Şimdi Ara

Honor 600 ve Honor 600 Pro Kullanıcıları (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
844
Cevap
36
Favori
44.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...21...3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayıs da hepsiburada üzerinden honor 600 aldım. Güncelleme halen yok 10.0.0.107 de duruyor denetleme yapıyorum cache siliyorum hala aynı. Benim gibi güncelleme gelmeyen var mı? Honor destek merkezini aradım onlarda çözemedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Gecenlerde güncelledim 155 oldu

Not: alali 1 hafta oldu

• Almayı düşünene uygun fiyattan verecegim 1 haftalik beyaz 600

• Selamlar herkese, honor 600 telefon aldım eşime, önceki telefonu samsung m34 idi, klavye olarak samsung klavyeye alışık, honorun google ya da Microsoft klavyesi yavaş geliyormuş, akıcı değilmiş, yazarken böyle sanki böyle harfler geriden geliyor gibi, boşluk bırakırken bile böyle harfler akmıyormuş falan, ekran yenileme hızını dinamikten yüksek e getirdim, acaba başka animasyon ayarı falan var mıdır? Ya da benzer sorunu yaşayan? Benim honor 400 ile de mesaj yazarken klavyeme laf ediyordu, yazılmıyor diye, çözemedim sorunu, samsung klavye de yüklenmiyor cihaza, ya da aynı akıcılıkta bir klavye bilen varsa playstore dan indireyim?
    Teşekkürler

Aynını ben de yaşadım, bir çözüm bulamayıp olana alışmaya çalıştım, görmezden geliyorum ama cidden Samsung'dan çok geride bir deneyim var klavye akılıcığında. Yanlış yazıyorum, yavaş tepki veriyor vs vs.

• NietzscheFriedrich N kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaşıyormuş, ekran yenileme hızını dinamikten 120hz düze çekince bir tık iyileşmiş, o zaman sorun animasyon geçişlerinde sanırım, biri honor 400 de benzer ayar yapmıştı, acaba honor 600 de de yapan var mıdır acaba? Ona göre kendim kurcalayıp çözmeye çalışacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0.70 dolar artık ai video yapmak

• şöyle bir sorun oluyor. herhangi bir uygulamadan bildirim geliyor. bildirim çubuğunda 1 dk civarı duruyor, daha bildirime bakamadan kendi kendine kayboluyor. bunun bi ayarı mı var sizlerde de böyle mi

bütçeniz ne kadar?

30 üzerine çıkmayı düşünmüyorum, şuan samsung var a54. beyaz renkli olan hoşuma gitti

Samsung A54 kullandığınıza göre, en az 2023 yılından beri kullandığınızı varsayıyorum.

Android dünyasında 'Samsung' ve 'diğerleri' var.

Yazılım olarak Samsung, kıyaslanamayacak düzeyde diğerlerinin çok ilerisinde.

3 yıl gibi uzun süre Samsung yazılım konforunun ardından diğerleri kategorisine geçtiğinizde tatmin olmadığınız, mutlu olmadığınız noktalar olacaktır.

Fakat donanım olarak diğerleri, Samsung'u ciddi şekilde geçmiş durumda.

Uzun batarya süreleri, hızlı şarj süreleri, çok kaliteli fotoğraf ve videolar çekmek gibi.

Hayatınızda değişikliği pek sevmiyorsanız Samsung konforunun ardından diğerlerine alışmak hayli zaman alabilir, yarı yoldan döne de bilirsiniz.

Değişikliğe kolay uyum sağlıyorsanız diğerlerine alışmanız daha kısa sürebilir, mutlu da olabiliriniz.

Samsung'un S2, W, Note 2, S10e, A54, S23 gibi birçok modelini uzun yıllar kulandım, son 2 yıldır da Honor 200, Honor 400, Realme 12 Pro Plus, Oppo Reno 15 Pro kullandım.

Şu anda Vivo X300 kullanıyorum, aksilik olmazsa 5 yıllık güncelleme süresi bitene kadar da kullanmayı planlıyorum.

Vivo X300 almasaydım Honor 600 Pro alacaktım.

Birçok eleştiriye rağmen Honor 600 modelleri denemeye değer.

6 yıllık güncelleme garantisi de bence tercih etme nedeni.

Bence fiyatlar yükselme eğilimine girmeden satın alın ve keyfini çıkarın.

Fakat 'ömrünün sonuna artık sadece bir markanın telefon modellerini kullanacaksın' deseler düşünmeden Samsung'u seçerim.

O da tamamen yazılımı ve marka güvenilirliği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodosumtuttu -- 17 Ağustos 2026; 22:21:59 >

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt

Detaylı cevap için teşekkür ederim Samsung A54ten memnunum. bu zamana kadar sıkıntısız götürdü ve sadece bugün bataryasını

değiştirttim. kamerası tatmin etti. hatta iki üç sene daha götürür beni istersem. ama dediğiniz gibi donanım özelliklerinde geride kalmaya başladığını

hissediyorum. Özellikle de kamera konusunda, Honor 600 mağazada denedikten sonra değişim zamanının geldiği hissini verdi.

Dediğiniz gibi Samsung yazılımsal konuda daha iyi olduğu doğrudur. Ama bu bütçede ve kalibrede alabileceğim, biraz daha pahallı olarak Samsung

25FE olacak. O da kasası A54 ile hemen hemen aynı. Yani o telefonu alsam sanki fiziken bir değişim hissetmeyecekmişim gibi geliyor.

Tablette google desteği olmamasına ragmen huawei kullananıyorum. bence telefonda Honor farklı hissettirmez.

Ben doğru örnek miyim emin değilim. Amiral gemisi telefonlar kullanmayı seviyorum. Hep 2 telefon kullanırım. 1.si genelde apple olur. Honor 600 ü denemek için aldım şuan 3.telefonum ama ana telefon olarak bir süre denemeye karar vermiştim. Beklenti çok önemli, bu telefon kesinlikle amiral gemisi seviyesinde akıcılığa uzak. Geçişler daha iyi telefon görmeyen birini ancak tatmin eder.

Ancak cihazın hakkını yememek lazım fiyatının çok üstünde özellikleri var:
    * Ekran çerçeveleri çok ince
    * Ekran çok kaliteli hissettiriyor.
    * Telefon aşırı compact ve hafif
    * Ana kamerası fiyatına göre iyi.

Ancak yine sırf meraktan yine bir süredir denediğim poco x8 pro max bana kamera hariç bu cihazdan çok daha iyi bir deneyime sâhip gibi geldi. Onun fiyatı da benzer seviyelerde.

Yani 1 telefonu olacak biri için daha komple bir cihaz bence.

8gb ram bu cihazın bence en büyük handikapı cihaz sürekli ram boşaltmaya çalışıyor gibi hareket ediyor özellikle bazı uygulamalar sürekli baştan yükleniyor gibi.

Ama günün sonunda ben küçük telefon istiyorum apple kullanıcısı gibi, temel özellikler önemli diyen biri için tr garantili cihaz almak isteyenler için güzel cihaz. Ben olsam samsunga falan girmem samsung giriş seviyesi çöp tasarımlar asla premium hissettirmiyor.

Bu mesajı Honor 600'den atıyorum.

• çok uzun zamandan beri samsung kullanıyorum s serisini nerdeyse çıktığından beri yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi yazılım konusunda samsungun uı arayüzü andorid in vakkosu ama en pahalı cihazı alıyorsun kısıtlı kullanmak insanın canını sıkıyor mobil veriyi kapat ekran hz düşür v.s akşama eve zor yetişiyorsun mayıs ayında honor 600 pro aldım cihazı hiçbir özelliğini kısıtlamadan yüzde seksen ile evden çıkıyorum akşama çok kulanmışsam yüzde 40 daha az kulanmışsam yüzde 50 ile eve gelmek de bi konfor en azından şarj sorunu benim için bitti yoksa daha uzun süre dışarıda kalacaksan en azından kafanda yeticek yetmiyecek sorunu yok ayrıca telefon kompak cebinde rahatsız etmiyor şimdi düşünüyorum tekrar samsung a geçeyimmi diye samsung pil ve küçük cihaz yapmadığı sürece yazılım artısına rağmen geçmiyicem gibi bakarsın s 27 de bu şarj ve küçültme konusunda yeniliğe giderse geçilir 5 yıldır aynı kamera aynı konsep bu durumlar da samsung ta insanın canını sıkıyor

• 
Sayfa: önceki 1...21...3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.