Şimdi Ara

HONOR 10 LITE - ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
15
Favori
34.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Çiko06

Güncellemeden sonra telefonda bellek kullanımı acayip derecede arttı. 1 yıldır oynadığım oyun kasmaya başladı ve telefonda ısınma sorunu ortaya çıktı. Ne önerirsiniz acaba reset falan hiç anlamadığım şeyler. İyi forumlar herkse.
    Hard reset şart dostum Windows ta temiz kurulum yapmak gibi düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyomania

Aklıma gelen tek şey, metrobüste ki şarj istasyonun telefonunuzun bataryasını şarj etmediği için telefonu tekrar açmaya çalıştığınızda bataryanız tamamen sıfırlandı ve bu yüzden açılmak üzereyken geri kapandığı. Bence kendi şarj cihazına bağlayın ve bir süre 10-15 dk.(batarya kendini toparlayana kadar) açmaya çalışmayın.

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkür ederim. eve geldiğimde şarja taktım. sabaha kadar kaldı ama tepki vermiyor. batarya öldü sanırım.
  • r-is R kullanıcısına yanıt
    Bunu gördüğüm çok iyi oldu ya. Çzöüm olur inşallah. Tesekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yigit3735 kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef ya. Tam çare olmuyor. Ama P Smart 2019 konusunda bir çözümden bahsedilmiş. Hiç denemedim ancak. Powergenie denen lanet yazılımın işi hepsi. Buyurun linki.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/142477883

• "huavei video" uygulaması daha önce bütün video formatlarını açıyordu. Ama son güncellemeden sonra, bazı videoları açamaz oldu! Haydeem yapacakları güncellemeye! İleri değil, geri adım atan güncelleme mi olur yaav? Sırf bu yüzden ilave videoplayer uygulama yüklemek zorunda kaldım.

• Son gelen güncellemeyi uzun süre yapmadım. Bu sabah nasıl olduysa kendi yapmış. Her seyi begendim. Yeni arayüz güzel olmuş. Henüz Bi sorun görmedim bazı arkadaşların dedigi gibi ısınma, kasma yok. Tek begenmediğim yukarıdan perdeyi indirdiğimizdeki büyük boşluk.

• Merhaba bende bugün, a101 den 1399 tl ye 32 gb mavi renk honor 10 lite siparişi verdim. şikayet var da a 101 den satılan honor cihazlarda sıkıntı oldugundan bahsedilmiş? hwp de youtube incelemesinde "https://www.youtube.com/watch?v=xURGfVFA5-8" 9.58 de bahsediyor, hepsi burada da satılan honor 10 lite daha kaliteli a 101 dekinde ise daha alt oldugundan bahsetti...doğrumu daha yeni sipariş ettim? sıkıntı olurmu, ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmatr01 -- 7 Mayıs 2020; 14:56:35 >
  • enigmatr01 E kullanıcısına yanıt
    Niye öyle demiş gerçekten ben de merak ettim. A101'e ilk etapta 3/64 versiyonu gelmişti diye hatırlıyorum. Ancak onlar da hry-lx1 olsa gerek. Bir ihtimal Honor 10 ile karıştırmış olabilir. Mayıs 2019'da Honor 10 lite A101'de hiç var mıydı bir araştırın dilerseniz.
  • andoid 10 sonrası cevapsız çagrılarda sorun yaşiyorum
    12 de gelen aramanin bildirimi 4 de 5 de geliyor
    ama her zaman olmuyor benzer sorun yaşayan oldumu

• An itibariyle hayalet ekran sorunu yaşamaya başladım. Cihazı geçen yıl temmuzda almıştım ve tam parlaklıkta neredeyse hiç kullanmadım. 1 Yıl bile geçmeden ghost screen olması üzücü.
  • arkadaşlar güncelleme hangi telefonumda yapsam sıkıntı oldu, o yüzden 2 aydır android 10a güncellemedim, güncelleyen arkadaşlarda şarj olsun onun dışında kasma olsun, nfc kullanımı olsun sıkıntı var mı acaba?

• Dün gece emui 10.0.0.187 sürümüne güncelledim. Ana ekranda sağa çekilen Google Keşfet ekranı sürekli kapanmaya başladı, ayrıca sıklıkla Google arama çubuğu da arama yapmıyor artık. Her güncelleme ile daha da beter hale getirdiler telefonu, emui 10 ile de cihaz takılmaya başlamıştı zaten. Tavsiye etmiyorum, güncellemeyin.

• güncellemedim hocam. daha önceki tüm telefonlarım güncelleme ile mortladığı için. güncelleme yapmayacağım ben böyle telden memnunum
  • 187 güncellemesi bana iyi geldi. Özellikle bu sitede çok takılıyordu. Yine keşfet ekranı da daha akıcı oldu ve uygulamaları daha hızlı açıyor sanki. Dün bir de yeni parametreler diye ayrı bir güncelleme geldi. Onunla daha iyi hale geldi.

187'de değişiklik olarak; uygulama aramadan pil k yazınca pil kullanımına direk ulaşılıyordu. Şu an önce pil yazıp sonra kullanıma tıklamak gerekiyor. Belki performans artışı için arama sonuçlarını daraltmış olabilirler.

Keşfete alternatif olarak da Huawei'ye ait today diye bir şey gelmiş. Ama incelemedim çok.

• Evet ben de yaşadım 1-2 kere. Cevapsız bildirimi geç geldi. Allah'tan duymuştum arayanları. Yeni güncellemede denedim şimdi bildirim geldi. Tamamen düzelmiş olabilir. Ama arkadaşlar yeni güncellemede daha farklı problemler yaşadıklarını söylüyorlar, onları da dikkate alın.

• r-is R kullanıcısına yanıt
    hemen yaptım güncellemeyi
    batarya bi tık iyileşmiş gibi
    cevapsız cagriları test aşamasındaydım simdiye kadar sıkıntı olmadı

• Drfatihozbay D kullanıcısına yanıt
    normalde yapmazdım ama batarya bir tık iyi diyen arkadaşlara güvenerek yaptım. son günncelleme gerçekten çok iyi olmuş, telefonun hem performansı hemde bataryası daha iyi konuma gelmiş.
  • Google Discover kullanan hiç yok mu? Güncelleme ile Keşfet haber akışı çöküyor.

• Blur kullanıcısına yanıt
    Evet evet sürekli atıyor. Today de atmıyor. Zorla today mi kullandırtmaya çalışıyorlar ne?

• Çok donmaya başladı telefon güncellemeden sonra.ana ekrana geçince simgeler 30 sn sonra geliyor arada.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.