Bildirim
Honor 600 ve Honor 600 Pro Kullanıcıları (41. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Güney Kıbrıs merkezli bir şirketin uygulamasına yönetici seviyesinde sistem erişimi vermek ne derece doğru Erhan Abi :)?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
menşei Kıbrıs olsa da kurucuları yazılımcıları mühendisleri rus kökenli. konu uzar gider en ufak bir açıklarında küresel olarak biterler aksi halde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rakı -
Rus mu, alternatif yok mu Abi? Rus yazılımcılar pek de güven vermiyor. Arka planda yaptıklarını da bir tek kendileri biliyor bence...
Doğru :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Genshin Impact
Ben en son bu oyunu Snapdragon 865 li cihazım varken oynamıştım,
Dün 600 Pro'ya full olan seçeneği ile indirip denemek istedim. toplam 50 gb fln yükleme yaptı.
Yahu tüm ayarları en yükseğe maximuma aldım, normal yüksek olan değil bütün grafik ayarları en yüksek seçili ve 60fps de vs.
8 Elite resmen oyunun içinden geçiyor. saatlerce 40 - 80 arası oynuyorum, pili hızlı düşmüyor, ısınmıyor, en kalabalık sahnelerde bile fps düşmüyor,lag olmuyor, azıcık bile shuttering olmuyor.
Sanki clash royale oynuyorum.
İlk defa şu oyundan adam gibi zevk aldım. Harbiden bu Chipset ile bu tel bebek gibi olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 2 Ağustos 2026; 22:27:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rakı -
22:30 ile 23:46 arası genshin i açtım pil yüz 80 idi yüzde 66 oldu.
yani 1 saat 15 dakika genshin de yüzde 14 bitti
araçta android oto bağlıyken bizim honorun müzik oynatıcısını görmüyor araç. bu konuda sorun yaşatmayan tavsiye ettiğiniz müzik oynatıcı var mı mümkünse ücretsiz
Yaw bana hala güncelleme gelmedi sana geldi mi temmuz ?
İçmiş mübarek
Honor 600 pro ile samsung s26 arasinda git gel yapiyorum.
Yazi turaya gidiyor secimim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düz s26 alacaksanız 600 pro alın geçin.
S26'ya baktığımda; yıllardır aynı kamera paketi, rakiplerine göre düşük batarya, süper yavaş şarj ve adı çıkmış Exynos işlemcisini görüyorum. Exynos her ne kadar ilerletilmeye çalışılsa da; neticede her daim Snapdragon rakiplerinin gerisinde kalmıştır, daha hızlı eskimeye mahkum olmuştur, bataryası daha çabuk bitmiştir, termal yönetimi daha kötü olduğundan hep daha fazla ısınmıştır. Fiyatı resmi güvenilir satıcıları baz alırsak 60k. Açıkçası ben bu özelliklere şu parayı vermem.
genshin için en yüksek ayarlarda o değerler çok iyi yine
Bana da gelmedi hatta öyle bir güncelleme olduğunu senden öğrendim şimdi.
Google play güncellemesi Kasım 2025 duruyor güncelleme yapıyor yeniden başladığında değişmiyor bu sorunu çözebilen var mı?
600 pro fiyatları daha düşmez mi 55 altını görmüyor bir ara 47 bine düşmüş ama çok kısa süre
47bine kalıcı olarak hic düşmedi anlık düşüş onlar. Dolarda bir ziplama olmazsa o fiyatları yine arada görebilir surekli takipte kalmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ BU ATEŞ ÜFLEYEREK SÖNMEZ
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt