Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
9.251
Cevap
181
Favori
461.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    168 hocam. Düz 200
    Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler herhalde birkaç güne gelir bizede

• Orijinal hızlı şarj kablosunu nereden temin edebilirim?

• Arkadaşlar bana tam ekran oturan ekran koruyucu lazım dokunmatik hassasiyetini bozmayacak tavsiyeniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da güncelleme gelmemiş. Son güncelleme de kamera da iyileşme varmı?

• sakkin kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla güncellemeler bu telefonu kötü hale getirmiş hocam, kullanıcı yorumları o yönde. Bence kutudan çıktığı halde kullanın

• Güncellemeleri yaptım.Bende herhangi bir sorun yok.

• Merhabalar, bu cihazın ekran yenileme hızını sabit 90hz yapmanın yolu var mı?

Adb, shizuku denedim ama bir türlü olmadı. İlla root mu atmak lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sabah güncelleme geldi optimizasyon 2-3 gün sürer diyor acele karar vermeyin.

• honor 200 var. 9.0.0.167 hala.

• Honor cihazlarda ilginç bir durum var.

Türkiyeye tek elden geliyor, ama cihazlar aynı değil.

Yazılımların bazı yerlerinde farklılıklar var. Güncellenen sürüm numaraları aynı değil. Bazı cihazlara .167 gelmişken bazı cihazlarda .168 var.

Magic 7 Pro forumunda bir ekran fotosu atıldı.

Pil ayarları kısmında fark var. Bir cihazda daha fazla ayar varken diğerinde daha az ayar var ki ikisi de türkiye garantili, HB'dan alınmış cihazlar.

• isoomail kullanıcısına yanıt

168 sürümü diğerlerine de gelir ileride. Bu durum sadece honorda yok diğer markalarda da var. Ben samsungda da buna benzer bişeye denk gelmiştim. Nedense telefon firmaları bütün cihazlara aynı anda göndermiyor güncellemeyi. Belki bi sayı sınırı falan vardır tam bilmiyorum. Magic7 prodaki durum ise yine güncellemeyle alakalıdir. O iki cihaz aynı sürümde değildir. Güncellemeyle birlikte yeni seçenekler eklendiği ya da çıkarıldığı olabiliyor.

• isoomail kullanıcısına yanıt

Yapay zeka şöyle dedi: "Telefon üreticileri ve operatörler, güncellemeleri genellikle aşama aşama (staged rollout) yayınlar. Bu, güncellemeyi ilk başta küçük bir kullanıcı grubuna göndermek anlamına gelir. Bu grubun geri bildirimleri ve olası sorunlar dikkatle izlenir. Eğer her şey yolundaysa, güncelleme daha geniş bir kitleye yayılır."

• Güncelleme ile gelen yapay zeka görüntü destekleri çok iyi çalışıyor diyebilirim. İlk resimler ai ikinciler orjinal.
    telefondan ekran görüntüsü alınmış çözünürlük kötü. görüntü iyileştirme nesne kaldırma görsel genişletme yaptım. Yüksek çözünürlüklü fotoğraflarda çok daha fazla başarılı sonuçlar çıkıyor.
    Bu haliyle Samsung s25 ultra yapay zekası ile yarışır mı bilemem ama ben memnun kaldım. Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 19 Temmuz 2025; 22:4:55 >

• 200 pro yu 400 pro ile kıyaslayan oldumu 400 pro düşünüyorum ama 200 pro aklımı kurcalıyor yine, aradaki fark önemli değil ama kamera 400 pro nün daha iyi denebilirmi dxo mark ta 400 un puani var ama 400 pro puanlanmamis
    Kullanan ve canlı karşılaştırabilin varsa yorumlayabilirmi
    İyi günler herkese

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Tabi ki 400pro. Bir çok üstün yanı var. Arada ki farka değer bence. Bende 200pro var 400 ilk çıktığı gün aklımı çelmişti. Ama ben olsam ikinci el magic 7 pro alırdım.

m.gsmarena.com
    Compare Honor 200 Pro vs. Honor 400 Pro - GSMArena.com
    https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13049&idPhone2=13798

m.gsmarena.com
    Compare Honor 400 Pro vs. Honor Magic7 Pro - GSMArena.com
    https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13798&idPhone2=13480

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 22 Temmuz 2025; 4:43:37 >

• Sırf kamerası iyi diye Honor 200 almayı düşünüyorum ama video çekerken takılma, normal kullanımda menüde kasma vs yorumlar okudum. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 22 Temmuz 2025; 12:19:15 >
  • simerkan kullanıcısına yanıt

Hovcam taksitle almayı düşünüyorum 400 pro ya vade farkı da almadifinicin daha uygun gibi yoksa tabiki ama bu şekilde üst limit Yok ,her zaman daha iyisi olacak👍

• simerkan kullanıcısına yanıt
    Ben düz 200 kullanıyorum.
    Honor ailesinden bir cihaz daha alsam Magic Pro Serisi isterim. 2. El temiz bir Magic 7 pro, veya yeni çıkacak Magic 8 Pro olabilir. Ara modelleri hiç düşünmüyorum. 200 işimi görüyor.

• paxal kullanıcısına yanıt

Valla benim kamerayla işim az ama ben de o insanların dediklerini anlamıyorum. Ne takılma var benim 200 Pro'da, ne kasılma (en başından beri)..

• 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.