Academy sayesinde.Menzun ettiğin öğrencilerden honor point kazanırsın bu honor pointlerlede buff alırsın.
ben bunu sormuyorum o verdğin üst konulardada bulmadım benim sorduğum ahani moving speed %20 atack %5 filan yazıyo ya böle taç simgesi filan geliyo onlar nasıl oluyo
Honor Rank var storge'de orda belirli bir sırada olunca veriliyo o bufflar. Yani academy'den en çok mezun verenler alabiliyo.
honor buffları serverda en çok honor puanına sahip 50 kişiye verilir hergün 00:00da değişir yani 50. kişide 309 honor var siz 310 honor puanı yaparsanız siz sıralamaya girersiniz buff sizde olur ve 309 puanı olan kişiden buff silinir.Sıralamanın mezun sayısı ile alakası yoktur honor puanıyla alakası vardır
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
honor buffları serverda en çok honor puanına sahip 50 kişiye verilir hergün 00:00da değişir yani 50. kişide 309 honor var siz 310 honor puanı yaparsanız siz sıralamaya girersiniz buff sizde olur ve 309 puanı olan kişiden buff silinir.Sıralamanın mezun sayısı ile alakası yoktur honor puanıyla alakası vardır
başka bi açıklamaya gerek yok herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
eminmisin mezun olarak olmasin 71 70 fln dior cünkü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme