Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AsoBey Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.690
Cevap
186
Favori
424.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet aynen hocam, tıklayarak ekran kapatma olmalıydı, bir widget le veya sağ üst köşeden aşağı kaydırılan araçlar menüsüne koysalar da olurdu.

hep beraber honor a geri bildirim bırakırsak yaparlar kanaatindeyim.

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

Bunun olması için LG ye patent ücreti ödemesi gerekiyor

Bu arada çift tıklama ekran açma -kapama olayı Samsung A34 de var .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Şuan hemen hemen tüm cihazlarda varsayılan olarak geliyor hocam. Hatta 3r parti launcherlerde bile var ve olması çok kolaylık sağlıyor.
    Birde bunu ilk yapan Nokia Lumia cihazlarında sunmuştu LG ondan sonra yaptı diye hatırlıyorum ama patent kimdedir fikrim yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tanercskn kullanıcısına yanıt

ben bu tarz durumlarda 3.parti uygulamalardan hoşlanmıyorum hocam

Telefonda orjinal bir şekilde olacak .

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Aynı düşüncedeyim sadece bilgi amaçlı söyledim.

• Realme 8 Cihazımda Bile Var Çift Dokunma İle Aç&Kapa İlginç.

• 200 ile 200 pro arasında kamera farkı varmı pro 29 bin düz 20 bün hangisini tavsiyesi edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal muhtemelen. Açma var kapatma yok zor bir şey değil aslında ama yapmıyorlar

• Telefonu ilk kurduğumda şarj hızlı bitiyordu ama hem 2 haftalık kullanım hem de son güncelleme sonrası mobil, WiFi karışık 8 saat civarı ekran süresi veriyor. Pil için merak eden arkadaşların haberi olsun. Benim gibi çift hat kullananlar şansa fark ettiğim bir bilgi vereyim. Telefon uygulamasında ikinci hatla aramak için arama tuşuna uzun basıp sağa veya sola çekince diğer hatla aramaya geçiyor.

• samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Konuşma sırasında diğer hatta aktif mi? Mesela diğer hatta mesaj geliyor mu?

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

widget'ların içinde ekran kapatma için kendi dahili screen lock olayı var hocam. bunu ana ekrana ekleyip kullanabilirsiniz, bende bu şekilde kullanıyorum. ana ekran->cards->classic widgets altında mevcut.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Eylül 2024; 20:50:35 >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    👍

• ertandu E kullanıcısına yanıt

kamera olarak az bi fark var, tamam işlemci, kablosuz şarj vs. bazı, farklarda var ama aradaki 10bin fiyat farkına bence değmez. düz model Honor 200 fiyat-performans olarak daha iyi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Eylül 2024; 14:21:37 >
  • Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, güneş altında parlaklık kısma sorunu harici en ufak problem yaşamadım. Genel paket olarak 20K bandında alabileceğiniz tek seçenek, alternatifi yok. Ne kasma, ne takılma, ne saçma sapan yazılımsal hatalar en ufak bir şikayetim olmadı. Alacak arkadaşlar sadece tasarım kişiye özel bir mevzu olduğundan mağazada deneyip hoşlarına giderse alsınlar.

• ertandu E kullanıcısına yanıt

düz modeli kullanıyorum ama bence aradaki farka değecek farklar mevcut. 29 bin şuan pro için alınacak fiyat.

• honor türkiyenin fiyat politikası dalga geçen cinsten, ürün yeni çıkarken 40k'dan listelediler 4k sepette lansmana özel diye müşteriyi kandırdılar.. millet aldı bir baktı birden 32k'ya düştü.. sonra tekrar 33k ya çıktı falan.. şimdi de 30k ya düştü..

hatta bende 36k'ya bir daha bulamam diye alacaktım sonrasında vazgeçtim..

benzer şey honor magic 6 pro için de geçerli.. ürünün fiyatı şimdi 50.7k'ya kadar düştü..

kur yükseldikçe fiyatlar düşüyor, ilginç bir şekilde; honor türkiye'nin dengesiz bir fiyatlandırma politikası var.. .

• quote:

Orijinalden alıntı: AsoBey

düz modeli kullanıyorum ama bence aradaki farka değecek farklar mevcut. 29 bin şuan pro için alınacak fiyat.

30k değil mi her yerde ben 29a göremedim?

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

merhaba,

hocam,honor 200 için konuşuyoruz değil mi ? pro da farklı olabilir, bendeki düz 200.

ayarlar altında "ana ekran ayarları" diye bir menü yok, "başlangıç ekranı ve stil" var.

"ayarlar > başlangıç ekranı ve stil > başlangıç ekranı ayarları" altında "cards (kartlar)" diye bir menü bulamadım,

tam yolu yazmanız mümkün müdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Eylül 2024; 16:48:31 >
  • Rather_34 R kullanıcısına yanıt
    Hayır, diğer telefonlarda da gelmiyordu

• Sürekli açık ekranı kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, ekran sürekli açık kalıyormu, ekranı kapadıktan bir süre sonra kapanıyor mu

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.