|
bir de hesabıma göre petekler bizde inanılmaz eksik. 155 m2 net büyüklükteki evde sadece 7.2m*0,5m toplamda petek mevcut. |
|

|
bir de hesabıma göre petekler bizde inanılmaz eksik. 155 m2 net büyüklükteki evde sadece 7.2m*0,5m toplamda petek mevcut. |
|
Doğalgaz taahhüt firmaları hep aynı şeyi yapıyor bu kadar yeter yetmiyor işte parasini tüketici ödeyecek istiyorsa koy peteği benim evim 100 m² 8 metre havlupan hariç petek mevcut evde izolasyon olmadığı için anca yeterli oluyor sizin epey azmis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Gerçekten ısıtılan alan 155 m2 ise petek miktarı inanılmaz az, ancak büyük ihtimal ile müteahhit hesabı net 155 m2 dir eviniz, yoksa bu kadarcık petek olmaz. Petek miktarı az olunca program geçişlerinde evin ısınmaması çok normal o petekler 50 derece sıcaklıkta 1 saatte sürekli yansa bile 5-6 KW ısı transfer edebilecek ki 155 m2 alanda o ısı dağılır gider doğal olarak saatlerce istediğiniz sıcaklığa ulaşamazsınız. |
|
Keşke müteahhit hesabı olsa, kendi ölçümüm tamamen net 155 m2 ev. fakat anlamadığım, bu kadar az peteğe rağmen uzak odalardaki peteklerimiz diğerleri kadar ısınamıyor. bunun sebebi ne olabilir? diğer peteklerin vanası 3 tur dönüyor, çeyrek tur açtım artık kapanacak neredeyse ama hala tam çözüm olmadı. |
|
|
bu t3 ü tasarlayan honeywell mühendisleri neden? hem evin ısısının, hem de set derecesinin ayrı ayrı görünmesine izin vermemiş? yoksa evi set edilen derecelere getiremediği anlaşılmasın diyemi? 23.5c set değerim. siemens 21.5c gösteriyor. ve t3 devreye girmiyor... enteresan ama t3 üzerinde 23.5c görünüyor. eşimde kızıyor bu ev nasıl 23.5c diye... gündüz 8 den 15 ye kadar 22.5c setim. bir türlü çözemedik gitti şu aletin mantığını. bir diğer enteresanlık manuelde kullanırsam tam dereceyi yakalıyor ev... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 20 Aralık 2022; 17:47:48 > |
|
|
Arkadaşlar T3R cihazı 2-3 haftadır kullanıyorum. Hiç bir ayar yapmadım genellikle 21.5-22 derecelerde kullanıyorum. Evim yalıtımı güzel geçen sene ısınma problemi yaşamadım fakat termostatı aldıktan sonra bu dediğim sıcaklık değerlerinde kombi çok sık devreye gir çık yapıyor.5-10 dakikada bir çalışıyor.Kısa süreli fakat sık devreye girmesi normal mi sizce? Termostatı şu anda sabitlemedim masa üzerinde duruyor. Ek olarak kombideki su sıcaklığı 60 derecede kullanıyorum ve 58 derece altına inmiyor bu durum normal midir? Kombim Demirdöküm Neva. |
|
|
Ayarlar kismindan. 2cr çevrim kontrolünü 3 yaparsanız 20 dk da bir ısı kontrolü yapacağı için yanma aralığı uzun olacaktır ev de ısı kaybı yoksa şayet benim kombi 60 derecede 51 de kapatıp 10 dk sonra tekrar ateşliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Her yönü ile değişik bir termostat Bende ilginç şeyler yaşıyorum 6/3 ayarda kullanıyorum ev 22 derece sete gelmiş sonra ayar değiştiriyorum mesela 3/1 yapıyorum termostat ekranında az önce 22 olan ısı 19.5 oluyor 😅 sonra aynı ayara geri getirince düzeliyor anlamadım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 22 Aralık 2022; 9:30:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
T3R termostatı herhalde ilk alanlardanım. 3 yada 4 yıl oldu. Hiçbir sorun yok. Tüm ev halkı çok memnun. Yanında xiaomi termometre var. 0,5 olduğu için bundan kaynaklı bazen farklılık oluyor. Onun haricinde set edilen sıçaklık ile evin sıçaklığı hep aynı. Sadece pili değiştirmek için elime alıyorum. Onun haricinde unuttum varlığını. Ayarlamayı bile hatırlamıyorum :) Kombi sıçaklığı 55-60 dereceye ayarlı. 5 dairelik apartmanda bende başka termostat kullanan yok. Alt katım termostat kullanmadan önce hep benden az fatura gelirdi. Termostat kurulduğundan beri hep benim faturam daha az geliyor. Ev bu arada güneş görüyor. Dolayısıyla fark da, ev ısındığı zaman gereksiz yakmamasından oluşuyor. Ben amazon almanya üzerinden almıştım. Bilmiyorum şu anki fiyat durumunu. Ama fiyatlar yakınsa bu ürünü gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. |
|