Şimdi Ara

HONOR 8X ANAKONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
7
Favori
34.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9.1 kurdum ben de. Fark olarak, ana ekrandaki simgelerin yuvarlak yerine köşeli olduğunu gördüm. Biraz çirkin olmuş. Başka fark yok gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstagrama attığınız hikayelerde kasma sorunu oluyor mu?

Yeni telefon arıyorum da tercihlerimin arasında bu da var:)

• Hiçbir uygulamada kasma olmuyor, yalnız instegrama atılan hikaye ve resimlerde az da olsa kalitesi düşüyor nedense

• vlkn9034 V kullanıcısına yanıt
    İnstagram ın android için düzeltmediği bir durum.
    Mi note 3 kullanıyorum, hikayeye video atamıyorum çok kasıyor.

Çoğu androidde o kalite düşüklüğü var galiba, ios yalakalığı o da sanırım.

Ben uygun bi zamanda alayım bu telefonu o halde:)
    Teşekkürler

• Vodafone online mağazada kampanyalı görünüyor 168 tl 12 taksit toplam 2016 tl yapıyor alınır mı sizce? Şu an Xiaomi redmi 5 plus kullanıyorum kamerası memnun etmiyor ve az da olsa yavaşlama var

• quote:

Orijinalden alıntı: gezfotek

Vodafone online mağazada kampanyalı görünüyor 168 tl 12 taksit toplam 2016 tl yapıyor alınır mı sizce? Şu an Xiaomi redmi 5 plus kullanıyorum kamerası memnun etmiyor ve az da olsa yavaşlama var
    12 taksit fiyatı iyiymiş. 200 TL taksit farkı saysaniz 1800 tlye falan gelir. Peşin parası olan ve garanti sorun etmeyen için mi 9t öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HONOR 8X ANAKONU
    Yeni sipariş verdim, kullanan var mı, gerçi artık çok geç ama🙂

Merhaba, siparişiniz eliniz ulaştıysa şayet kılıfla koruyucundan memnun kaldınızmı?
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Kılıf sipariş vermedim, öne de arkayada ekran koruyucu taktım. Kılıf sevmiyorum ben, bu şekilde çok daha şık ve kullanışlı, telefonun çerçevesiz olduğunu ince olduğunu hissediyorsun. Ürün güzel yalnız microcase marka ismi mi bilmiyorum ama gelen ambalajın üzerinde microcase yazamıyodu başka Bi marka yazıyordu. Uygulaması biraz zor bana göre, en ufak bir toz, tüy bişey kalırsa ora kabarcık kalıyor. Geri kalan kabarcıklar bir günde kayboluyor. Kendi orijinal koruyucudan daha iyi hissiyatı, daha kaygan ve daha az İz bırakıyor. Ekranı nerdeyse kenarların sonuna kadar kaplıyor, çentik kısmı dahil, üst kısımda ahize, kamera, sensör için sadece üç delik var geri kalan her yeri kaplıyor. Arka kısımda aynı şekilde, kameraların olduğu yer elips şeklinde bütün olarak delik, iş ki kamera arasında yok sadece korkuyucu, geri kalan heyeri kaplıyor. Tek sıkıntı çabuk soyulduğu söylenen yan metal kısımlar, orası içinde aynı renk sticker kaplama alıp sadece yan kısımlarını yapıştırmak geldi aklıma ama o da biraz pahalıya kaçıyo, sırf yanları için 20 TL sticker almak..

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9034

Kılıf sipariş vermedim, öne de arkayada ekran koruyucu taktım. Kılıf sevmiyorum ben, bu şekilde çok daha şık ve kullanışlı, telefonun çerçevesiz olduğunu ince olduğunu hissediyorsun. Ürün güzel yalnız microcase marka ismi mi bilmiyorum ama gelen ambalajın üzerinde microcase yazamıyodu başka Bi marka yazıyordu. Uygulaması biraz zor bana göre, en ufak bir toz, tüy bişey kalırsa ora kabarcık kalıyor. Geri kalan kabarcıklar bir günde kayboluyor. Kendi orijinal koruyucudan daha iyi hissiyatı, daha kaygan ve daha az İz bırakıyor. Ekranı nerdeyse kenarların sonuna kadar kaplıyor, çentik kısmı dahil, üst kısımda ahize, kamera, sensör için sadece üç delik var geri kalan her yeri kaplıyor. Arka kısımda aynı şekilde, kameraların olduğu yer elips şeklinde bütün olarak delik, iş ki kamera arasında yok sadece korkuyucu, geri kalan heyeri kaplıyor. Tek sıkıntı çabuk soyulduğu söylenen yan metal kısımlar, orası içinde aynı renk sticker kaplama alıp sadece yan kısımlarını yapıştırmak geldi aklıma ama o da biraz pahalıya kaçıyo, sırf yanları için 20 TL sticker almak..
    Siparişini verdiğiniz ürünlerin linkini verebilirmisiniz?

n11.com'dan Huawei Honor 8X Full Ön Arka Kaplama Koruma Filmi seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    Huawei Honor 8x Full Ön Arka Kaplama Koruma Filmi - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-honor-8x-full-on-arka-kaplama-koruma-filmi-P360401143

• Link üstünde yazanları ben yazmadım, kopyala yapıştır yapınca kendi çıktı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9034

Link üstünde yazanları ben yazmadım, kopyala yapıştır yapınca kendi çıktı :)
    Tesekkur ederim. Favorilerime ekledim.
  • Arkadaşlar bu kılıfı kullanan varmı aramızda?
    www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    https://www.hepsiburada.com/cep-telefonu-kiliflari-c-16102
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

Arkadaşlar bu kılıfı kullanan varmı aramızda?
    https://www.hepsiburada.com/cep-telefonu-kiliflari-c-16102
    Ben kullanıyorum. Çok da memnunum. 2 ay oldu alalı, sorun yok. Düşme durumlarında sıfır hasar ile kurtardım bu kılıf sayesinde :)

Sağlam kılıf, memnunum ama hafif sarardı maalesef.
    Akıllıphone kendi sitesinden alın daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizGokhanTezcan

Ben kullanıyorum. Çok da memnunum. 2 ay oldu alalı, sorun yok. Düşme durumlarında sıfır hasar ile kurtardım bu kılıf sayesinde :)

Alıntıları Göster
    @DenizGokhanTezcan

Peki çok fazla kabalaştırıyor mu acaba?

@Arcanus66

Güvenilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 12 Eylül 2019; 8:11:0 >
    Her kılıf kadar kabaligi var. Zarif olduğunu söylemem, iyi koruyor telefonu.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.