden buff silinir.Sıralamanın mezun sayısı ile alakası yoktur honor puanıyla alakası vardır

eminmisin mezun olarak olmasin 71 70 fln dior cünkü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.