< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (214. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Muhtemelen var ama hocam ucretli program 1 hafta free veriyor. Guzele benziyorda para veremem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düz 200 mü prosumu kardeş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende öyle bir sıkıntı yok iki haftaya yakın olacak. nasıl oluyor bu sıkıntı anlamış değilim. kafamda deli sorular
-
200 pro da Hdr10 ve Dolby vision desteği var mı?
Netflix ayarlarında söyle diyor
HDR Özellikleri: HDR 10 - HEVC
Evet yapıyor,
şu numaradan mesaj gelirse ön kamerayı aç bir kere resim çek şu kişiye whatsapp ile gönderme yapabilir
evin konumu işaretlerseniz akşam eve geldiğinizde mobil veri kapatıp wifi ye bağlanıp müzik açabilir veya başka bir şeyler
x numara aradığında şu işlemi yap diyebilirsiniz
telefon kilidini açma işlemi başarısız olursa ön kamerayı aç resim çek şuraya mail at, konumunu şarj durumunu şu adrese mail at gibi şeyler yapabiliyor
ben kullanırken ücretsizdi, tek sınır 5 tane programlama yapabiliyordunuz sınır olarak
-
Ekran testi yapan bir uygulama varmı bu bendeki sorun ekran kaynaklı mı yoksa ekrandaki filmdenmi ayırt edemiyorum tam olarak.
-
Hocam nete yqsin ekran testi diye bir site var. Y3sil kirmizi beyaz falan renkleri aciyor hep
Hayırlı uğurlu olsun. Olması gerekeni yapmışlar.
Bu arada 8.0.0.177 uzantılı güncelleme deneme sürümü olmaktan çıktı. Herkese gelmiş midir bilemiyorum? Ama bi kontrol edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlı şekilde çözülmesi güzel olmuş
177yi şimdi yükleyip cihazı sıfırladım
Teşekkürler :)
Kesinlikle, bu kadar iyi deneyim beklemiyordum. Ama xiaomi daha hızlıydı açıkçası önceki deneyimlerimde.
benimde boyle geldi ilkten kendi ekrani sandim tribe girdim sifir urun diye sonra biraz arastirdim icim biraz rahatladi biraz daha cizilsin bu ondan sonra bende alicam.
bendeki cizik duz cizik gibi degil sanki kazinmis gibi
-
250 TL ona vermek yerine sahsen 150 TL daha verip kozmetik olarak cok daha guzel kilif almayi tercih ediyorum ben.
-
Resmi varmıydı sorunun hocam bendeki ile aynı sorunmu yukarda paylaştım bakarmısınız bi
Hocam benim ekrana da bundan daha az da olsa bir şey olmuştu sonra kendi kendine baya kayboldu
Gözün aydın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X