*Honeywell T3R/T3/T3M* Kullanıcıları (38. sayfa)

-
-
Kış bitti montaj yapsın bir yerlerine artık. N11 de g.g da termostatik adlı satıcı = tesuba firması. fırsatçı 83 adet stoğunda gözüküyor .395 tl ye satıyordu bir ara. şu anki fiyattan hesapla kârını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takıntım -- 3 Mart 2021; 14:5:57 > -
Yazık çok yazık... -
Her yer açık 2 tanede trv vana var. Programlı idi gece 22.5 ama bir haftadır çocukta hasta sabit 23. 2-3 güne fatura gelecek muhtemelen geçen aya göre az gelecek o bile yeterli olacak benim için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet kombim yoğuşmalı, önceden sürekli yanarken 40-42derecede kullanırdık ev 23,5-24.2 derece arasında gezerdi, dün akşam termostatı bağlayınca kombiyi 48 dereceye getirdim gece sıcaktan uyuyamadık, sabah işe giderken 45te bıraktım. Birde demirdöküm plus radyatörler çok etkili ısı konusunda. Petek boyları da odaların ihtiyacının üzerinde. Termostatın bulunduğu oda 23.5ta sabit duruyordu ama yatak odası 25 dereceyi aştı gece ve sıcaktan uyutmadı. Bu sorun devam ederse termostatik vana da gerekecek gibi bazı odalara. Hal böyle olunca 45te bıraktım birkaç gün bakayım duruma ama faydalı olmazsa tavsiyelerinizdeki gibi 55e çıkarırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuvars10 -- 3 Mart 2021; 15:6:14 >
-
Para kazanma hırsı herşeyin önüne geçmiş bunlar yüzünden insanlar ucuz gördükleri ürünlere yöneliyor
Odalar arası dengeyi TRV ile sağlayabilirsiniz, şu an takma imkanı olmadığı için reglaj yapın çok ısınan odanın dönüş vanasını iyice kısın ısıyı dengeleyin. Ama kısarken öye biraz kısayım falan demeyin tam kapatıp 1/4 tur ancak açın. Ayrıca zaten ısınıyorsanız kombi kazan sıcaklığını illada 50 yapmanıza gerek yok tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 3 Mart 2021; 16:18:10 > -
550 ye var zaten başka satıcılarda. bu fiyata zor satar
-
Size bir şey danışmak istiyorum . Şu an T3r yi 22 c de Manuel kullanıyorum. Akşam xiaomi termostat la karşılaştırıyorum. Xiaomi 22c yi gösteriyor lakin sabahtan akşama kadar xiaomi 21 gösteriyor petekler ılığın bir altı. Sebebini anlayamadım. Yardımcı olabilirmisiniz. -
Ne zamandır bu şekilde, yeni degistirdiyseniz gündüz daha sıcak olduğundan yanma süresi yetmiyor olabilir, zamanla düzelir, epeydir bu şekilde ise yanma süresini değiştirmeniz gerekiyor sanırım. -
T3r nin yerini 2 3 kere değiştirdim. Diğer odalar öğlene kadar güneş görüyordu. O sebebten yer değişimi yaptım. Şuan kolidorda duruyor. Kolidora monde edeli yaklaşık 4 gün oldu. -
Bence biraz daha bekleyin, ayarları otursun, bu ne kadar sürer tam tahmin etmek zor, bana gündüz bu sıcaklık yetmiyor 22 görsün diyorsanız yanma süresini arttırın, biraz da öyle öğrensin bakalım. Sonucta her ev farklı benim en memnun kaldığım ayar 2cr 1 iken oldu -
Arkadaşlar T3r nin evin ortamını tanıması için ne kadar süre geçmesi gerekiyor... -
xiaomi termometre de yanlış gösteriyor eksik gösteriyordu ikisini aynı yere koyunca. bu tür termometrelerde +-1 derece fark yazıyor yani düzgün kaynaktan bulunca bu ibare var sonuçta bunlar kalibrasyonlu cihazlar değil. adam yurtdışında aynı marka model cihazları soğuk fırına koyuyor hepsi başka gösteriyor. ben laboratuvarda denedim eksik gösterdiler o sıcaklıkta benim üşümem lazım. atölye 23 derece termometreler 21.5 tu. honeywelli de atölyeye getireceğim ama kış bitmesi lazım şuan güzel çalışıyor ellemiyorum. siz kendinizi hangi sıcaklıkta rahat hissediyorsanız o derecede bırakın derim. kimine 22 kimine 24 oluyor. ben de 22.5 ta üşüme hissi hafif geliyor 23 te şortluyum :) çocuğuda ona göre alıştırıyorum sıcağı sevmesin:)
-
-
22 c Manuel grafik durumu bu -
Anlamadım!... -
Salı 21:00 dan çarşamba 20:00 a kadar olan süredeki sıcaklık grafiği (xiaomi nin) -
xiaomi çok etkieniyor bende de 0.2 0.3 derece bazen fark oluyor ama ben bunu hiç hissetmiyorum zaten tam aynı derecede tutabilmesi imkansız bence çok küçük farklar ile bunu yapıyor diye düşünüyorum ki hassasiyeti 0.1 derece zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X